O ev senin değil !

bence eşinizde başka bir şeyler var gibi geldi yinede günah almak istemiyorum.:26:

Barışmanıza ve eşinizin hatasını anlamasına sevindim.Bekara koca boşaması kolay gelir bende bekarım ama bu da bir gerçek insan hayatını birleştirdiği insanla sorunsuz yaşamak için elinden geleni yapmalı daha 2,5 aylık evlisiniz yaptığını unutmayın ama kinde beslemeyin bazı insanların dolduruşuna gelmiş olabilir.Bunu çok çirkince sizin yüzünüze vurmuş o ayrı.Ama oturun eşinizle bu konuyu konuşun ve kapatın.Ailenize kırıcı laflar etmemesini istediğinizi,bunun sizi çok yaraladığını anlatın o da biraz daha dikkat etsin.Ne diyim mutlulular inş. bundan sonra sorun yaşamazsınız.Ha bir de bu konuya karışmak istemem sizin aranızda sonuçta ama çocuk falan düşünüyorsanız bir süre erteleyin ve önlemini alın bence :26: Utanarak söylüyorum belki benim haddime değil ama en azından evliliğiniz rayına oturur aynı evde yaşamakla sevgililik dönemi farklıdır muhakkak. :26:

bu yazını şimdi gördüm ben bile çok mutlu oldum senin yerinde bende olsam affederdim sanırım. içindeki kırgınlık uzun süre kalabilir ama seni üzdüğünün farkına varması çok güzel bir şey canım mutluluklar.

MAdem şimdi sakinsiniz ve sular duruldu eşinizle bir konuşma yapın. Kavgaya çevirmeden. Dayınızın sizi bırakması ile ilgili onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu sorun ve net bir şekilde ö gün ettiği lafa yükeldiği anlamın sizin kalbinizi çok kırdığını söyleyin. Bunun da ötesinde yazdığını tüm mesajlardan benim çıakrdığım sonuç sizin ve eşinizin geçmişe dair farklı birimklerinin olduğu. Bu konuyu açmaya çalışın bakalım. Kendinize ve ona sorun sizi bu kadar gerip de laflarken kavga etmeye zorlayan şey ne?

Ya neden erkeklerin hatalarına kılıf bulma derdindesiniz anlamadım.Bu adam çoçukmuki söylediği sözlerle karşısındakini kıracagını bilmiyor (, hele bu karısıysa) neden evleniyorlar kabahatı suçundan büyük bence bu sözleri duydugunda söyleyenlere cevabını neden vermiyor.

çok sevindim barışmanıza.. artık sende üzme kendini.

bu konuyu sakın havada bırakma arkadaşım
çiçek alıp gönlünü almaya yeltendiyse,suçlu olduğunun sinyalinide veriyor demek..
üstü örtülecek bir konuşma geçmemiş aranızda,hiç normal değil...
2,5 ay değil 2,5 yıl sonra bile bu sözü söylese,hoppp diyip bi Destur çektiririm yerinde olsam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…