- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Ezberbozan
-
Eve kız tarafından birilerinin girmesi yanlış birşey mi o gün ? soruyorum size ? Daha önce böyle bişey görmemiş... Bu ne demek ya ? Özür dileyeceği yerde hala söylediği şeyi savunuyor. Üstelik boşanma lafı birde. Şimdi ne yapacağım ?
ya şu son günlerde okuduğum konularda nedir ya daha bikaç aylık evli erkekler hemen boşanma lafını falan gündeme getiriyolar..
çocuk oyuncağı falanmı sanıyolar acaba????
sinir oluyorum bu kadar kolaymı evlenmek boşanmak........
benim bildiğim en az 6 ay falan cicim ayıdır,öyle olmalıdır
ve nedir şu ailelerin evliliğin içine sokulması
o öyle demiş,bu şöyle yapmış,kulaklarını tıkıyacaksın dışarıya bence
yoksa hiç evlenme git ailenle mutlu mesut otur
kimsenın ailesini rencide etmeye de hakkı yoktur kimsenin....
Annesinin dolduruşuna da gelmiş olabilir. Bilemiyorum. Am ne olursa olsun Sebep ne olursa olsun böyle bir cümleyi ağza almak, hele de namusum deyip sahiplendiği kadına bunları söylemek çok ayıp çok yanlış çok kırıcı.... Eşime bunları söyledim. En azından de ki evet haksızdım bunları söylememem gerekirdi de... Aam yok. haklıymış gibi arkasında duruyor söylediklerinin ve benim abarttığımı düşünüyor. Namus olayının bence abartılacak bir tarafı yoktur. Hafif te olsa ağır da olsa bu konulrda ithamda bulunmak büyük saygısızlık kadına karşı. Namus sadece bizde mi var ayrıca ? Neden namus denilince sadece kadın akla geliyor... Eşime çok kırgınım çok. Şimdi nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Ne yapsam ne desem yaptığının söyledikleriinin yanlış olduğunun farkına varır bilemiyorum....
Kyınvalidenle aran evlenmeden nasıldı? Günümüz erkekleri annelerinin ağzına çok baktığı için belkide annesi doldurmuştur..Hani belki daha önce sorununuz çıktı yada sizi istemedi vs..
Çünkü adam resmen nefret kusmuş yani.. Bana çok daha önceden ezberlenmiş cümleler gibi geldi..
arkadaşlar böyle konularda yorum yaparken korkuyorum artık, bende yeni evli olduğum için özellikle yeni evli arkadaşların konularını takip ediyorum bugünde aniden değişen eşim başlıklı konuda bikaç yorum yaptım ama konu sahibi sonunda eşim sinirle söyledi dedi ağzımın payını aldım, şimdide kendini ezdirme gibilerinden bişey söylicem sonra birileri çıkıp yeni evlilikte normal annelerimiz neler çekmiş bizde çekcez falan dicek, cilve yap naz yap falan dicekler sinirim zıplıcak, sinirden söylemiştir diyim bari çünkü korkuyorum konu sonuna doğru koca sütten çıkma ak kaşık olacak diye
Eve kız tarafından birilerinin girmesi yanlış birşey mi o gün ? soruyorum size ? Daha önce böyle bişey görmemiş... Bu ne demek ya ? Özür dileyeceği yerde hala söylediği şeyi savunuyor. Üstelik boşanma lafı birde. Şimdi ne yapacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?