• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor...:(

tek taraflı aşk sandığın şey aşk değil bence saplantı. aşık aşkına karşılık bekler. karşılığı yoksa aşk da olmaz. karşılıklı aşk yaşarsan bunu unutursun. aşk da öyle unutulmayacak birşey değil.

insan kendini sevmeyen bir insanı nasıl sevebilir
aklım almıyor...

bu arada senı terkedip başkasına mı gitti??

tek taraflı aşk sandığın şey aşk değil bence saplantı. aşık aşkına karşılık bekler. karşılığı yoksa aşk da olmaz. karşılıklı aşk yaşarsan bunu unutursun. aşk da öyle unutulmayacak birşey değil.

kesinlikle katılıyorum.. aşk karşılıklı olur.. karşılıklı olan paylaşılan şeyler anılar aşkın büyük bir kısmını oluşturr

herşeyi silip yeniden başlamak istesem koşarak gelcek biliyorum ama o kız:( off aglamak istiyorum o kızada bunu yapamam ailesinede.. herşey çok zorlaştı

arkadasım ıkınız de acı cekeceksınız sevıyorsa senı mucadele et mucadele edın. o kız uzulmesın dıye kendımı uzeceksın. yapma ya bunu.

canım çok zor durumdasın ve onun gerçek yüzünü göremiyosun
ama görmen lazım yoksa unutamazsın hep içinde ukte kalır
ve hayat boyu birini dolu dolu sevmene engel olur
sen ona gel dee
bak göreceksin gelemeyecek
kem küm edecek öyle böyle şu engel bu engel aile vs.. diyecek gelmeyecek
bunu yapman lazım yoksa gözünde dahada büyür sevdiğin
sen gel de
nasılsa gelemeyecek o kızın haberi bile olmaz merak etme
ama sevgi ama aile ama başka şey
hangi sebeptense o kızla evlenecek
ben bunu sadece senin toparlanman için söylüyorum
gel de
gelmeyecek
ve senin gözündeki değeri değişecek zamanla acın hafifleyecek ve sözünde duran biri çıktımı karşına aslında onu boşuna sevdiğini anlayıp unutuvereceksin
sen bunu bir dene

katılıyorum yenıden baslayalım de ve ozaman kararını ver. ya pesınden kos ılıskının, ya da sonsuza kadar bırak

sen affetsen erkek sana gelecek yani aslında seni seviyor ama nasıl bir aşıksa başkası ile evlenebiliyor. bence o sana aşık falan değil merak etme aşık biri bunu yapamazdı

Siz ne diyorsunuzya geri gelde ne demek ?
Ne kadar sacma !
O evlenen kizi kendi yerinize koyun bi bakalim !
Senin böyle bir sey yapmaya asla hakkin yok ona geri gel diyemezsin simdiye kadar bekledin simdi geri gelmi diyeceksin burdakileri dinleme sakin !
Hem oglan kizi sevmeseydi evlenmezdi birazcik bile olsa seviyordur eminim...
Biliyorum durumun cok zor Allah kimseye göstermesin ama yapilacak bir sey yok sen gec kaldin ...

tek taraflı değildi cnm uzun bi ilişki dönemi vardı bi inat ugruna olan bişeydi bu evlilik.

Siz ne diyorsunuzya geri gelde ne demek ?
Ne kadar sacma !
O evlenen kizi kendi yerinize koyun bi bakalim !
Senin böyle bir sey yapmaya asla hakkin yok ona geri gel diyemezsin simdiye kadar bekledin simdi geri gelmi diyeceksin burdakileri dinleme sakin !
Hem oglan kizi sevmeseydi evlenmezdi birazcik bile olsa seviyordur eminim...
Biliyorum durumun cok zor Allah kimseye göstermesin ama yapilacak bir sey yok sen gec kaldin ...

ben geri gel demedim ki yorumlarımı dikkatli okursan görürsün arkadaşım! ben zaten o kızı düşündügüm için onu kabul etmedim bi oku bence bundan onceki yazdıklarımı bilip bilmeden yorum yapmayın ya!

zamanında bende birine bana dön diyemedim hep diğer kızı düşünerekten şimdi ne oldu ikimizde başka hayatlarda sürgünlerdeyiz... He ölünmüyo merak etme yaşanıyo herkeste seni çok mutlu sanıyo ama dilekolay tam 11 yıl geçti bir ömürde böyle geçer diyorum...

Ben sana digerlerinin yazdigi yorumlari dinleme dedim sende benim yorumumu düzgün okuda öyle konus.
Senin bu konuyu acman zaten bir hata. Evlenecek adamin hala hesabini yapiyorsun arkadasim !

ilk görüştüğüm çocuk daha doğrusu bana aşık olduğunu nişanlanmak istediğini iddia eden eleman 3 ayın sonunda internetten bir kızla konuşmaya başladı saçma sapan bir sebeple benle kavga çıkardı ve istanbul-diyarbakır arası saçma bir aşk yaşamaya başladılar. eski nişanlısıyla birlikte olup terk ettiği ve hayatına giren her kızı da bir şekilde yaraladığı için arkasından bakan sevgililer olarak muhtemelen hala beddua ediyoruzdur :s
hayatıma hiçbir getirisi olmayan çok kısa süre tanıdığım bir adam için bile nasıl acı çekilebileceğini gördüm :s bu elimizde olmayan bir ego sanırım.
facebookta kızın fotoğrafları açık olduğu için evlenme teklifi söz nişan 6 yıldır takip ediyorum ilişkilerini bu yıl da evleneceklermiş. artık bu saatten sonra evlenmezler diyordum :52:
sonuç... olur öyle şeyler :s sen de gidip başkasıyla evleneceksin sonra bunun adına hayat diyecekler :)

kadın dediğn güçlü olur, gururlu olur. başkasıyla görüşmeye başladığı an defterden silmen gerekirdi her gün ağlayıp sızlamak yerine değişik uğraşlar edin kendine. Kurslara gıt, dil öğren, resim yap kendini mutlu et .........

Back
X