O Evli Ben Bekar ve Aşk

Nasil tanistiniz ? Evli oldugunu bile bile hala nasil konusursunuz ?
Ya karisinin yerinde sen olsaydin..
Hata yapmasini bekliyormus en buyuk hatayi zaten kadincagiz o adamla evlenerek yapmis bile..
Bide ask demissin ne aski resmen zina..

Son düzenleme:
ya allah askina bi empati yapsana ayni sey sana yapilsaydi ne yapardin o kadin sende olabilirdin ve aldatilanda...allah eslerimizi sizin gibi insanlardan korusun sen adami bastan cikarmasayidin belki adam karisini sevecekti evlilikleri yolunda gidecekti simdi o kadin ne yapsin..?

Nasil tanistiniz ? Evli oldugunu bile bile hala nasil konusursunuz ?
Ya karisinin yerinde sen olsaydin..
Hata yapmasini bekliyormus en buyuk hatayi zaten kadincagiz o adamla evlenerek yapmis bile..

evli ama, eşiyle aynı odada bile yatmıyor
evli ama, nefret edıyor
eşi bırakmıyor adamın peşini, yapışmış kadın adama bırakmıyormuş, pehhhh

ya allah askina bi empati yapsana ayni sey sana yapilsaydi ne yapardin o kadin sende olabilirdin ve aldatilanda...allah eslerimizi sizin gibi insanlardan korusun sen adami bastan cikarmasayidin belki adam karisini sevecekti evlilikleri yolunda gidecekti simdi o kadin ne yapsin..?

cok dogru ama hirsizin hicmi sucu yok yani duzgun bir koca yoldan cikmamali

evli ama, nefret edıyor

Dogru olani yapiyor kolaymi oyle kim bilir ne hayallerle evlendi o kiz
Adam gitsin sefasini sursun olan o kiza olacak..

Zaten gelip burda kizi ovecek degil kendilerini aklamak icin tabi karsi taraf tu kaka olacak
Adam kendini biliyorki hakli cikmak icin hata bekliyor:37:

Dediklerinizde haklisiniz ilk mesajimda aklim baska kalbim baska soyluyor demistim hatirlarsaniz evet yuva yikanin yuvasi olmazmis ama ya bu evlilik sadece kagit uzerinde kalmissa ayri yatiyorlarmis yemekleri ayri yiyorlarmis ailelerin birbiriyle alakalari yokmus belkide yapmam gereken ondan vazgecip kendi icimde yasamak bu sevgiyi

1-Yuva yıkanın yuvası olmaz bilmem bu klişe sözü bilir misin :ssz: Olursa da adı "yuva" olmaz.
2-Hadi yuvasını yıktın evlendin.Başka biri gelir sen olursun aldatılan.Alma mazlumun ahını çıkar AHESTE AHESTE :ssz:
3-Evli olup da eşini aldatan her erkeğin söylediği yalan : karımı sevmiyorum bla bla bla :51:
Yok ya...Sevmiyorsun da neden evlisin madem :ssz:
O kadın kapılara kilit mi vuruyor kolundan kelepçeyle mi bağlıyor da gidip dava açamıyorsun :ssz:
4-O adam aşık maşık olmaz.Neden mi?
Karısını aldatan adamda kalp yoktur ki aşık olsun sevsin.
Karısını aldatan adamda kafa yoktur ki yuvasını yıkmasın elin karılarına kızlarına sarkmasın.
Karısını aldatan adamda duygu yoktur ki hataya başlamadan u dönüşü yapsın.
Karısını aldatan adamda bir nane yoktur ki ondan cacık olsun.:ssz:

evli ama, nefret edıyor

hala bunlara inananlar da var dimi

belki de aşık olduğun evli olan adamın eşi burada ve sen gelmiş akıl istiyorsun bilmiyorum ne derecede akıllı bu davranışın ..

Dogru olani yapiyor kolaymi oyle kim bilir ne hayallerle evlendi o kiz
Adam gitsin sefasini sursun olan o kiza olacak..

Zaten gelip burda kizi ovecek degil kendilerini aklamak icin tabi karsi taraf tu kaka olacak
Adam kendini biliyorki hakli cikmak icin hata bekliyor:37:

aslında eşine bişi olmayacak, çünkü hiçbir zaman haberı olmayacak
olsaydı bunların ilişkileri devam etmezdı, hala adam yakalanmadıgına göre...

Dediklerinizde haklisiniz ilk mesajimda aklim baska kalbim baska soyluyor demistim hatirlarsaniz evet yuva yikanin yuvasi olmazmis ama ya bu evlilik sadece kagit uzerinde kalmissa ayri yatiyorlarmis yemekleri ayri yiyorlarmis ailelerin birbiriyle alakalari yokmus belkide yapmam gereken ondan vazgecip kendi icimde yasamak bu sevgiyi

ya sen cok safsın yada bızı keklemeye calısıyorsun! ayrı yattıgını nerden bılıyorsun ortalarınamı gırıp yattın yahu!

E tabi ayri yatacaklar sen oyle san..
Sana gelip cok mutluyuz beraber uyuyoruz diyecek hali yok ya..
Kanma arkadasim kendinide o kizida yakma yol yakinken aklini basina al;)

Eve kamera mı koydurdun ayrı yattıklarını ayrı yediklerini düşünüyorsun.
Bu eminlik nereden geliyor :ssz:

Allah aşkına söyler misin bana karısını aldatan erkekte karakter haysiyet şeref onur var mıdır?
Söyler misin haydi...

O adam karısını aldattı.Sen de buna neden oldun.
Ve ben adım kadar eminim ki birgün bu adam (!) yada başka bir adam tarafından aldatılacaksın.
İşte o vakit anlayacaksın bu yaptığının nasıl bir şey olduğunu...

yapıyorlar-mış, ediyorlar-mış
ne kadar da eminsin :)

açık açık seni kandırıyor kısacası oyalıyor farkında değil misin? zaman ver bana demek seninle biraz daha gönül eğlendireyim bunu da karım duymasın demek.. genelde evli erkeklerin fiks yalanı öncelikle : uzun zamandır arkadaş gibiyiz, aynı yatakta bile yatmıyoruz çocuğum için boşanamıyorumdur sonrasında da istemediğim bi evlilik yaptım boşanıcamdır ama o boşanmada hemen olmaz nedense zamana ihtiyacı vardır.. hem doğru bile olsa ailesi istedi diye evlenen bir adamın kendi kararıyla boşanabileceğini düşünüyor musun gerçekten? emin ol karısına seni sevmiyorum bile dememiştir!!!

Bu yalanlara gerçekten inanıyor musun :9::9::9: Seninle buluşur öper, sarılır sonra akşama karısına aynılarını yapar emin ol sevmeden evlenmiştir ayrı yatıyolardır emin ol !!! Sana şunu da söyleyeyim boşanmayacak karısından böyle sana zaman ver diye diye bekletecek,oyalayacak..Peki bu vicdan azabıyla sen nasıl yaşıyosun ? Bugün bu kadını aldatan yarın sana yapmayacak mı sanıyosun :20:

Tamam da hep öyle olmuş böyle olmuş siz bunların gerçekten ayrı yattığını ayrı yediğini nerden bileceksiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz üçünüz ki bu kadar eminsiniz yoksa bu kadar kör müsünüz yıl olmuş 2013 hala aynı yalanlar ya da kimse kör filan değil ben artık bazı kadınların bu yalanlara işine geldiği için inanmış gibi yaptıklarına inanıyorum .

Back
X