O evli-ben evlenmek üzereyim

valla benim anladığım konu sahibi bu adamla geçmişte sevgiliymiş anlaşılan çokta sevmiş
sevmişki ilk cinselliğini onunla yaşamış
evlenme düşüncem yoktu diyor ama sanmam zira öyle olsa neden ilk deneyimini onunla yaşasın
sonra ayrılmışlar filan adam başkasıyla evlenmiş konu sahibi başka biriyle nişanlanmış filan
adam ahlaksız olduğundan hala uğraşıyor
konu sahibi arkadaş uyan artık aç gözlerini
adam eğer adam olsaydı seni ortada bırakmaz senle evlenirdi
daha fazla adamın seni kandırmasına izin verme
cinsellik yaşamıyoruz demen inandırıcı değil
şu ana kadar anlattıklarından çıkan adamın ahlaksız ve fırsatçı olduğunu gösteriyor o adam senden faydalanma niyeti olmasa seni aramaz
sende kendine muhakeyet ol adamdan uzak dur
şimdi olmasa ilerde bu adam senin başını belaya sokar

10 senedir tanışıyoruz diyorsunuz 2 senedir evliymiş . sizi sevseydi zaten sizle evlenirdi başkasıyla değil.nasıl bir yorum bekliyorsunuz anlamadım adam adam değil ki sizi sevse zaten sizle evlenir kullanıldığınızı anlamadınız mı?

bence bu adamlar da birbiirini seviyor çarpık ilişkileri var artık aklıma bi o geliyor yani

ya zaten bu işler tencere kapak meselesidir. kişi layığını bulur. daha bu karmaşık ilişkide neler neler vardır kimbilir.

Belki adamın eşide artık biliyordur yani hiç şaşırmam artık bunuda duyarsam.brezilya dizileri gibi bir ilişki.

yok o kadıncağız cahilliği içinde mutluymuş ,öyle dedi...
artık kim cahil kim mutlu belli olmz orası da...

Bilemiyorum gerçekten sadece konuşuyoruz demiş olsa bile hangi erkek / kadın eski sevgili ile konuşulmasını kabul edip , razı gelebilir ki ?

Burda sırf eşi , eski sevgilisinin face profiline baktı diye , üzülüp kahrolan kadınlar aklıma gelince , bu kayıtsızlığa şaşırmıyor değilim.

Artık Kazen Bey çıksın desin ki bu konu sahte, konu sahibi de erkek adı da X
Yok valla midem bulandı iyice, gerçek olmasın böyle bişey
Ne kadar rahat ve normalmiş gibi anlatıyo :120::120::120::120:

gel öpücem senii,,,on numara yorum yaptın bebeım

Konu sahibi arkadaşım tüm ön yargılarımı geriye bırakarak sana cevap verme isteği duydum.
Belliki geçmişte çok sevmişsin adamı ilk ilişkini onla yaşadığın içnde unutamıyorsun. Geçmişine anılarına aşırı bağlı birisin belliki.
Ama nişanlına bunları yaşatmaya hakkın yok adamın eşinede aynı şekilde
29 yaşındayım diyosun ozaman yaşının kadını gibi davran ergenler gibi düşüncelerinden vazgeçmelisin.
En doğrusu senin nişanlınıda bırakman adamıda bırakman kendine temiz yeni bir sayfa açman
Bunca olaydan sonra ne nişanlınla evlendiğinde adam gibi bir evliliğin olur nede boyle devam edersen metresten bir farkın
Yeni sayfa açmak en doğrusu

hakket brezilya dizisine dönmüş ama ben çok üzüldüm açıkçası neden bu kadar kendinizi alçaltınız erkekmi kalmadı meclsten siyasetten konuşacak yeni bir hayata başlayın silin o adamıda o adamın karısını düşünün bırakın aşki meşki ya günah yapılanlar o kadına

Son düzenleme:
yok o kadıncağız cahilliği içinde mutluymuş ,öyle dedi...
artık kim cahil kim mutlu belli olmz orası da...

Lütfetmiş konu sahibi ya kadın duydupunda teşekkür eder artık bana hissettrmednz ben cehaletimle mutluyum çok saol diye

Lütfetmiş konu sahibi ya kadın duydupunda teşekkür eder artık bana hissettrmednz ben cehaletimle mutluyum çok saol diye

hahahha çok haklısın elimden gelsede o kadını o cehaletinden kurtarsam malum diğerleri çok aklı selim zeki insanlar ya kendini neden böyle görüyorsa

Nişanlısında adam değilmiş
Ikinci kişi olmayı baştan kabul etmiş bide yüzük takmiş
İğğğğ

arkadaşımm bak bir an önce çık bu durumdan kurtar kendini de o adamıda o adamın karısınıda sana asla ulaşmasına izin verme sen bir bayansın iffetli olman lazım ağır olman lazım nasıl kendini böyle bir şeye alet edersin devam edersen ne evliliğinden hayır gelir ne de hayat sana güler tertemiz bir sayfa aç gerekeni yap gerekirse korkut ve hayatında olan insana odaklan devam edersen eninde sonunda bu rezillik ortaya çıkacaktır şimdiye kadar kimsenn yanına kalmadı emin ollll

Git tövbe et
Gusül al
Mümkünse zemzemle

Ama sen kurtulmak istemiyosun ki, bunları yapasın dimi
Masum masum gizlice siyasetten konuşurkene pat cinsel temas oluyo, yoksa çok mausm bi kızsın sen

Yorum yapmış ve muhtemel yorum yapacak kişilere ön yargılı dediğinin farkında değilsin. Ama ben söyleyeyim o kastettiğin şey ön yargı değil, değer yargısıdır, ahlaki değerdir, başkasının hayatına saygılı olup bekar veya evli arkasından iş çevirmemektir. Bu değerler sende olmadığı için açıklama yaptım. Normalde direk Allah ıslah etsin der geçerim.

İki bencil şahıs sizlere değer veren birinin onurunu çiğnediğiniz gibi başka bir kadının da gururunun ayaklar altına alıyorsunuz. Ne denir ki insan ettiğini görmeden ölmezmiş.

Arkadaşlar konu sahibi sizi duymuyo..dürüst ve haya sahibi olarak verdiğiniz tembihler uyarılar fikirler umrunda değil görmüyomusunuz...
Sana istediğin gbi bi tembihte bulunayım..
Göster ama elletme emi kızım.sonra herif almaz seni...

bu adam sendeki açık kapıyı görmüşşş eee öyle olunca ne olacak gidecek düzgün biriyle evlenecek sennlede böyle yaşamaya devame decek seni sevseydi evlendiği sen olurdun senn nasıl biri olduğunu anladığından her şekilde gideceğini bildiğinden gidip düzgün biriyle evlendi bunu anlamak çok zor değil ne yazıkki ama senn anlamadığın kesin bence bir an önce koy tepkini ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…