- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.
ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.
ay inşallah tırmalasın ya inşallah yoksa ben tırmalıcam vala çok sinirlendim yüzsüze bak
ulan varya böylelerinin eşleri bunları aldatmaz...
nerde masum insan varsa o aldatılır... yazıkkkk...
birde önyargılarımızı demiş. ön yargılı degil bu yaptıgımız yorumlar...
toplum olarak 2. kadın olmayı kendine gurursuzca layık görenlere bu tepkimiz....
sende evlen... bugün yedigin hurmalar yarın bi gün sizi tırmalar
Nasıl yani, yıllarca iki adamı beraber idare edeceğim mi diyorsunuz? Zor derim.
Peki bu kadar ayrılmaz ikiliyseniz niye siz ikiniz evlenmediniz?
.
Nasıl yani, yıllarca iki adamı beraber idare edeceğim mi diyorsunuz? Zor derim.
Peki bu kadar ayrılmaz ikiliyseniz niye siz ikiniz evlenmediniz?
.
idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.
biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.
Ne kadar masumsun sen öyle.idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.
kendinizi nasıl böyle bi ikilemde bıraktınız.
madem seviyodunuz birbirinizi zamanında senle evlenseydi
herşeyini izledim yıllarca görüştük diyosun nasıl seni değilde başkasını tercih edip evlenen biriyle görüşmeye devam edebildin.
kendine azcık saygın varsa bir an önce bu işi çöz sakın ama sakın görüşme yazık etme kendine. hiçbi insanoğlu bu muameleyi haketmez..
evleneceğin insanı düşün yazık günah yaa...
aynısı sana yapılsaydı ne düşünürdün allah aşkına
burda başlık açsaydın benle evlenmek üzere olan nişanlım 10 yıldır başkasıyla görüşüyomuş diyee
işte ozaman ne beddualar ederdik o adama ...
idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.
ben saklamıyorum yaptıklarımı. bu bir hastalık. evliyken yanlış bir iki bir şey oldu 2 yıllık evliliğinde. ama daha ileri olmadı. sadece buluşup konuşuyoruz, dertleşiyoruz. bu bir illet. vazgeçemiyorsun. gitsin de istiyorsun. gitmesin de.
Burda bu konuyu açmaktaki amaç nedir? Alkış mı tutalım? Madem sizi çok seviyordu evlenmeseydi kardeşim başka kadınla. Adamın kafasına silah mı dayadılar? Siz geçmişim bilmem neyim kopamıyorum diyorsunuz da adam kendi hayatını kurmuş size de arada cinsel hayatını renklendirmeye geliyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?