O evli-ben evlenmek üzereyim

sizin gibiler yüzünden hergün kaç yuva dağılıyor kaç kadın ağlıyor bu forumda bir de utanmadan bunu danışıyormusunuz? pardon utanmaz olduğunuzu unutmuşum allah ıslah etsin bırakın milletin yuvasından çekin elinizi eteğinizi sizin gibilerin soyu tükensin artık ya yaşamayın cidden yazıklar olsun!! birde evlenecekmiş bak bak bak.. sen hangi yüzle evliliğin adını ağzınıza alıyorsunuz gelmiş birde kendini acındırıyor bize..

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

İyi o zaman, sen de evlen, eşinde seni boynuzlasın haberin olmadan. Bir ömür mutlu ol bu şekilde.

.

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

Ne kadar çirkin bir tanımlama bu cehalet mutluluktur.
Bu öylesi durumlar için geçerli değildir.
Hani çikolatanın tadını bilmeyen çocuklar var ya...
Onlarınki gibi durumlar içindir o.
Eşine güvenen bir kadın için böyle bir söylemde bulunmayın.
O eş bunu öğrenince ne olacak.
Güven duygusunu yitirecek.
Ruhu yaralanacak.
Ve siz bütün bunları bir gün ödeyeceksiniz.
Nefsinize hakim olamıyor musunuz siz
Adam mı kalmadı diyeceğim.
E bir adam da var.
Kaç insana yazık ediyorsunuz.
En çok da kendinize.
Kişi ne ederse kendine eder.
Bir gün yaşattıklarınızı yaşarken hiç sızlanmayın..

ay inşallah tırmalasın ya inşallah yoksa ben tırmalıcam vala çok sinirlendim yüzsüze bak

Bu durumlarda hic kendi rizamla evlendim diyeni gormedik zaten.hepsi zorla evlenmis sevmemis ...
Cehalet mutluluktur mu, bence hastasiniz siz, boyle bi konuda boyle yorum yapani ilk kez goruyorum.

Oturup size aglayalim oyleyse, kadinin sartlari daha iyiymis baksaniza!!

O baskiyla evlenmis adam da sizinle konusup gorusup karisiyla mutlu(!) geceler geciriyor emin olun. Bu kadar kendinizi asagilatma hevesi nedenn??

aslı cahilin önde gideni sensin
kafasına silah dayadılarda mı evlendirdiler sanki o adamı.
o kadınla aynı evde aynı yatakta aynı havayı soluyor.
o kadınla paylaşımları çoookk çok farklı.
sen anca onun böyle telefonda görüştüğü zamanını öldürdüğü birisisin.
o kadın

Nasıl yani, yıllarca iki adamı beraber idare edeceğim mi diyorsunuz? Zor derim.

Peki bu kadar ayrılmaz ikiliyseniz niye siz ikiniz evlenmediniz?

.

idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.

biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.

Kibar kibar anlatınca 2.kadın olmuyo musun ?
Bir iki bişey dışında bişey olmamış ta sadece dertleşiyolarmış

umarım yarın bigün tv de haberleriniz çıkmaz....çünkü evlenince şimdiki nişanlınız bnu öğrenirse tepkisi ne olur allah bilir... umarımda öğrenir ...
dilerim allahtan bu dünyada hiç bir eş diğerini kandıramasın arkasından iş çeviremesin eline yüzüne bulaştırsın.. herşey gün gibi meydana çıksın

Son düzenleme:
Nasıl yani, yıllarca iki adamı beraber idare edeceğim mi diyorsunuz? Zor derim.

Peki bu kadar ayrılmaz ikiliyseniz niye siz ikiniz evlenmediniz?

.

Ben de bunu cozemedim, madem adam bekardi, neden siz evlenmediniz?

Peki soyle bir oneri yap bence adama, eger gercekten seviyorsa bosansin, sen de evlenme, ikiniz evlenin. Bir sor bakalim, seviyorsa kabul eder, kabul etmezse bir daha yuzune bakma. Bir de sor bakalim madem seni seviyormus, niye baskasiyla evlenmis?

Burda bu konuyu açmaktaki amaç nedir? Alkış mı tutalım? Madem sizi çok seviyordu evlenmeseydi kardeşim başka kadınla. Adamın kafasına silah mı dayadılar? Siz geçmişim bilmem neyim kopamıyorum diyorsunuz da adam kendi hayatını kurmuş size de arada cinsel hayatını renklendirmeye geliyor resmen.

Sevgilinin numarasını verir misin bana
Kaçsın kurtarsın kendini diye gözünü açayım biraz

Allah size hidayet versin, sizin gibiler yüzünden insan evlenmeye çekinir..
o kadının ahı da tutar sizi, bari görüştüğün adamı bırak da onun da günahına girme..

idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.

Ne kadar rahat anlatıyorsun. Sanki bir romandan birkaç satır yazar gibi..
Sen hislerini aldırmışsın, biz nasıl yardımcı olabiliriz ki sana

Ne kadar masumsun sen öyle.

işte ben diğer tarafım. ben benden başka tabir edilen 2. kadınım. kötüyüm. adiyim vs. vs.
evleneceğim kişiden çok sadece kendimi düşünüyorum. o evli adamın karşısında ben engelim. ben duruyorum önünde. ben istemiyorum çoğu zaman görüşmeleri. her zaman ben dile getiriyorum yeter bitsin bu eziyet diye.
ben söylüyorum bir çocuk yapın belki bu seni evliliğine bağlar diye.

Dışardan bakıldığında sen daha cahil duruyorsun ama.
Şimdi ben söyleyince kabul etmeyeceksin ama tek umudun karısından boşanıp sana gelmesi.
Ama hiç ümitlenme.
Kariyer sahibi 34 yaşında bir adamı kimse zorla ne evlendirebilir,nede evli tutabilir.

İdare etmeyi ( hemde 2 kişiyi birden ) sende bilmiyosan kimse bilmiyordur

Hastalik olduğunu kabul etmissin peki tedavisini?¿

geçmiş zamanda aramızda cinsellik vardı. 2 yıl boyunca(evli olduğu zaman dilimi) sadece 1 kez oldu o hata. ne konuşmalarımız, ne görüşmelerimiz cinsellikle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…