O evli-ben evlenmek üzereyim

Cehaletin mutluluk olduguna katiliyorum.
Kafan bassa sen de boyle bir mutlulugu kabullenemezdin zira..
Konu gercek mi sen gercek misin oraai muamma da..
Cok da olagan disi degilsin.
Aldatilan onca kadin olduguna gore;
Sen gibileri bir yerlerde nefes alip veriyor.
Burada kimse sana destek cikmaz da
sen soyle bir geri tuuna basip bir derdim var bolumunda dolan bakalim.
Okonustugun herifin karisi durumundaki insanlar neler hissediyorlar.

Midem bulanıyor artık ! Sizin gibi bir çok kadın nice ailelerin yuvalarını yıkıyorlar ? Sanki çok iyi seçimler üzerine kararsız kalıyorsunuz !
Evli bir adamın hayatında ki 2. kadınısınız , diğerine de yalancı bir gelin adayı ! Yolunuz yol değil hanfendi kendinize çeki düzen verin , yuva yıkanın yuvası olamaz asla sizinde başınıza bir gün gelirse yada çocuklarınızın o zaman çok iyi anlarsınız ne demek istediğimi !

herşeyi geçtim ne evli adamı ne hayatınızdaki adamı ne evli adamın karısını size yazık değilmi bence bir an evvel oluşacak daha kötü şartların önüne geçin evli adamın yuvası eşinin aldanışı hayatınızdaki adamın ahı yani bütün bunlar size güzel günler getirmez bilakis ahlar beddualarla hayatınız daha da kararmasın gerçekten size yazık yapmayın bunu kendinize....

Amanda ne kadar iyi yürekliymişsin
çocuk yapın diyip milletin yatağına müdahale edeceğine
elini eteğini çek adamdan.
O kadar akıllısın madem aklını kullanda onurunla yaşa.
kadınlığını alaşağı etme 2. kadın olarak...

geçmiş zamanda aramızda cinsellik vardı. 2 yıl boyunca(evli olduğu zaman dilimi) sadece 1 kez oldu o hata. ne konuşmalarımız, ne görüşmelerimiz cinsellikle geçiyor.

Sadece sarılıp uyuyorsunuz yani Allahım ne bayık muhabbetler

valla siz herşeye bi kılıf uydurmuşsunuz.. cinsellikte yok diyerek ben aldatmıyorum kafasıyla vicdanınızı rahatlatın bakalım nereye kadar sürecek

idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.

biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.

İdare etmek şu an sizin yaptığınız, teorisini düşünmemişsiniz ama pratik uyguluma tamam. Bir adamla evlenmek üzeresin, diğeri ile ilişkin var. İkisinden de vazgeçmiyorsun, birini diğerinden saklayıp iki adamı birden idare ediyorsun.

.

Yakinda o evli sen evli olacaksin. Durumun yanlisliginin farkinda degilsen bir psikologa gorun.

Son düzenleme:
dün eşi gittiği için konu açan adamı suçlayanlar olmuştu.. al işte bu da "kadın" bir de evlenecek üstelik.. yazık, umarım ikisi de gözünü açar da hakettiğin şekilde "sap" gibi kalırsın sevgili konu sahibi

Bu kadar soğukkanlı ve safa yatarak anlatması daha sinir bozuyo
Neymiş aile baskısı ile evlenmiş, yıl olmuş 2014 bu adam da bebek değil 34 yaşında. Hadi zorla evlendi desek bile niye boşanmıyo ?
Sen var türkçe bilmek, edebiyat parçalamak ta 'idare etme'yi bilmemek.. Peh peh
Valla ban için mi açıldı bilmiyorum da biri şunu grileştirmezse ben ban yiyecem bu gidişle
Senin gibilere ne deniliyo biliyo musun 2.kadın/ metres/ kapama vs. Ha sen şimdi bunu da ilk kez duyuyosundur google a yaz o sana anlatır..

Böyle bir konu ile ilgili yapılabilecek önyargılardan arınmış yorumları çok merak ediyorum?
Gerçekten samimiyetle soruyorum sen olsan ne yorum yapardın?
Önyargılardan arınmanın karşılığı insani-ahlaki ve vicdani değerlerden de arınmak mı acaba.???

Ayyy yazikkkk nekadarda zor durumdasiniz, bak cok üzüldüm simdi!! Napsakki acaba? Aman fazla ortaliklarda bulusmayin, gören olur mazallah sonra bu harika iliski ve mutluluk ucup gider, araniza girer karisi yada sizin sevgiliniz, sanki cok haklari varmis gibi!!!!
Hey allahim yaaaa, insallah Kadin ve sizin Sevgiliniz sandiginiz kadar saf degildirler, ya delil topluyodurlar yada onlarda sizlere boynuz takmistirda farkinda degilsinizdir....

Arkadaş sormamış bile, bu kadar seviyorsun neden evlenmedik, ya da öncesinde niye evlenmiyoruz diye... ama adam başkası ile evlendikten sonra kıymete binmiş.
.

valla senin gidişat hiç iyi değil. nişanlından bir an önce ayrıl yazık günah.o adamı kafandan çıkarmadan kimsenin hayatına girme. ne demek ikisiyle birden görüşüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…