geçmiş zamanda aramızda cinsellik vardı. 2 yıl boyunca(evli olduğu zaman dilimi) sadece 1 kez oldu o hata. ne konuşmalarımız, ne görüşmelerimiz cinsellikle geçiyor.
bunun tedavisini bulamadım. psikologa gittim. iletişimi kes dedi. bir süre kestim. sonra yine başa döndüm, döndük.
belki ben onu tanıdığımda evli biri olsaydı bunu daha rahat kabul edebilirdim. ben onu tanıdığımda evli değildi.
onu hem görmek için dualar ediyorum hem karşıma çıkmasın nefretim büyük diye sızlanıyorum.
karşıma geçince her şey düzeliyor.
hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum.
evlenmiş olduğu umurumda değilmiş gibi.
sanki hiç evlenmemiş gibi.
ben saklamıyorum yaptıklarımı. bu bir hastalık. evliyken yanlış bir iki bir şey oldu 2 yıllık evliliğinde. ama daha ileri olmadı. sadece buluşup konuşuyoruz, dertleşiyoruz. bu bir illet. vazgeçemiyorsun. gitsin de istiyorsun. gitmesin de.
İdare etmek şu an sizin yaptığınız, teorisini düşünmemişsiniz ama pratik uyguluma tamam. Bir adamla evlenmek üzeresin, diğeri ile ilişkin var. İkisinden de vazgeçmiyorsun, birini diğerinden saklayıp iki adamı birden idare ediyorsun.
.
idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.
biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
evet. sadece 1 kez oldu. hata oldu. bir daha da yaşanmadı. hani sanmayın bu adam beni kullanıyor cinsellikle ilgili. yok öyle bir şey.yanlış bir iki şey oldu derken adam evliyken sizin aranızda mı bişeyler oldu?
Özellikte alışverişte kullanılan bir sözdür.iDARE ETMEK :1.Yönetmek, çekip çevirmek; (alışverişte) elvermek, yeterli olmak, kurtarmak.
Neyse bir şıllığın aldatma maceralarını daha fazla okuyup cici sinirlerimi bozamicim..
ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.
evet. sadece 1 kez oldu. hata oldu. bir daha da yaşanmadı. hani sanmayın bu adam beni kullanıyor cinsellikle ilgili. yok öyle bir şey.
evet. sadece 1 kez oldu. hata oldu. bir daha da yaşanmadı. hani sanmayın bu adam beni kullanıyor cinsellikle ilgili. yok öyle bir şey.
Bu kadar soğukkanlı ve safa yatarak anlatması daha sinir bozuyo
Neymiş aile baskısı ile evlenmiş, yıl olmuş 2014 bu adam da bebek değil 34 yaşında. Hadi zorla evlendi desek bile niye boşanmıyo ?
Sen var türkçe bilmek, edebiyat parçalamak ta 'idare etme'yi bilmemek.. Peh peh
Valla ban için mi açıldı bilmiyorum da biri şunu grileştirmezse ben ban yiyecem bu gidişle
Senin gibilere ne deniliyo biliyo musun 2.kadın/ metres/ kapama vs. Ha sen şimdi bunu da ilk kez duyuyosundur google a yaz o sana anlatır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?