O evli-ben evlenmek üzereyim

inanamıyorum.. evlenmek üzere olduğunuz adama yazık aynı şekilde sevdiğiniz adamın karısına da. başka da diyecek bir şey bulamıyorum

geçmiş zamanda aramızda cinsellik vardı. 2 yıl boyunca(evli olduğu zaman dilimi) sadece 1 kez oldu o hata. ne konuşmalarımız, ne görüşmelerimiz cinsellikle geçiyor.

Onun hayatının kenarında ki boşluğu dolduran bir hiçsin , sanıyorsun ki o zorla baskıyla evlendi heheyyttt sana burada bu yalanı duymuş olacak bir sürü insan çıkar azıcık açın gözünüzü de kadınlık gururunuzu ayaklar altında toplayın !

bunun tedavisini bulamadım. psikologa gittim. iletişimi kes dedi. bir süre kestim. sonra yine başa döndüm, döndük.

Peki sunu dusunsen o kadinin haberinin olmamasi cahilligine vermissn yanindaki adamida aldatiyorsun (unutmaki aldatmak sadece cinsellik boyutunda.degildir yeri gelir
Fesat bir bakış bile.aldatma sayılır..) peki sen bunlari yapacak kadar kötü biri misin? Ya da kndine ve çevrendeki diger insanlara neden bu kötülüğü yapiyorsun?? Inan buna hakkin yok ne kendine yapmaya ne karsindakilere lutfen bir an once sağlıklı düşünmeye basla lütfen

Son düzenleme:
iDARE ETMEK :1.Yönetmek, çekip çevirmek; (alışverişte) elvermek, yeterli olmak, kurtarmak.

demek ki sizi sevmemiş, sizi sevseydi sizi tercih ederdi. nefsinizin peşinden gitmeyin bence. karısıda seviyordur eşini kendinizi onun yerine koyun geri çekilin. ve onun her davranışından ya da size yaklaşımından bir şey çıkarmayın. erkek sonuçta kendini farklı gösterir, evdeki durumu iyisede size farklı anlatır. geri çekilin kendinize yenilmeyin

Empati yapın , evleneceğiniz kişi hem sizinle hem de evli başka bir kadınla ilişki yaşıyor ve ikinizden de kopamıyorum diyor .
Hadi önyargılanızı bir kenara bırakın ve nişanlınıza tüm kalbinizle sarılıp olur böyle şeyler diye bağrınıza basın .

Mideniz bulandı değil mi ? Acaba ?

yanlış bir iki şey oldu derken adam evliyken sizin aranızda mı bişeyler oldu?

ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.

idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.

biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.

neden evlenmediğinizi bilmiyosun yani? milletle kafa bulmak için mi açtın bu konuyu_? yeni üye olmuşsun mesaj sayını doldurur doldurmaz bu konuyu açmışsın

Ne eksik biliyor musun ? Vicdan

ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.

İlişki ve zedelenmek mi
Milletin yuvasını dağıtıyosun kendi cici ilişkin hasar görmesin diye gizliden görüşüyosun ne kibarsın maşallah

evet. sadece 1 kez oldu. hata oldu. bir daha da yaşanmadı. hani sanmayın bu adam beni kullanıyor cinsellikle ilgili. yok öyle bir şey.

tabi canım adam seni seviyor bence hatta tapıyor o kadar ki dokunmaya bile kıyamıyor !
ya adam senle evlenmemiş başkasını seçmiş bunu kabul edip susup oturacaksın...
bu neyin hazımsızlığı? yok ben hastayım bu hastalık falanların arkasına da sığınma bi daha...

hiç aşık oldun mu bilmiyorum. eğer oldum diyorsan senin aşkın mutlu sonla bitmiş ya da bitecek. aşktan sonra olan vazgeçememeyi yaşıyorum diyorum. ne onunla ne de onsuz.
metres, kapama vs. bunları biliyorum. bunların para ile bir karşılık verilerek yapıldğuını da biliyorum.
ben bu evli adamın tek kuruş parasını yemiyorum.
hani sizin bildiğiniz adam s.kyor kadın parasını yiyor vah vah evdekine yazık durumu yok ortada.

Allahım başka bir yerde, adamın kocası yeğenine para verir,
eşi ondan şüphelenir..
Burda da bu konu...
Ne oluyoruzz böylee, daha neler duyucaz kim bilir..
Allahım sen uzak et böylelerinii dinimizz aminn

Şimdii ben sana elbetteki alkış tutmucam, (değmez)
ama kötü sözde söylemicem..(ona da değmez)
Sadece şunu merak ettim,
o eskisiyle ne konuşuyorsunuzz da saplantı haline gelmiş kopamıyosun o heriften???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…