- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
gitmişse yapcak bişi yok ?
yok yok yok yok ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmişse yapcak bişi yok ?
Mantıklı olan buysa oyle devam et. Geçicek hepsi inan bana.ondan haber alamamak delirtiyor beni . ama böyle olmak zorundaydı .
Korkak demeyelim de aşırı özleme dayanamadın diyelim sen ayrılmışsın peki o bu kararına ne dedi...
Eğer hemen kabul etmişse doğru karar vermişsin demek ki üzülme bi süre kendinle ilgilen sonra herşey yoluna girer inşallah...![]()
sakinn ne oluyo ?
yazmasına fırsat vermedim .. kaldırdım tüm hesaplarımı . bir şey yazmadı yani ...
merhaba hanımlar ,
o gitti . bitti ...
mesafeler , birikmişlikler ..
belki kızacaksınız bana , yazamıyorum , düğüm düğüm her şey
destek arıyorum
Ooooo siz pek eli maşalıydınız meslek konularında falan, bu çaresiz halinizi yakıştıramadım pek.
Adam korktu belki de![]()
okudum bütün mesajlarını konularını...
arkadaşım bence long distance relationship olayı sana göre değil.
ben de 6.5 sene ilişkiyi ve evlendikten sonra evliliğimi 2 sene uzaktan yürüttüm.
2-3 ayda bir 1 gün görüşürdük.
ama sizi bu durum çok yıpratıyor. daha doğrusu seni... sevgilinin pek sıkıntısı yok gibi.
bütün konularında ortak sıkıntın mesajlaşma olayı gibi duruyor.
günde 10 mesaj atıyoduk derken "az" olduğunu mu kastediyorsun?
önemli olan nitelikli şekilde bişeyler paylaşmak.
yani günde yarım saat telefonda konuşsanız 5-10 mesaj yazsanız daha ne olsun ki?
mesaj vs. yerine görüşme sıklığınızı arttırmanız faydanıza olurmuş.
bence yapamıyor isen zorlama. böyle mutlu değilsin baksana. mesafeli ilişkiler sana uygun görünmüyor.
ona göre hiçbir sorunumuz yok . ama ben yapamıyorum . başka çiftleri görünce kıskanıyorum . biz niye böyleyiz diyorum . yanımda olsun istiyorum . beraber oturalım , ders çalışalım . üzgün olduğumda yanımda olsun , sarılsın . ben beceremedim
mesafeler gerçek aşkı körükler. Ben eşimle sevgiliyken 6 yıl farklı illerde kalmak zorunda kaldık. 3 yıl üniversitede, 1 yıl askerlik diğer 2 yıl da benim başka ile atanmam nedeniyle. Biz de çok kavga ederdik, uzaklık mesafe tetikler kavgayı. ama gerçekten aşk varsa arada, her şey yoluna girer zamanla. sonunda evlendik, aynı çatı altındayızhaftaya yıldönümümüzdü . korktum ben . mesafeler vardı aramızda. atanıp gidecekti seneye . daha da uzaklaşacaktı . korkağın tekiyim ben . bdv de açtığım konuları okudum bu sabah . yaz tatilinde 4 ay görüşemedik. ne kadar çok kavga etmişiz . mutlu değilmişim . seneye de böyle olacak . korktum iste ben...