• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o gitti

Korkak demeyelim de aşırı özleme dayanamadın diyelim sen ayrılmışsın peki o bu kararına ne dedi...
Eğer hemen kabul etmişse doğru karar vermişsin demek ki üzülme bi süre kendinle ilgilen sonra herşey yoluna girer inşallah... Hoppa

Korkak demeyelim de aşırı özleme dayanamadın diyelim sen ayrılmışsın peki o bu kararına ne dedi...
Eğer hemen kabul etmişse doğru karar vermişsin demek ki üzülme bi süre kendinle ilgilen sonra herşey yoluna girer inşallah... Hoppa

yazmasına fırsat vermedim .. kaldırdım tüm hesaplarımı . bir şey yazmadı yani ...

tavrını kendine sakla o zaman mağdem bi sorunun var ya destek olalım ya yorum yapmayalım sen sakinleş rahat ol.

oooo hepimiz yolladık zamanında ve belki hala uğurladığımız kişiler var.
zamana bırakın yapacak bir şey yok.

kendince haklısın elbet ama çocuğa da konuşma fırsatı verseydin keşke. aranızda başka bir sorun var mıydı da böyle fevri şekilde hemen engelledin onu ?

tek sorun mesafeyse keşke bırakmasaydınız. aynı yollardan ben de geçtim 6-7 ay hiç görmediğim ve bu 6-7 aylık süreçte günlerce telefonda bile olsa sesini duyamadığım zamanlar oldu ve bu şekilde 4 yıl sabrettim ve şu an nişanlıyım Allah kısmet ederse yaza düğünüm var demem o ki her işin başı sabır seneye daha kötü olacak diye bitirmişsiniz resmen doğmamış çocuğa don biçmişsiniz düzeltebiliyorsanız varın aranızı düzeltin ama başta söylediğim gibi tek sorun mesafeyse vesselam.

okudum bütün mesajlarını konularını...
arkadaşım bence long distance relationship olayı sana göre değil.
ben de 6.5 sene ilişkiyi ve evlendikten sonra evliliğimi 2 sene uzaktan yürüttüm.
2-3 ayda bir 1 gün görüşürdük.
ama sizi bu durum çok yıpratıyor. daha doğrusu seni... sevgilinin pek sıkıntısı yok gibi.
bütün konularında ortak sıkıntın mesajlaşma olayı gibi duruyor.
günde 10 mesaj atıyoduk derken "az" olduğunu mu kastediyorsun?
önemli olan nitelikli şekilde bişeyler paylaşmak.
yani günde yarım saat telefonda konuşsanız 5-10 mesaj yazsanız daha ne olsun ki?
mesaj vs. yerine görüşme sıklığınızı arttırmanız faydanıza olurmuş.

bence yapamıyor isen zorlama. böyle mutlu değilsin baksana. mesafeli ilişkiler sana uygun görünmüyor.

okudum bütün mesajlarını konularını...
arkadaşım bence long distance relationship olayı sana göre değil.
ben de 6.5 sene ilişkiyi ve evlendikten sonra evliliğimi 2 sene uzaktan yürüttüm.
2-3 ayda bir 1 gün görüşürdük.
ama sizi bu durum çok yıpratıyor. daha doğrusu seni... sevgilinin pek sıkıntısı yok gibi.
bütün konularında ortak sıkıntın mesajlaşma olayı gibi duruyor.
günde 10 mesaj atıyoduk derken "az" olduğunu mu kastediyorsun?
önemli olan nitelikli şekilde bişeyler paylaşmak.
yani günde yarım saat telefonda konuşsanız 5-10 mesaj yazsanız daha ne olsun ki?
mesaj vs. yerine görüşme sıklığınızı arttırmanız faydanıza olurmuş.

bence yapamıyor isen zorlama. böyle mutlu değilsin baksana. mesafeli ilişkiler sana uygun görünmüyor.

ona göre hiçbir sorunumuz yok . ama ben yapamıyorum . başka çiftleri görünce kıskanıyorum . biz niye böyleyiz diyorum . yanımda olsun istiyorum . beraber oturalım , ders çalışalım . üzgün olduğumda yanımda olsun , sarılsın . ben beceremedim

ona göre hiçbir sorunumuz yok . ama ben yapamıyorum . başka çiftleri görünce kıskanıyorum . biz niye böyleyiz diyorum . yanımda olsun istiyorum . beraber oturalım , ders çalışalım . üzgün olduğumda yanımda olsun , sarılsın . ben beceremedim

ee ama napsın ki çocuk uzakta.
sen farabi vs yap diyeceğim ama boğaziçi bırakılıp da başka yere gidilir mi..
diyorum ya evlendikten sonra bile eşimden ayrı kaldım
el ele tutuşanlara, sevgililere öldürücü bakışlar atıyodum.
yine de bekledik, sabrettik. fiziksel olarak olmasa bile ruhen hep birbirimizi yanımızda hissettik hissettirmek için de uğraştık. sen mutlu değilsin ve uzak oldukça da olamayacaksın gibi görünüyor. zaten çok aşık olduğun izlenimini alamadım ben.
umarım kendi şehrinden seveceğin biriyle tanışırsın.

diğer konunuzu bilmiyorum ama belki de böylesi daha hayırlıdır ayrılmasaydın her gününüz burnunuzdan gelecekti ikinizinde belki sen kıskançlık yapıcaktın onun canına tak edicekti yada ne bilim başka şeyler işte göze alamaman senin adına bi korkaklık olmasın zaman tanı kendine geçicektir

haftaya yıldönümümüzdü . korktum ben . mesafeler vardı aramızda. atanıp gidecekti seneye . daha da uzaklaşacaktı . korkağın tekiyim ben . bdv de açtığım konuları okudum bu sabah . yaz tatilinde 4 ay görüşemedik. ne kadar çok kavga etmişiz . mutlu değilmişim . seneye de böyle olacak . korktum iste ben...
mesafeler gerçek aşkı körükler. Ben eşimle sevgiliyken 6 yıl farklı illerde kalmak zorunda kaldık. 3 yıl üniversitede, 1 yıl askerlik diğer 2 yıl da benim başka ile atanmam nedeniyle. Biz de çok kavga ederdik, uzaklık mesafe tetikler kavgayı. ama gerçekten aşk varsa arada, her şey yoluna girer zamanla. sonunda evlendik, aynı çatı altındayız:KK200::KK200:. 1 yılı geçti evliliğimiz. çok şükür eski kavgalarımızdan, sıkıntılarımızdan eser yok :nazar::nazar:
sabır her şeyin ilacı. ama kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız, dayanamıyorsanız bu sizin kararınız elbette.

Seviyor ama gelecegi yok diyip arkada birakmissiniz en azindan birakmaya calisiyorsunuz gibi geldi bana engellemeseydiniz karar dogrumu anlardiniz kendinizce dogru ama aciklayacak duzgun kelimeler bulamamak diyelim

Back
X