Harika yürüyüşte yapılmış misssGünaydıııın harika bir hava var bugün günlüğüm
Kahvaltım
1 dilim tahıllı ekmek üstüne salça
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
marul
1 bardak şekersiz çay
20 dakika yürüyüş
Yaptım da sonrasında iyi yedim birazdan telafi edicem artık üstüne almıyım da vermesem de sorun değilHarika yürüyüşte yapılmış misss
Hadi bakalım inşallah eksiler görürsünBukreinşallag 40553625 .!.:Yaptım da sonrasında iyi yedim birazdan telafi edicem artık üstüne almıyım da vermesem de sorun değil
1 günlük
bakalım yarın hocamız tartarsa aç karnına gidicem gerçek kilomu bi öğreneyim
İnşallah canım çok sevinirim biraz gitmiş olursaHadi bakalım inşallah eksiler görürsün
Bende bugün edirnenin meshur tatlısı peynir helvasından yedim bir kase ooooofAğlamak istiyorum güne pilatesle başlayıp kapanışı dondurmayla yapmayacaktım
bugün güme gitti
gidip bi tartı alıcam hemen verdiğimi görmeyince konsantre olamıyorum
Edirne'nin değil Çanakkale'nin peynir helvasını yesen 1 kase değil 1 tepsi yesen doyamazsınBende bugün edirnenin meshur tatlısı peynir helvasından yedim bir kase ooooof
Aslında hiç sevmem böyle tatlıları kadayıf falan ama bugün iş olsun diye yedim doğrudur çannakalenin ama abim Edirne demişti ama bnde çanakkale diye biliyordumEdirne'nin değil Çanakkale'nin peynir helvasını yesen 1 kAbim edeğil 1 tepsi yesen doyamazsın
Evet Çanakkale peyniri de helvası da meşhurAslında hiç sevmem böyle tatlıları kadayıf falan ama bugün iş olsun diye yedim doğrudur çannakalenin ama abim Edirne demişti ama bnde çanakkale diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?