Şu çikolataya dayanmak ne kadar zor[/Qyaptım hep
İnan alışamıcağımız hiç bir şey yok 3 aydır diyetteyim ilk aylar hep tatlıdan kaçamak yaptm hep tatlı aradım şimdi meyve ve kuru meyve yetiyior hiiiiç aramıyorum tatlıyı hiç..
Dayan canım dayan geçicek öyle bi alışıcaksın ki dünyanın en güzel pastas8 kurabiyesi sana meyveler,kuru meyveler gelicekİnşallah ben de öyle olurum
evde olmasa aklıma gelmiyor da
bu akşagelecek onalalmış birazda acıktığımdan sanırım
zor dayandım
İnşallah canımDayan canım dayan geçicek öyle bi alışıcaksın ki dünyanın en güzel pastas8 kurabiyesi sana meyveler,kuru meyveler gelicek
Bende öyle yemek için yermişim meğer ben makarna,pilav,beyaz ekmeğe hic mi hiç düskün değil misim 65 kilo olduğumda bile devam ettiricem ömür boyu sağlıklı beslenicem ve şu 3 ayda edindiğim alışkanlıkları hayat boyu devam ettiricem inşallaaaaaaahİnşallah canım
bugün 1 tane kaydüskün d ddim ya çikolata gibi tadı varmış
her şeyin tadını alır oldum
eskiden tok karnına yer dururdum
ne tat ni bişey
ne kadar gereksizmiş
onları yemeseydim zaten şimdi böyle uğraşmazdım
En önemlisi bu zaten canım devam ettirebilmekBende öyle yemek için yermişim meğer ben makarna,pilav,beyaz ekmeğe hic mi hiç düskün değil misim 65 kilo olduğumda bile devam ettiricem ömür boyu sağlıklı beslenicem ve şu 3 ayda edindiğim alışkanlıkları hayat boyu devam ettiricem inşallaaaaaaah
Lor peynirini tavsiye ederim[/QUOTE][QUOpeynirinim, post: 39598772, member: 426409"]Kahvaltım 9.30 da normalde bu saatlerde uyuyor olurdum
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta sarısı rafadan birazda beyazı
1 kk beyaz peynir (ezine tam yağlı )değiştirmem lazım
3 siyah zeytin
1 domates
maydanoz
1 kupa çay
kaç kilo oldum ki ben ya
Evde vardı buzluktan çıkardım tadı hoşuma gitmediBukkarıstırıp kızar.8 39601676 .!.:Lor peynirini tavsiye ederim
Maydanozla karıstırıp kızarmış kepek ekmeğine sürünce offf harika oluyor ben hep öyle yaparım[/QUOTE]Evde vardı buzluktan çıkardım tadı hoşuma gitmedi
aslında burada pazarda satılıyor tuzsuz bir de çok güzel
gidersem alırım
Deniycem alınca sağol canımKendiE="Bukrem, post: 39601741, member: 426409"]Maydanozla karıstırıp kızarmış kepek ekmeğine sürünce offf harika oluyor ben hep öyle yaparım
Seni gidi seni yok cubuk kraker falanÇubuk kraker tadı geldi ağzıma
olsa ne güzel yerdim ya
tabi diyette olmasaydım
Onları da çok seviyorum canımSeni gidi seni yok cubuk kraker falanmeyveleri düsün,çilek,muz ohhh ne güzel kuru üzüm,hurma ahhh onları hiç birşeye değişmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?