Kopege verilen mamaya suni diyen bebege verilen mamaya ne diyor acabaEe siz sokaktaki cana bile bu kadar dikkat ediyorsanız bize nasıl suni mama yakıştırması yapıyorsunuz?
Ayrıca kedilere salam, süt vs sakıncalı. Lütfen vermeyin. O paraya suni! mama alın.
Az önce katırdattı çeyrek altınlık suni mamayı, hırıldıya hırıldaya tepeme çıktı yatakta. Utanmasa sen çık ben yayılcam diycek zilliehmeh ban da ye evladım öyle karnın doymaz diyelimo kıtır kıtır yeme sesi dünyaya bedel ya
Evet doğal ortamlarındaBir şeyi sevmeniz ve korumanız için illa akraba ya da türdeş olmanız gerekmiyor. Hayvanlar Allah'ın sessiz kullarıdır.
Kopege verilen mamaya suni diyen bebege verilen mamaya ne diyor acaba
Saka gibi oldu burasi artik
Mune nerdesin ? Gel artik ve kapa su konuyu
Az önce katırdattı çeyrek altınlık suni mamayı, hırıldıya hırıldaya tepeme çıktı yatakta. Utanmasa sen çık ben yayılcam diycek zilliklimayı da açtık, 18 gobeeeme
Eki Görüntüle 2169587
Az önce katırdattı çeyrek altınlık suni mamayı, hırıldıya hırıldaya tepeme çıktı yatakta. Utanmasa sen çık ben yayılcam diycek zilliklimayı da açtık, 18 gobeeeme
Eki Görüntüle 2169587
Dediğin doğru durduk yere tüyler uçmaz ki..zaten gün aşırı fırçalamış olan tüyler ozellikle))Yalan dolan
Evcil kopekler zaten uygun sekilde traslaniyor, tuy dokerlerse de haliya yapisiyor direkt temas ettikleri yerlere. Haliya benim sacim da yapisiyor yani.
Bizim ofiste 2 kopek var, biri Husky kirmasi biri Schnauzer ikisi de uzun tuylu irktan hic oyle tuy falan ucustugunu gormedim. 2 yildir ayni ofisteyiz bir kere de tabagima falan tuy gelmedi.
Almanya'da kopekler her yere geliyor. Toplu tasimaya da, ofise de, acik havada oturulan kafelere de, kabul eden kapali restoran, cafeler de sayica cok. Cucuk kadar hayvana kafayi takip soylenen kimse de yok. Millet nedense kafayi takmis bir kere yapacak bir sey yok.
Elalis nazar deger canim kem goz var burada. Benim icin patilerini op.Az önce katırdattı çeyrek altınlık suni mamayı, hırıldıya hırıldaya tepeme çıktı yatakta. Utanmasa sen çık ben yayılcam diycek zilliklimayı da açtık, 18 gobeeeme
Eki Görüntüle 2169587
Ee siz sokaktaki cana bile bu kadar dikkat ediyorsanız bize nasıl suni mama yakıştırması yapıyorsunuz?
Ayrıca kedilere salam, süt vs sakıncalı. Lütfen vermeyin. O paraya suni! mama alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?