O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kabul edelim
Onlarla aynı dünyayı paylaşmak istemeyen sendin.
Her insanın hikayesi farklı tabi.
Dil çok önemli, yazarken buna dikkat edemiyoruz, günlük konuşma diliyle yazıyoruz.

Özetle, insan hayvana muhtaç, sevelim, saygı duyalım :)
Ben çok seviyorum hepsini

Son cümlenzi yapsanız ne güzel olur

O resimdeki tatlışı yerimm

Ay ben çok memnun olurum hepiniz kalkıp gitseniz nickin cuk oturmuş hayalaleminden çıkınız bu dünya bir size ait değil

dün sabah 3 aydır sokakta itinayla beslediğim yavru kedim arabanın altında kaldı, çünkü yetişemedim fırladı.. 2 saat başında ağladım, maması elimde kaldı. evet gerçekten hayvanları evde hapsediyoruz, haklısınız sokakta araba altında kalmak, işkence görmek, tecavüze uğramak, iki üç tane p.. elinde oradan oraya atılmak en büyük özgürlükleri doğru söylüyorsunuz.. şu kafaya laf yetiştiriyoruz arkadaş vay anasını be..

O kafaya hiç birşey anlatamazsın ölu taklidi yap bacım

Bir şeyi sevmeniz ve korumanız için illa akraba ya da türdeş olmanız gerekmiyor. Hayvanlar Allah'ın sessiz kullarıdır.

Hayvanlarin dogal ortamlari neresi ve dogal besinleri neler? Yani kediler dogada apartman onunde yasayip copten beslenmiyorlardi haliyle.

Suni mama mı :)

Sizin sokaktaki kediye annesi zeytinyağlı dolma mı yapıyormuş
O hayvancıklar aç aç

Yese zeytinyağlı dolma da yapardım ama hayır.bufemiz var salam,süt falan veriyoruz.gecen eşimin bir arkadaşı tavuk parçaları getirmişti mesela.

Ay yeter şu hayvansever görünüp te resmen hayvan düşmanlığı yapanlar ya bıktık artık..
Sizler hayvansever filan değilsiniz olsanız tuyunden cartindan curtundan huylanıp "ahhhh aynı ortamda yemek yiyemem ayhhh tüyleri tabağıma uçtu ayhhh dokunamıyorum vs"demezsiniz.Sizler sadece uzaktan bakarak sever yeri gelince tekme tokat hayvani bulunduğunuz ortamdan atarsınız. Kendiniz çıkma nezaketini bile göstermez Allahın yarattığı bu sessiz masum kullarına nefretle bakar bir pislikmis gibi davranırsınız..
Yürüyün gidin işinize kimi kandırıyorsunuz siz!!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…