O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabakta insan saci ciksa kavga kiyamet. Yalniz hayvanin kıli dokulse ay aman ne olacak ?
Hayvanin sesinden veya kendinden rahatsizlik duymam ama kıl tüg muhabbetine gelemem.

Hayvan besleyen biri olarak soyleyeyim kedimin kili ile haydar emminin saci ayni degil ya :27:

O değil de hayvanları, onların hayvan olduğunu kabul ederek de sevebiliriz. Çıkış cümlesi komik olmuş. Ben de kedimi kızım diye severim ama hayvan olarak da benim kızım olabilir ve hayvan olsa da orijinal oğullarımdan farkı yoktur benim için. İki insan oğlum, bir hayvan kızım var. :))

Karaktersiz, ter kokulu, leş gibi insanların cafelerde yemek yeme hakkı varsa hayvanlar her türlü o cafelerde bulunabilir. Ama konu sahibi kızımız arkadaşlarına ağzını açıp iki kelime söyleyemezken iki günde panter kesilip tüyleri masadan masaya uçan :KK70: köpüş için çata çat laf dalaşına giriyor.:dondurma:
Bebeklerin viyak viyak aglamaya cocuklarin ortalarda teror estirmeye de hakki var ama hayvanin orda bulunmaya da hakki yok.
Evet nasil bir psikologsa sorunu hemencik cozmus kiz kendine gelmiş bi anda :KK53:
Ben kopegin sahibinin yerinde olsam cok guzel seyler yapardim ya hic bana denk gelmiyor boylesi:KK45:

Ben anlamadım köpeğin tüyleri sizin masaya kadar nasıl geldi? Havaya doğru mu tüy döküyor bu köpekler?
Hayır köpeğim yok da bilemiyorum.

Evde evcil hayvan beslemiyorum. O sorumluluktan kaçıyorum beceremem diye. Hiç bir köpeğin salyası ile içli dışlı olmak istemem. Hatta tv de hayvan belgeseli varken yemek yiyemem böyle de tuhafım. Ama hayvanları çok severim. Keşke bahçem olsa da oğlum bir köpekle büyüse diyorum..

O köpek ne yaptı size? Masanıza mı geldi ayaklarınıza mı sarıldı? Anlayamadım.
Kendi halinde duran köpekten mi rahatsız oldunuz?

Tamam "o hayvan değil" lafı komik ve olmuş. Ama artık kabullenin şu dünya iyisi canlıları.
Sizin kadar yaşamaya hakları var..
Evimde köpek bulundurmuş biri olarak o tüyün yan masaya uçma ihtimali yok, ki benim köpeğim çok da fazla tüy dökerdi. Bilmesem inanacagim.

Ben anlamadım köpeğin tüyleri sizin masaya kadar nasıl geldi? Havaya doğru mu tüy döküyor bu köpekler?
Hayır köpeğim yok da bilemiyorum.

Evde evcil hayvan beslemiyorum. O sorumluluktan kaçıyorum beceremem diye. Hiç bir köpeğin salyası ile içli dışlı olmak istemem. Hatta tv de hayvan belgeseli varken yemek yiyemem böyle de tuhafım. Ama hayvanları çok severim. Keşke bahçem olsa da oğlum bir köpekle büyüse diyorum..

O köpek ne yaptı size? Masanıza mı geldi ayaklarınıza mı sarıldı? Anlayamadım.
Kendi halinde duran köpekten mi rahatsız oldunuz?

Tamam "o hayvan değil" lafı komik ve olmuş. Ama artık kabullenin şu dünya iyisi canlıları.
Sizin kadar yaşamaya hakları var..
Köpek bağlı değildi. Ayaklarıma değdi bir kez. Korkuyorum,bu kadar basit. Ayrıca tüyleri de masamıza geliyordu. Hayvanları sizin tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok seviyorum merak etmeyin. Penceremin önu güvercinlerle doluyor. Her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onlara buğday atmak oluyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Köpek bağlı değildi. Ayaklarıma değdi bir kez. Korkuyorum,bu kadar basit. Ayrıca tüyleri de masamıza geliyordu. Hayvanları sizin tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok seviyorum merak etmeyin. Penceremin önu güvercinlerle doluyor. Her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onlara buğday atmak oluyor.

Bir kere oksasan o korkunu yenersin konu sahibi.. bu olay icin degil genel anlamda soyluyorum kopek fobisi cok kotu bir his, bunu yenmeye bak bir an once..

Neler yaparsinz bos vakitleriniz de :)
Neler yaparsinz bos vakitleriniz de :)
sadece tepki çekmek için konu açmıyorum yetmez mi :))
haricinde halihazırda 1 yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum ekstradan, evde egzersizler yapmaya çalışıyorum, sevdiklerimle geziyorum, yüksek imdbli filmleri bitirmeye çalışıyorum. bi atom parçalayamasam da fena şeylere gitmiyor sanki vaktim.

Hayvan besleyen biri olarak soyleyeyim kedimin kili ile haydar emminin saci ayni degil ya :KK53:
Ya bizim de var yazlikta bir minnos oglum istiyo besliyiruz biz de ama bahce de. Kucakliyo ediyo illa bi ehvam yapiyorum. Rivayet midir bilemem ama rahmetli dedemin akcigerine giden bir kılın ölumune sebeb olusunu bu sekilde aciklamis doktor. O yuzden bi korkarim bu kil meselesinden.

Güvercinler de tüy döküyor mu? Dökerlerse ne yapacaksınız kime şikayet edeceksiniz?

Bebeklerin viyak viyak aglamaya cocuklarin ortalarda teror estirmeye de hakki var ama hayvanin orda bulunmaya da hakki yok.
Evet nasil bir psikologsa sorunu hemencik cozmus kiz kendine gelmiş bi anda :KK53:
Ben kopegin sahibinin yerinde olsam cok guzel seyler yapardim ya hic bana denk gelmiyor boylesi:KK45:
Çok güzel şeyler yapardınız evet. Bir köpek alıp insanlara hava atmayı hayyanseverlik zannediyorsunuz hiç kusura bakmayın. Sizin gibiler hiç bir kaplumbağanın,kuşun açlığını dert ediyor mu? Hiç sanmıyorum.

sadece tepki çekmek için konu açmıyorum yetmez mi :))
haricinde halihazırda 1 yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum ekstradan, evde egzersizler yapmaya çalışıyorum, sevdiklerimle geziyorum, yüksek imdbli filmleri bitirmeye çalışıyorum. bi atom parçalayamasam da fena şeylere gitmiyor sanki vaktim.
Atoma degincektim iyi ki deginmemisim o zaman :)

Ben kedim taşıma kabındayken onunla birlikte minibüse binmiştim kadın tepki gösterince de "Sen biniyorsan herkes binebilir." demiştim :KK53: sonuç "omo olorjoom voorr." diye diye indi. Benim de leş kokulu insanlara alerjim var ama atamıyorsun işte minibüsten :KK45:

Ya bizim de var yazlikta bir minnos oglum istiyo besliyiruz biz de ama bahce de. Kucakliyo ediyo illa bi ehvam yapiyorum. Rivayet midir bilemem ama rahmetli dedemin akcigerine giden bir kılın ölumune sebeb olusunu bu sekilde aciklamis doktor. O yuzden bi korkarim bu kil meselesinden.

Yok asili kedi herhangi bir hastaliga sebep olmaz, olsaydi ben ölmüstüm kuyrugu agzimda yatiyoruz :27: her ay asisini yaptirip kaliteli mamayla beslenen kedinin hic bir saglik sorununa sebep olma ihtimali yok.. bence mutlaka bir hayvan sahiplenin inanin cocugunuzun sorumluluk duygusu kat kat artacak benimkilerde cok ise yaradi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X