hahaha ay hiç güleceğim yoktu ilk opusmem aklıma geldi :)) ay ne gersekmisim :)) lise 1 de flndim 1 yıldır çıktığım bir cocuk vardı,izmir de oturmadigi için çok Nadir görüşüyorduk..geldi bu bı haftasonu bı arkadaşların evine gittik kalabalık,ben yusuf yusuf tabii neyse bu bı ara mutfağa gelsene dedi bende gittim çekti bı sandalye oturdu bende bacağına oturdum ama olcem korkudan heycandan zaten tamda oturamadim duscek gibiydim neyse bu iste seni seviyorum fln dedi snr bı anda öpmeye başladı ben aptal oldum bı anda bu sürede de opusuyoz ama ben böyle kafamda salak saçma seyler düşünürken ana bı baktım yerde torbalar icinde soğan,salatalık,domates vs haa pazara gidilmiş fln diye geçirdim içimden.ama sanmayın ki uzun bı opucuktu bunlar saniyeler icinde olan seyler :))) herif beni operken ben Pazar torbalarına takıldım iyi mı :)))) çocukluk iste ne bilcem opusmeyi :)))
şimdiki erkek arkadaşımla da bar da opusmustuk ilk..2 çifttik yanimizdaki çift bayadir birlikteydi opusup duruyordu benimkide yaklasiyo fln ama cesaret edemiyo tirsiyo :)) bende öpmek istiyorum aldım içkimden bı yudum ve öpmesine izin verdim :)) anam iyiki vermisim :))))