O ilk Masum Öpüş nasıldı ?

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Evet kızlar ilk sevgiliniz sözlünüz yada eşiniz sizi hangi ortamda ne konuşurken yada ne dinlerken öptüü utandınızmı anlatın bakaLım :)

2007 yılıydı,Güzel bi yaz sabahında,sahilde el ele gezerken önce karşıdan gelen gül satan kadından en sevdigim çiçek olan kırmızı ve beyaz gül aldı :asigim: sonra yürüdük yürüdükk... dalgalar kıyıya çarparken,kuşlar cıvıldarken o güzel seslerin arasında önce gözlerimin içine bakıp sonra yaklaşıp masumca öpmüştüü. :kedi: Çook qüzeldii çok utanmıştım ama yaaa :kedi: :asigim:

benim için en özeli eski nişanlımla ilk öpücüğümüz.. burcu ben seni seviyorum... ben zamana bırakalım diyorum yaşar... yaşarın suratı düşer =)) ben yaşarın dudaklarına yumulurum... =))) çocuğa evet demeden öpmüştüm yaa =))

nişanlımla ilişkimizn ilk yılında bir cafede otururken sevgilim dayanamadı ve seni çok öpmek istiyorum dedi izin veririmisin dedi bende tamam dedim ve ilk kez orda küçük bi öpücük vermişti ve ben cok utnamıştım kıpkırmızı olmustum yaa ilk kez bi erkek öpüodu çünkü :) yazık cocuk baya bi bekledi yaaa o zamn için öpebilmek için ilişkimiz basladıktan 7. ayda mı ne öpmüştü beni dudagımdan :))) yazık yaa amma bekletimişim yaa :))

deniz kıyısında akşamdı, kıştı ama hava çok güzeldi.. ışıklar denize yansımıştı. o beni öpmüştü ama ben hemen geri kaçmıştım... çok utanmıştım..
1. 5 sene olmuştu ilişkimiz başlayalı..

kaydirigubbakcemile3 ilk sevgilim arabada öpmüştü beni çok utanmıştım bilmiyodum bile nasıl öpüleceğini ama komikti kaydirigubbakcemile3 neyse eskiye mazi :1closedeyes:

Ahh o benim ilk askimdi, cok tuhaf bir duyguydu. Parkin ortasinda gece karanlikti ayakta duruyorduk. Cok romantik seyler söylüyordu. cok masumca seviyordum onu etrafta bize bakanlar umurumuzda bile degildi, kötü birsey yapiyormus gibi bile hissetmiyordum kendimi. Ömür boyu beraber olmak istedigim kisiydi. Simdiki aklim olsa (tabi bekar olsaydim) yine öperdim onu ve busefer bizi kimsenin ayirmasina izin vermezdim.

hiç hatırlamak istemiyorum.ilk öpücük ilk sevgilimle ki o kişi ben de çok yaralar açtı.hayatımda bir erkeğin bile elini tutmamışım yaş 18 birden beni öptü sinirimden oturup ağlamıştım.şimdi artık kaşarlandım.valla yol iz umrum olmuyor istediğim yerde yapışıp öpüyorum.ama benimki utangaç utanıyor.bizde roller tersine.geçenlerde el ele gezerken öğrencimle velime yakalandım bilmem arkadan geliyorlardı öperken gördü mü.kız uzunca bir süre derste bana bakıp bakıp pis pis sırıttıkaydirigubbakcemile3 gerçi imdiki nesil çok fena.derstte cinsellik konuları açılınca mest oluyorlar en sevdikleri konu.valla bazen öyle laf ediyorlar ki ağzım açık kalıyor.

hahaha ay hiç güleceğim yoktu ilk opusmem aklıma geldi :)) ay ne gersekmisim :)) lise 1 de flndim 1 yıldır çıktığım bir cocuk vardı,izmir de oturmadigi için çok Nadir görüşüyorduk..geldi bu bı haftasonu bı arkadaşların evine gittik kalabalık,ben yusuf yusuf tabii neyse bu bı ara mutfağa gelsene dedi bende gittim çekti bı sandalye oturdu bende bacağına oturdum ama olcem korkudan heycandan zaten tamda oturamadim duscek gibiydim neyse bu iste seni seviyorum fln dedi snr bı anda öpmeye başladı ben aptal oldum bı anda bu sürede de opusuyoz ama ben böyle kafamda salak saçma seyler düşünürken ana bı baktım yerde torbalar icinde soğan,salatalık,domates vs haa pazara gidilmiş fln diye geçirdim içimden.ama sanmayın ki uzun bı opucuktu bunlar saniyeler icinde olan seyler :))) herif beni operken ben Pazar torbalarına takıldım iyi mı :)))) çocukluk iste ne bilcem opusmeyi :)))

şimdiki erkek arkadaşımla da bar da opusmustuk ilk..2 çifttik yanimizdaki çift bayadir birlikteydi opusup duruyordu benimkide yaklasiyo fln ama cesaret edemiyo tirsiyo :)) bende öpmek istiyorum aldım içkimden bı yudum ve öpmesine izin verdim :)) anam iyiki vermisim :))))

ah ahhh sinema'ya gitmiştik neyse film bitti biz anca toparlabildik insanlar çıkana kadar ışıkları da yakmamışlardı niyeyse filmin sonundada slow bi müzik çalarken öpüşmüştük ahh ahhhh eskide kaldı artık :roflol:

ahh ahh gülmeyin ama gülhane deydik. e bilenler bilir hele havalar ısınmaya başlayınca aileler değil sevgililer dolaşır ve her adımınızda öpüşen bir kaç kişi kesinlikle görürsünüz. biz de bir gün ordayken bu yüzüme öpücükler konduruyo yavaş yavaş sonra dudaklarıma geliyo falan, sonra nasıl olduysa öpüşmüştük. çok farklı bişey, o günden sonra da onunla kaç kere öpüştüğümün sayısı belli değil (tabi masumluk falan da kalmıyo) delikafadulden ama sevdiği olunca insanın çook güzel ya...

özledim aşkım seni

allah sizi ne etmeye yazılanları okudumda , herkes kendinden geçmiş bi hoş olmuşsunuz , aşk böcükleri sizi kaydirigubbakcemile3 ,
ilk öpücük kutsalmış derler ,inşallah hakedenler bu kutsallığın tadına bakarlar.. :jeyyar:

YA BİZDE CAFEDE OTURUYODUK OMZUNA YASLAMIŞTIM BASIMI KONUSURKEN KAFAMI KALDIRDIM VE O ANNNN:kedi:Şeniz ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUMMM akannehirBELLİ ETMEDİM AMA HOŞUMA DA GİTMİŞTİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay güzel konuymuş bende yazıyımbari eşimle nişşanlandık tabi o işiiçbı gitti düyüneyakın geldi nikah düyün gelinlik işleri
birlikte hal ediyoduk beni eve bırakırken öpmüş bende onu cok hoştu

şafağımm benimm.. 3. buluşmamızda beni eve bırakıyordu.. sarmaş dolaş yürüyorduk.. eğildi.. boyu benden çook uzun olduğu için eğilmek zorunda kaldı yiğidim =)) orda öptü beni.. şimdi ne zaman o yoldan geçsek aynı noktada gene öper beni.. çook ıssız bi yol zaten kimsecikler görmez bizi.. bi keresinde kavgalıyız.. suratlar asık o yolda yürüyoruz.. aynı noktaya geldik, gel buraya geleneğimizi bozmak yok dedi öptü =))) ilk başka yaa

ilk opucugum ortaokuldayken olmustu ama sevgilim benden buyuktu, gerci beni open kisi kendi kendine opmustu beni cunku ben opusmeyi bilmiordum, kisacasi cok salakcaydi. esimle ilk opucugum esim is icin Istanbul'a gitmeden once olmustu. opustukten sonra esim ''ilk defa beni reddetmedin, zaten biraz daha bekletseydin bana tak edecekti cok sasirdim askim'' demisti...yilisik sey...esim hep opmek koklamak isterdi beni yaa ama ben cok sinir olurdum...hep iterdim...sanirim bu itmelerin onu bana daha cok cekti o zamanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…