P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dadlu_qirl
-
Sonbahar dı.Bundan 3 sene kadar önceydi.Sakin şık ve kırmızı rengin hakim olduğu bir cafeye girdik.
O zamanlar 2 senelik arkadaşlığımızı sevgililiğe döküyorduk ilk özel olarak buluşmaydı yani..Bir iddaya girmiştik. O öyle utangaçtı ki msn veya telefondan rahat konuşurdu ama yüzüme bakmaya bile utanırdı.msn den bana Benim Tatlı Meleğim demişti.Şaşırmıştım öte yandan kalbim çok pis çarpıyordu.Sakinmişim gibi yaptım ve alaycı bir şekilde bunu asla yüzüme söyleyemessin dedim.İddamız buydu. O gün oturduğumuz kafede yüzüme söyledi kızara bozara =) tatlı şey..iddayı kazanırsam o beni öpecekti kaybedersem ben onu(her halukarda kazanıcaktım yani) ve kaybettim yüzüme söyleyince tuttum çektim elinden kendime doğru öptüm yanağından..Bu bir ısınma öpücüğüydü ve ben onun kadar utangaç değildim=) dolma dudaklım benim.Dudaklarına doğru sündüm ve dudaklarının tadına ilk defa o zaman baktım 3 saniye kadar sürdü.elini dudaklarıma koyup kendini geri çekti.Yeter kalbim dayanmıyacak dedi. Canım ya ne tatlı bir utangaçtı o zaman benim için çok özeldi çünkü bir zaman sonra utangaçlığının zerresi kalmadı boshayallersmile hatta benim utandığım şeyler oldu o hiç çekinmiyordu bile =D
Bu konuyu açıp bana o mükemmel günü hatırlatan kişiye çok teşekkür ediyorum.Bu anı insan için ne kadar özelde olsa hep aklında olmuyor ne yazıkki... Şeniz
ben pek bisey hissetememiştim ilk olmasına rahmen hep merak ettiğim bişeydi ama hiç bişey anlamadım şuan aynı kişi ilk yaşadığım bu öpücük halada hissetmiyorum bişey sorun bendemi ondamı bilmiyorum
evet değilim onla çıkmaya başlarkende sadece insan olarak seviyodum. şimdi psikolojik sorunlu diye ayrılmak istediğimi söylüyemiyorum bile. belkide bunun cezasını çekiyorum bi insanla birlikte olmak için onun iyi biri olması yetmiyormuş duygusal birşey olması şartmış hata yaptım bunu çekiyorum şimdi o bana aşık olduğunu söylüyo ama bende hiç bişey yokasik degilsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?