O ilk Masum Öpüş nasıldı ?

bu konu vardı. ama ben eski sevgilimle öpüşmemizi anlatmıştım o konuda. burada da yenisini anlatayım bari :)
geç bir saatti, hava karanlıktı.
arabadaydık. yağmur yağıyordu.
aslına bakarsanız şehirlerarası yolda hızla gidiyorduk.
kemerini taksana, dedim. taktı.
sen de tak, dedi.
takmadım ona uzanabilmek için.
yanağından öpmek için yaklaştım döndü. uzun sayılabilecek şekilde öpüştük.
sonra da ışıklarda durunca öpüştük.
sizinki kadar masum öpücük olmamış bizimki yaa. sanki bin yıllık sevişen çiftmişiz gibi.

Cok ozel bir gundu... arabada arka koltukta oturuyorduk basini gogsumun ustune koymustu, sora kafasini kaldirip bana bakti yakinlasti... once yanaga kucuk opucukler kondurdu sonrada dudagima.. en sonunda da anlayin iste

ama superdi.... tarifii imkansiz birsey

Sonbahar dı.Bundan 3 sene kadar önceydi.Sakin şık ve kırmızı rengin hakim olduğu bir cafeye girdik.
O zamanlar 2 senelik arkadaşlığımızı sevgililiğe döküyorduk ilk özel olarak buluşmaydı yani..Bir iddaya girmiştik. O öyle utangaçtı ki msn veya telefondan rahat konuşurdu ama yüzüme bakmaya bile utanırdı.msn den bana Benim Tatlı Meleğim demişti.Şaşırmıştım öte yandan kalbim çok pis çarpıyordu.Sakinmişim gibi yaptım ve alaycı bir şekilde bunu asla yüzüme söyleyemessin dedim.İddamız buydu. O gün oturduğumuz kafede yüzüme söyledi kızara bozara =) tatlı şey..iddayı kazanırsam o beni öpecekti kaybedersem ben onu(her halukarda kazanıcaktım yani ) ve kaybettim yüzüme söyleyince tuttum çektim elinden kendime doğru öptüm yanağından..Bu bir ısınma öpücüğüydü ve ben onun kadar utangaç değildim=) dolma dudaklım benim.Dudaklarına doğru sündüm ve dudaklarının tadına ilk defa o zaman baktım 3 saniye kadar sürdü.elini dudaklarıma koyup kendini geri çekti.Yeter kalbim dayanmıyacak dedi. Canım ya ne tatlı bir utangaçtı o zaman benim için çok özeldi çünkü bir zaman sonra utangaçlığının zerresi kalmadı boshayallersmile hatta benim utandığım şeyler oldu o hiç çekinmiyordu bile =D

Bu konuyu açıp bana o mükemmel günü hatırlatan kişiye çok teşekkür ediyorum.Bu anı insan için ne kadar özelde olsa hep aklında olmuyor ne yazıkki... Şeniz

Rica ederim canım ne demek.. asıl ben size o güzel ve aynı zamanda özel olan anılarınızını benimle paylaştıgınız için teşekkür ederimm.. :kedi:

a$kim beni dün öptü ilk kez.....arabadaydik, beni birakirken yanagimiza veda öpücügü kondururuz...ama dün öyle nasl oldu anlamadim...sarilmi$tik birbirimize....yanagina öpücük kondurdum bitane...sonra bidaha...birden dudaklarimiz bulu$tu....böyle sürdü ve bi baktikki yarim saat gecmis...:asigim:
i$yerinde, evde herkezden utandim, nedense bilmyiorum ama öyle utandim ki anlatamam :kedi:

Son düzenleme:
sözlümle ilk defa beni görmeye bursaya geldiğinde öpüşdük arkadaşımızın evine gitmişdik ben yorgunsun uyusana uyusana derken bunu yapmadan uyayamam deyip dudaklarımdan öpmüşdü çok güseldi

eski erkek arkadasim beni öptügünde igrenmistim. bu mu öpüsmek diyordum icimden. daha sonra hic öpmemistm cünkü hic zevk almiyordum. insan sevmeyince öpemiyorda neyse gecmis gecmiste kaldi.

suanki sevgilim bana hayatin bir armagani....yilbasiydi, bütün arkadaslar evde toplanmistik ben mutfaga mezeleri almaya gitmistim, o arkamdan sarildi ve basimi cevirip öpmüstü.
cok güzeldi...

bizimkine öpüşme denmez gözünü kapat demiştim o da kapattı küçük bi öpücük kondurmuştum dudağına ayakların yerden kesilmesi başın kndi ekseni etrafında dönmesini ve hızlı kalp çarpıntısını ilk o zaman öğrendim çok masum ve beni inanılmaz mutlu eden ayrılsamda unutmayacağım tek güzel anımdı...

bizimkisi çok ilginç oldu biz deliliklerimizi birbirimize anlatırken,cihangir basamaklarından sahili seyrederken bir anda deliliklerin en büyüğünü şimdi yapıcam dıye lönk dudaklarıma yapışmıştı sonrada çıkmaya başladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizimkiside cok tuafdı şuanda 3.yılımıza yakınızz. ama 9aya kadar hiç bişey yaptırmadım kendime. yane cok soguktum o konulara.hiç olmasın isterdim. eski cıktıklarımla hep bu konuda uzaktım. en son 14 şubat sevgililer günü vardı 2007 tarihinde. benım en yakın kız arkadasım vardı.onunla anlaşmıştık biz 13 şubat kutlayalım sevgiller gününü kimse anlamaz demişdik :)) oda tamam dedi öğle arası sevgililerimizi cagırdık. tabii sevgililerimiz cocukluktan arkadaşlar :)) geldiler bisde sinemaya gittik.orda sordu öpebilir miyim die. bende hyır dedim.beyaaa seyler söyledim.ya bikerecikden bişey olmaz dedi.bende olmazzz yaaa demişdim. ya bak walla 1 kere dedi. :)) bende iiyi tmam ddim ama nee heyecanlıydım uffhh. :) sonra öptü. sıra sende dedi.. :) bende bikere öptüm:) sonra şimdk ikimiz dedi :) aniden gene öptükk :)))))) ayh cok gseldi sinemadan cıktık siz bendeki suratı görsenizz :) manyakk gibi. kız arkadasımla önden yürüorduk dedim h. beni öptü :) oda nee inanmıorumm ama ben öpmedim felan dedi yarında ben öpücem demişdi :) sonra 14 şubatda duydum oda öpmüş :))))) güseldi hep hatırlar güleriz şimdi:) Aşkımm gell ya özledim seni opuyorumnanaktan

Akşam evde beraber yemek yiyeceğiz ben mutfaktayım yemeği hazırlıyorum o da duşta diye biliyorum girmiş çıkmış meğer birden arkamdan gelip sarılmıştı bir anda irkilip arkama döndüğümde de masum bir öpücük kondurmuştu ama kalbimin yerinden çıkması için yeterli olmuştu ...

2007 mayıs ayındaydık.önce gözlerini kapat demişti sonra şunları sölemeye başladıyerimsenibenpant-partnerimizin yanağına bir öpücük konduruyoruz sonra yavaşca dudaklara geliyoruz.Demesine kalmadı masumca bi öpücük kondurdu.neye uğradığımı şasırmıştım sonrası malum leyla gibi dolaştım durdum uzun bi süre

ben pek bisey hissetememiştim ilk olmasına rahmen hep merak ettiğim bişeydi ama hiç bişey anlamadım şuan aynı kişi ilk yaşadığım bu öpücük halada hissetmiyorum bişey sorun bendemi ondamı bilmiyorum

asik degilsin bence..

asik degilsin bence..
evet değilim onla çıkmaya başlarkende sadece insan olarak seviyodum. şimdi psikolojik sorunlu diye ayrılmak istediğimi söylüyemiyorum bile. belkide bunun cezasını çekiyorum bi insanla birlikte olmak için onun iyi biri olması yetmiyormuş duygusal birşey olması şartmış hata yaptım bunu çekiyorum şimdi o bana aşık olduğunu söylüyo ama bende hiç bişey yok (((((

sevgilimle kavga etmiştik arabadaydık daha sonra barıştık ben onun omzuna başımı koymuştum tam böyle uykuyla uyanıklık arasında bi yerdeydim :)öptü şok oLmşdum .) hiç unutamam o anı

ck gzldi :):) oturuyoduk beraber bi merdivenlerde.. ve sana bi msj yollucam dedi halbuki çocuk yanimda.. neyse atti, bi baktim : "Seni Seviyorum:) " yazmis opuyorumnanaktan ben gülümsedim .. bana seni öpebilirmiyim diyince bnde sasirdim bilmiyorumkismile bsey demeye kalmadan öptü o anki hissettiklerimi anlatamam..
ilk defa oldu byle bisey, ve kalbim'in hizla çarpttigini ve onu cok sevdigimi hissettim :asigim:
Seviyorum onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…