O ilk Masum Öpüş nasıldı ?

klasık olucak bıraz ama sinemeda öpmüştü benide tam beni öperken birden ışıklar yanmıştı çok utanmıştım o an salonda doluydu kıpkırmızı olmuştum utancımdan hemen lavobaya kaçmıştım

Biz korku tünelinde öpüştük düşünebiliyo musunuz kaydirigubbakcemile3 Öpüşücek yer kalmadı sanki. O an onun kolundan tutuyodum ve çok fazla titrediğini hissettim. Sizce bu iyimi

hım bende anlatımm

sevgılım baya bı benı ıkna etme turları atarken bende ınatla hayır olmazlara devam ederken ama bı yandanda evet olur sınyalı verırken aramızdakı anlamlı anlamsızlıgı anlamlandıramadıgımız bı vakıt ( bu arada unıversıtede ıdık yanı ograncı evımızde) hayır olmaz oglum ben senle cıkmam ne ısım olur senle derken bı anda ne oldugunu anlayamadımm uzun bı sure dırendım( yada ben ole sanıyomm sona bı baktımm opusuyoruzz ulen dedımm gıttı butun ıplerrr ama ıkımızınde hayatının opucugu olduu sey evlenıcez yakında ve hala ılk opcuk derızz sey cokk hımm vahsı ıdııı artık nasıl asık olmussaaakkk

heheh ıyı surundurduydum amaa :lepi:

karşıdan karşıya geçmek için yeşil ışığın yanmasını beklerken birden öptü çekildi dedim noluo daha dorusu tepki veremedim o kadar aniydi

ben de başlarda yalvartmıştım öptürmemiştim.. ama biraz zaman geçti artık ben ne zman öpcek die bekler olmuştum. o öpmezse ben öpücektim artıkŞenizŞeniz insan sevince içinden geliyor kesinlikle.. sonra sahilde arabanın içinde otururken öpmüştü anlatılmaaz yaşanır bence.. çok güzeldi.. :kedi: masum değildi hiç. .

yanaklarımdan öperken birden dudağıma kaydı,sonra tekrar etti,sonra bi daha benden karşılık yok tabii,ilkti elim ayağım boşaldı karşılık verip vermemek arasında kaldım,sonra yapıştım :) gerisi hiçde masum deildi dakikalarca sürmüştü.. Şeniz

ilkinin tadı diğer öpüşlerde yoktu ama ilk çok farklı..

benim ilk sahilde öpmüştü çok serindi o akşam oturuyorduk bir ara arkadaşlar bişey almaya diye kalktı oda zaten bana sarılmıştı yanağımdan öpcekmiş ben anlamayıp ona bakınca olan oldu

onlardaydık.. ellerimi duvara yasladı ve öylece sıkıca tuttu.. ardından dudağımı öpmeye calıstı ama ben hem gülerek hem de yüzümü kacırarak engel olmaya calıstım ama olmadı..kısaydı sanırım..yani o an hemen gecti gibi.. cok güzeldi.. sonrasında saskınlığını dile getirdi cok iyi öpüyorsun diye.. o an önceden de yaşadığımı düşünmüş ben uzun bi süre sonra ilk olduğunu söyleyince cok sasırmıstı.. sonucta içgüdüsel bir şey bu..

Sahildeydik o gün ve yağmurlu bi gündü aslında hafif hafif çiseliyodu ben omzuna yaslanmışım onun ve nedendir bilinmez o gün bi sessizlik vardı aramızdasonra meğerse o bna msj atmış bu kadar güzel olmana gerek yok diesırnaşık şey bnde gülümseyek yüzüne baktım bna çok tatlısın gülüşünü çok sewiyorum en önemlisi seni çok ama çok sewiyorum dedi bnde cnm dedim ve biz gözlerimize bakıyoruz :roflol: sonra masum bi öpücük kondurdu ve o öpücük bnim utanmama ve kızarmama neden oldu ama gerçkten çok masumdu opuyorumnanaktan ardından o utandığımı görünce cnm bnm kızarmana hiç gerek yok diyip saçımdan koklayarak öptüzemuszemus ayh anılarım canlandı bi annaniknanik

hiç kimseyle çıkmamıştım, kocam benim hayatımdaki ilk erkekti. feministtim birazcıkın o yüzden. nişanlandığımız akşam beni yemeğe götürmüştü. arabada ilk defa yanağımdan falan öptü :kedi: sonra apartmana girdik asansörü beklerken sarıldı çok tuhaf oldum ama sıcaklığı o kadar hoşuma gitti ki :kedi: sonra yanağıma öpücükler kondurmaya başladı derken pat dudağımdan öptü ama çok masumdu hemen diğer yanağıma geçti öpmek için. çok sinir oldum ama klava: evlenmeden nasıl öpersin diye kızdım ona. çok sabırsız çoooookkkk.....

eskı cıktıgımla anılar akLma geLdi
Dersaneden çıkmıstımm parkta bulustukk ağaçların arasında biyere oturdukk basımı omzuna yaslamıstım sarılmıstı falan askım suratında bısey var bana bı baksana dedi döndüm o an dudaklarıma yapıstı ben saskınlık icerisindeydım sonra engel oldum öpmeye kalktı ama kaçırıyordum suratımı :) sonra bak hıc acımam zorla operım dedı ve basımı kendısıne doğru cewırıp opmustu tekrar :) döndüğümde annem nerdeydın dedı arkadaslarla kitapcıdaydık dedım :) cok utanmıstım :) 2, bulusmada da etraf kalabalıktı herhngi bir binaya girdik orda oturuor gibi orda opmustu :) ama eskıde kaldı bunlar tabı sımdı o kımbılır nerelerdee :):)

bence iyi bile dayanmış nişanlanana kadar beklemiş daha ne olsun. delikafadulden

Ben ilk öpücüğümü şuanki aşkımda yaşadım.yani kimseyle çıkmadım ondan başka.zaten kankamdı liseden sonra ünide sevgili olduk. birgün beni eve bırakıyordu kavga etmiştik yani tartıştık.ben kızdım çok hadi görüşürüz dedim yürümeye başladım sonra arkamdan çağırdı efendim dedim geldi yanıma gözlerimin içine baktı seni çok seviyorum son nefesime kadarda sevicem.sana aşığım anlıyormusun beni dedi :)) benimle ol hep beni bırakma sakın dedi sonra yanaştı bir öptü dudağımdan çok masum çok harikaydı. dedim içimden noluyo yaa :))) biliyorum şuan ilk ben öptüm seni aynı senin gibi masum bir öpücüktü kızma sakın tamammı sevdiğim dedi sarıldı. o günden beri hiç tartışmadık desem yeridir. :)) gözleriyle ne hissettiğini anladım o kadar güzel bir andı. özledim aşkımı senağlama

offf hasretlik duygularım kabardı yahuuu boshayallersmile ya biz izmrde tanışmıştık bn aşık olmştum ztn ilk snrada ayrttm onu nese 2.buluşmamzdı o ablsnda kldığı için hawada çok sıck die ewde buluştuk nese bnm aklmn ucunda ble yok öpüşmek çnkü çok mesfli odunspor birazck bi bktım derisi soyuluo aaaa çok sewrm ya bn hiç soyulmm dedim gl soy istiosan dedi bnde yoook yaaa smdi boswer dedm yanlış anlmsn die ama snradan daynmdm kolunu fln soydum o ara sıcaklığnı nasl hssopuyorumnanaktanetm meger bni izliomuşş aşkım:kedi: koklamış fln bni o derece ama hiç frknda değilm bnde hoşuma gdnce yanğndn öptum oda bni öptu bu ne ya öpck mu smdi dedm gldi dudğmn kenrndan öptu resmen tuzak kurdu snrada malum gerisi ama çok güzldi yahuuu

mazi de kaldı ama...!Doğum günü idi ..!Arabadan inerken vedalaşırken elimi öptü ...!Bakışlar...!teşekkür etti...!Ama ne demek istediğini hala anlayamadım...!çok hoşuma gitmişti...!çok etkilenmiştim....!

İlk öpüş değil ama ilk defa bu kadar çok sevdiğim bir insanın ilk öpüşünü hiç unutamam :) bana demişti ki sana nasıl yaklaşacağımı bilemedim futboldan açtım konuyu. Saatlerce konuştuk konuştuk. Sonra bir ara kimse yoktu etrafımızda ikimiz koltuğun arkasında yerdeydik. Kolu omzumdaydı. Geldi yanağımdan öptü. Benim için her şeyden özeldi o an. Daha iki dk geçmedi dudağımdan öptü hemen. Çok utandım demişti. O kadar güzeldi ki şu an bile düşününce gözlerim doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…