Mrb sizde olmasaniz ben naparım konumdan bilenler bilir ilgisiz sorumsuz şiddet uygulayan bir eşim var bosan diyen çok ama inanın dile kolay öyle zor bir hayatım var ki benim boşanmam imkansız tehditleri çok korkunç ki yapar biliyorum oyuzden bu adami ölmüş biri olarak sayıyorum evimdeyim evim sonuçta çok rahatım çocuklarım ölürüm onlara onlar benim herşeyim bu eşim olacak adam çocuklarıma çok iyi bir baba ama asla iyi bir koca olmadı. Size saçma gelebilir ama ben onunla evli kalipta sadece parası için çocuklarımla beraber evimde kalmak istiyorum elektrigimi suyumu yatırır paramı ne kadar çok istersem gönderir ve ben onu tamamen aklımdan kalbimden çıkarıp silmek istiyorum ki yavaş yavaş öyle bir hâl alıyor bizim bu durum... beni çok sevdiğini söylüyor ruh hastası beni birakmiyor ama bu tavırları beni kahrediyor. Onu arayıp sormuyorum nezamandir o sürekli arıyor neden bukadar mesafelisin diyor kendisi başka sehirde çalışıyor bense içim içimi yiyor kıskançlıktan Allah onu bildiği gibi yapsın haketmiyor beni ama az kaldı ondan nefret Edip onu ölmüş bir koca sayıp dul bir kadın olarak kendimi avutmayi tercih ediyorum başka çarem yok onu silip unutursam en azından ne halt yerse yesin kendimi kahretmem sadece parama çocuklarıma bakarım ben ne olur beni haksız görmeyin ne halde nasıl bir hayat içinde olduğumu bilemezsiniz... Ben açıktan okul okuyorum taaa meslek sahibi olana kadar kim öle kim kala ev hanimiyim yasim daha 23 evde yapabileceğim bir iş varmı bilmiyorum belki sizler yaptığınız yada bildiginiz biseyler vardır diye ümit ederek yazdım. Tmm nekadar parasını yesemde yinedee onun parasina muhtaç olmadığımı kendim biseyler yaparak ona göstermek istiyorum ama bir işe girip çalışamam çocuklarım küçük ve asla eşim izin vermez oyuzden evde ugrasabilecegim bişey varmı sosyal medya kullanmıyorum gündemi takip edemiyorum sadece internetten işkur başvurdum evde kargoyla çanta çamaşır vs gönderiyolar sat diyolar çevreye ben denedim gelmedi yalan oldu... Yardımcı olabilirmisiniz bileniniz varsa şimdiden tşk ederim ...