O insana muhtaç olmak istemiyorum

Parasini kullanin, okuyabildiginiz kadar okuyun, bulundugunuz ilde de uniye gidin iki hatta uc universite bitirin yalniz oyle soguk davranmayin yalandan arayin seviyormus gibi davranin ta ki siz isinizi elinize alabileceginiz cocuklarinizin okula gidebilecegi doneme kadar sakin baska cocuk yapmayin ondan ayrilfiginizda elinizde para olmasi icin caktirmadan kenara para atin ama hesabiniza degil. Simdi giderseniz perisan olursunuz o adamda size eziyet ettigiyle kalir. Baska sehirde yasiyormus zaten seviyormus gibi davranin. Not( canice gelebilir ama burda kadinlarin cektiklerini gorunce mustehak diyorum)
Ayenn öyle normalde böyle seylerden nefret ederim patavatsızlik derecesinde dobrayim.ama bu arkadaşın durumu Baska.En dogrusu mesleğini eline alana kadar belli etmeden adamı kislirtmadan duruma katlanmak sonra atanıp izini bile kaybettirir

Yavrucum Allah kurtarsin seni.Rabbim cocuklarinin yuzune baksin.Aksam aksam isyana girdim.Cok sevdigimiz bir arkadasimiz dunya iyisidir kendisi. hastaliga yakalandi.Yine oyle bir kardesimizi genc yasta kaybettik.Insan isyan etmeden duramiyor boyle insanlar varken Rabbim neden boyle hastaliklari iyi insanlara veriyor diye..esin iyi bir baba olabilir ama bence yetmez.
Canim kusura bakma neden bunu yazdim onu olu kabul etmek istiyorum demissin ondan bunlari dusundum.Olu kabul etmektense olumunu kabullenmek daha kolay.
Amin Allah razı olsun... Hastalık demissiniz tabyykide insan psikolojisi bozulur stres eder ama ben çocuklarım için dayanicam ona kurban olacak deilim oyuzden onu unutup ondan nefret etmekle onun parasını yiiip evimde çocuklarıma bakıp hayatım bı sure böyle gecicek tercihim bu yönde

Bizimkisi akraba evliligi Esim olacak insan Allah'ından bulsun tehditleri korkutuyo haberleri izliyoruz neler oluyo ailem benim herşeyim babam bana çok düşkün saçımın teline zarar gelse onu yok eder kavga kıyamet kopar ona hicbisey söyleyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim
Ama böyle yasayamazsiniz ki .. Ülkede kanun var hanimefendi böyle esir hayati mi yasayacaksiniz ömrünüzün sonuna kadar ..? Ailenize anlatin durumunuzu ve tehdit edildiginize siddete maruz kaldiginizi bildirin yetkililere bu böyle cekilmez ki .. cocuklarinizin mutsuz tükenmis bir Annesi mi olsun ..? Yapmayin lütfen kimse kimseyi esir alamaz bir kere geliyorsunuz bu dünyaya ..

Yine de siz bilirsiniz ben haksizda olabilirim bu yazdiklarimdan dolayi ama kadinlara uygulanan psikolojik ve fiziksel siddeti gordukce kan beynime sicriyor
Haklısınız ben zaten para biriktiriyorum ama bana yaptığı çektirdiği bu zulümlere karşı ondan nefret etmek istiyorum dediğiniz gibi küsmuyorum ama hiç tavizde vermiyorum ben onu Allah'a havale ettim

Ama böyle yasayamazsiniz ki .. Ülkede kanun var hanimefendi böyle esir hayati mi yasayacaksiniz ömrünüzün sonuna kadar ..? Ailenize anlatin durumunuzu ve tehdit edildiginize siddete maruz kaldiginizi bildirin yetkililere bu böyle cekilmez ki .. cocuklarinizin mutsuz tükenmis bir Annesi mi olsun ..? Yapmayin lütfen kimse kimseyi esir alamaz bir kere geliyorsunuz bu dünyaya ..
Evet çok doğru çok güzel konusuyosunuz ama olmuyo işte ben dayanicam çocuklarım anlar yaşa geldiklerinde belkide en büyük kıyameti ben koparicam

Amin Allah razı olsun... Hastalık demissiniz tabyykide insan psikolojisi bozulur stres eder ama ben çocuklarım için dayanicam ona kurban olacak deilim oyuzden onu unutup ondan nefret etmekle onun parasını yiiip evimde çocuklarıma bakıp hayatım bı sure böyle gecicek tercihim bu yönde

Eğer gerçekten bu süre zarfında okuyup meslek sahibi olacaksan, para biriktirip geleceğe destek olacaksan eyvallah,

ama yok çocuğa cocuk katıp boş boş yıllar geçireceksen yazık olur yıllarına.

Evet çok doğru çok güzel konusuyosunuz ama olmuyo işte ben dayanicam çocuklarım anlar yaşa geldiklerinde belkide en büyük kıyameti ben koparicam
Buna katlanicam diye diretiyorsaniz o zaman Allah yardimciniz olsun ne diyelim ki biz baska ..

O zaman da hirslanip saldırmaya kalkamz mi ? Bence ona nefretinizi belli.etmeyin bir süre neden aramiyosun filan eyince de şiddeti haturlatin içimden.gelmiyo deyin .
Okulunuza kaç yıl var biliyorum.ama.okula asilin Rabbim.yardimciniz. Olsun
Amin amin çok tşk ederim ... Ben zaten nefret falan diyorum ama onla küs kalmıyorum sadece günlerce konuşmadığimiz oluyo normalde çok merak ederdim artık umrumda olmadigini görünce sinirleniyo istiyoki ona kul köle olim ama herşey yavaş yavaş

Eğer gerçekten bu süre zarfında okuyup meslek sahibi olacaksan, para biriktirip geleceğe destek olacaksan eyvallah,

ama yok çocuğa cocuk katıp boş boş yıllar geçireceksen yazık olur yıllarına.
Ben asla çocuk istemiyorum aslaa

Instagramda sayfa acip tursular receller sarmalar yapsaniz? Ya da boyle tarifler veren, temizlikle ilgili bilgiler paylasan sayfa acip reklamlardan para kazansaniz? Cehizlikde yapa bilirsiniz

Canım çok gençsin üzüldüm içinde bulunduğun duruma. Eğer okulunu bitirdiğinde iş bulma durumunda yüksekse okul bitene kadar ona nefretini belli etmeden işlerini halletmeye bak. Farklı bir şehirde çalışıyor demişsin, orda biriyle falan seni aldattığını mı öğrendin ? Zaten soğuman için epey sebep var ama önceden kıskanırdım artık umrumda değil o da umursamadığım için sinirleniyor yazmışsın, o yüzden soruyorum .

Canım çok gençsin üzüldüm içinde bulunduğun duruma. Eğer okulunu bitirdiğinde iş bulma durumunda yüksekse okul bitene kadar ona nefretini belli etmeden işlerini halletmeye bak. Farklı bir şehirde çalışıyor demişsin, orda biriyle falan seni aldattığını mı öğrendin ? Zaten soğuman için epey sebep var ama önceden kıskanırdım artık umrumda değil o da umursamadığım için sinirleniyor yazmışsın, o yüzden soruyorum .
Kiskanmam şu yönde antalyada bir otelde odalara servis ediyor çok zoruma gitti ama artık alıştım ama Beni aldattığını hiç duymadım hiç görmedim ondan nefret etmek istememin sebebi sürekli babama anneme abime aileme bana serefsizce küfürler ediyor şiddet desen Zaten var o kimki belki ben onu gözümde çok büyüttüm artık onun sevgisi içimde kapkara olsun istiyorum Allah'ın izniyle oda olucak

Instagramda sayfa acip tursular receller sarmalar yapsaniz? Ya da boyle tarifler veren, temizlikle ilgili bilgiler paylasan sayfa acip reklamlardan para kazansaniz? Cehizlikde yapa bilirsiniz
Çeyizlik değilde turşu reçeller mantıklı onu deneyebilirim ama nasıl ulaşılırki bilmiyorum

Kiskanmam şu yönde antalyada bir otelde odalara servis ediyor çok zoruma gitti ama artık alıştım ama Beni aldattığını hiç duymadım hiç görmedim ondan nefret etmek istememin sebebi sürekli babama anneme abime aileme bana serefsizce küfürler ediyor şiddet desen Zaten var o kimki belki ben onu gözümde çok büyüttüm artık onun sevgisi içimde kapkara olsun istiyorum Allah'ın izniyle oda olucak
Bu dediklerin benim için ciddi nefret hatta gerçekten bisanma sebebi ...Nefret edecek sebep çok aslında şiddet ,aileme küfür edilmesi hele ...
Ama işte o duygu zorla verilmez .Karşındaki haddini astığı an sogursun nefret edersin silersin kendiliğinden olur içten gelir .
İnşallah okulun bitsin bir an önce kurtul

Kızım 4 yaşında oğlum daha 11 aylık ben böyle bir adamdan birdaha kizimdan sonra çocuk istemedim ama onun zoruyla oğlum oldu elhamdülillah şikayetim yok iyiki varlar.... Dediğiniz şey mümkün değil en son şiddet gördüğümde polis lafını ağzıma aldıgimda daha kötü şeyler yaşandı ki kayinbabam olacak adam sözde amcam babamla iki yıldır konuşmuyolar ben kızıp baba evine gittim bu adam oğlunu doldurdu gitme nasıl gittiyse gelsin dedi bunlar babama abime aileme düşman gibiler kayinlarim falan gerçekten olabilecek herşeyi düşündüm sonu hep kötü olacak biliyorum allah korusun birine bişey olursa ben naparım bende aileme bı okadar düşkünüm onlara bı zarar gelirse ben yaşayamam

Baba evine gittikten sonra neden döndünüz?

Bu dediklerin benim için ciddi nefret hatta gerçekten bisanma sebebi ...Nefret edecek sebep çok aslında şiddet ,aileme küfür edilmesi hele ...
Ama işte o duygu zorla verilmez .Karşındaki haddini astığı an sogursun nefret edersin silersin kendiliğinden olur içten gelir .
İnşallah okulun bitsin bir an önce kurtul
İnşallah inanın aileme küfür edince dünyam başıma yıkılıyor şiddet gördüğümde bile okadar canım yanmiyor

Back
X