O kadar acıtmıyormuş meğer

Daha onceki konunuzda da sevgilinizin sizi sevmedigi ve ayrilmaniz gerektigini soylemisti herkes.

Ama siz anlamamakta israt ediyorsunuz.

Onceki konularinizdan ve simdikinden yola cikarak tekrarliyorum.

Sevgiliniz sizi sevmiyor deger vermiyor.

Artik ayrilin.

Ya da siz buraya konu acmaya devam edin biz de yazmaya

Anlamak kolay oluyor ama kabullenmek biraz acı veriyor

Fakat artık kabullendim, belki aynı şeyleri yazmışım gibi algiladiniz ama kararımı verdim

Buraya da içimi dökmek istedim açıkçası

Siz de biliyorsunuzdur ama yazdıklarını bir daha okursanız o adamın size değer vermediğini tekrar goreceksin .. kendını üzme

Çok yazık . Sizin durumunuzdaydım bir ara bende . İnsana acı veriyor bir yerde sevdiği insandan beklediklerini ve hakettiklerini görememek . Sizi önemseyen değer veren birini hayatınıza dahil edin . Konuştunuz mu peki rahatsız olduğunuz noktaları konuştunuz mu ? Eğer ona rağmen bir değişme olmadıysa o zaman geriye ayrılmak kalıyor ne yazıkki

Çok konuştum

Dön dolaş ayni noktaya geliyoruz

Ortada bir sorun yok tartışma yok kavga yok

Sorun şu ki beni sevmiyor belki hoşlanıyor sadece belki ilgim sevgim hoşuna gidiyor ama sevmiyor

Böyle bir ilişkiyi de ben hazmedemiyorum, belki de beni gerçekten sevip değer verecek insanlar çıkıyor şu an karşıma ama ben nelerle uğraşıyorum

O zaman bir süre kendinizi geri çekin , uzak davranın . Belki bir taktik geliştirmek gerekiyor :) yani o kadar özveride bulunmuşsunuz , değer verdiğinizi belirttiniz demekki seviyorsunuz .. belki böyle birşey yaparak son şans verebilirsiniz .

Canım bence değer vermiyor sana yine sen bilirsin tabi...

Taktik vs bana göre değil inanın

Ki artık uğraşacak ne gücüm ne inancım var

Ayrıl kurtul. Takılsın arkadaşıyla doya doya. Çok naz aşık usandırır.

Ayrıl kurtul. Takılsın arkadaşıyla doya doya. Çok naz aşık usandırır.
Bazi erkekler vardır, onu seven bir kadından daha üstün kadın yoktur onun icin dünyada. Sevilmeye en çok o kadın layıktır çünkü kendisini seviyordur en güzel şekilde.

Bazilarini da sen ne kadar seversen, ne kadar ilgi gosterirsen o kadar çektirir sana. Hak görür kendinde. Yeri gelir onu aldatmış terketmiş üzmüş insanlar için bile üzer seni. Bunlar da sana ders olur yoluna bakarsın.

Ya pardon ama sizin flort amaciniz ne?
Is gorusmesi gibi 7 de bulusup 8de taksiye birakiliyorsunuz.
Birliktr zaman bile gecirmek istemiyor.
Sirf hayatlarinizda biri olsun diye mi sevgilisiniz?
Ben sizden cok umutlu degilim ayrilmazsiniz yine

Sanırım ben tam anlamiyla durumu aciklayamadim

Ben bitirdim içimde, ayrilmak bu

Ayrılmak bu değil. Ayrılmak, yüzyüze/telefonda/en kötü ihtimal mesajla açık açık yazarsın düşünceni. Bitti dersin biter...

İçinde bitirmek de değil. Zira adama karşı hiçbir farklılığınız yok. Yani mesaj atmış, cevap vermişsiniz. İçinde bitiren insan, tenezzül bile etmez.

Siz bence hala umut ediyorsunuz...

Öyle iddialı başlık yazıp içerikte miş gibi yapıp kendinizi kandiriyorsunuz

Umudum yok

Içimde bitirdim şu an tek hissettiğim bu

Öyle iddialı başlık yazıp içerikte miş gibi yapıp kendinizi kandiriyorsunuz
Neden kendimi kandirayim ki? Üstelik böyle sanal bir mecrada? Üstelik ergen falan da değilim

Herkesin aynı sekilde davranmasını bekleyemeyiz ki

Siz belki direk söylersiniz belki mesajla yazarsınız belki hic zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…