Ilk konu açma yazınızı başlıktan itibaren okuyun.o kadar acitmiyormus demek gözden çıkardım ağır olmadı demek günaydın mesajına cevap verdim dersen neden derler adamaNeden kendimi kandirayim ki? Üstelik böyle sanal bir mecrada? Üstelik ergen falan da değilim
Herkesin aynı sekilde davranmasını bekleyemeyiz ki
Siz belki direk söylersiniz belki mesajla yazarsınız belki hic zor olmaz
Diğer konunuzda da söylemiştim. Ayrılın. Adam sizi hazırda sürekli bekleyen biri olarak görüyor. Daha çok üzülürsünüz.Merhaba,
Önceki konularimda bir ilişkim olduğundan, pek değer gormedigimden bahsetmiştim.
Bu ilişki için elimden geleni yaptım, aradım, sordum, merak ettim, kiskandim, idare ettim, sabrettim, özledim, belli ettim, değer verdim, anlayış göstermemi istedi elimden geldigince yaptım. En önemlisi inandım. Birşeylerin yoluna girebileceğine.
O inanç bitti sanırım, bitti ki artık beklenti duymuyorum. Arayıp sormasi, ilgi göstermesi, sevmesi artık hiç önemli değil.
Geçtiğimiz perşembe günü iş çıkışı görüşelim mi dedim. Yemek yeriz diye. Çalışması gerektiğini ertesi gün buluşmanın ona daha uygun olacağını söyledi. Tamam dedim. Israr etmedim. Ki gorussek yine yemek saatinde görüşüp ayrilacaktik. Neyse dedim. Ertesi gün görüştük. Akşam 7 gibi yemeğe geçtik. Yedik içtik. Saat 8 civarı haydi dedi. Şaşırdım nereye dedim. Arkadaşı aramış önemli bir durum varmış. Gitmesi şartmiş.
Çok kirildim. Çünkü bu aynı şekilde ikinci olay oldu. Bir hafta öncesinde de arkadaşı aradı diye beni yağmurda bıraktı yolda. Gitmemi beklemedi bile. Ona da çok bozulmuştum fakat bu kez bu yaptığı bana çok cesaret verdi. Mekandan çıkarken arkadaşı geldi daha biz çıkmadan. Durum ne bilmiyorum ama ben taksiye bırakıldım yine.
O akşam çok düşündüm. Yazdı sordu takıldı içimden asla cevap vermek gelmiyor. Henüz bir konuşma yapmadık, bugün günaydın yazdı sadece. Bende günaydın dedim daha konuşmadık.
Buraya da içimi dökmek istedim sanırım. Diyecek bişey yok insan her zaman yola çıkarken umduklarını bulamıyor.
Kendini bunu müstehak görmen çok ilginç,aile içinde de böyle mi sevildin,yakın ilişkilerini düşün neden bu adam tarafından bu muameleyi kendine yaptırıyorsun?Merhaba,
Önceki konularimda bir ilişkim olduğundan, pek değer gormedigimden bahsetmiştim.
Bu ilişki için elimden geleni yaptım, aradım, sordum, merak ettim, kiskandim, idare ettim, sabrettim, özledim, belli ettim, değer verdim, anlayış göstermemi istedi elimden geldigince yaptım. En önemlisi inandım. Birşeylerin yoluna girebileceğine.
O inanç bitti sanırım, bitti ki artık beklenti duymuyorum. Arayıp sormasi, ilgi göstermesi, sevmesi artık hiç önemli değil.
Geçtiğimiz perşembe günü iş çıkışı görüşelim mi dedim. Yemek yeriz diye. Çalışması gerektiğini ertesi gün buluşmanın ona daha uygun olacağını söyledi. Tamam dedim. Israr etmedim. Ki gorussek yine yemek saatinde görüşüp ayrilacaktik. Neyse dedim. Ertesi gün görüştük. Akşam 7 gibi yemeğe geçtik. Yedik içtik. Saat 8 civarı haydi dedi. Şaşırdım nereye dedim. Arkadaşı aramış önemli bir durum varmış. Gitmesi şartmiş.
Çok kirildim. Çünkü bu aynı şekilde ikinci olay oldu. Bir hafta öncesinde de arkadaşı aradı diye beni yağmurda bıraktı yolda. Gitmemi beklemedi bile. Ona da çok bozulmuştum fakat bu kez bu yaptığı bana çok cesaret verdi. Mekandan çıkarken arkadaşı geldi daha biz çıkmadan. Durum ne bilmiyorum ama ben taksiye bırakıldım yine.
O akşam çok düşündüm. Yazdı sordu takıldı içimden asla cevap vermek gelmiyor. Henüz bir konuşma yapmadık, bugün günaydın yazdı sadece. Bende günaydın dedim daha konuşmadık.
Buraya da içimi dökmek istedim sanırım. Diyecek bişey yok insan her zaman yola çıkarken umduklarını bulamıyor.
1-2 sene sonra esim benimle ilgilenmiyor diye baslik acar, bosan diye yorum yapariz :) cogu zaman bosuna yorum yapiyoruz zatenBazı insanlar hem çok şikayet eder hem de yalnız kalmaktan korktugu için devam eder me desek boş siz bu adamla devam edeceksiniz bunu anladım ben
Bikaç üye daha var böyle onlar konu açıyor biz yorum yapıyoruz hepp boş,pembe dizi modunda devam,en az onların umutsuzca kürek çekmesi kadar boş benim okumam da tee napcan alıştım ben de badem bacı :)1-2 sene sonra esim benimle ilgilenmiyor diye baslik acar, bosan diye yorum yapariz :) cogu zaman bosuna yorum yapiyoruz zaten
Biraz abartmiyor musunuz?1-2 sene sonra esim benimle ilgilenmiyor diye baslik acar, bosan diye yorum yapariz :) cogu zaman bosuna yorum yapiyoruz zaten
Okumayın hanımefendi, yorum yapmayın yada tercih sizin.Bikaç üye daha var böyle onlar konu açıyor biz yorum yapıyoruz hepp boş,pembe dizi modunda devam,en az onların umutsuzca kürek çekmesi kadar boş benim okumam da tee napcan alıştım ben de badem bacı :)
Tebrik ederim. İnşallah kararınızın arkasında durursunuz.Aslında bu konuda ayrıldığımı yazdım
Ben içimde bitirdim sadece konusmadigimiz için ona söylemedim
Teşekkür ederimTebrik ederim. İnşallah kararınızın arkasında durursunuz.
Hep yanlış kişilere sararım diyorsunuz sevgili konu sahibi, bana da kızabilirsiniz çok önemli değil de asıl tepkinizi hakeden size böyle biçare konular açtıran ben değilim bunu unutmayın,kendinize bunu yaşatan sizsinizOkumayın hanımefendi, yorum yapmayın yada tercih sizin.
Uyeligim henüz bir haftalık. Pembe dizi cekmiyoruz gerçek hayatlar bunlar.
Herşey öyle kült değil maalesef, düşünüyoruz akıl alıyoruz duygularımızı gözden geçiriyoruz vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?