O kadar acıtmıyormuş meğer

Neden kendimi kandirayim ki? Üstelik böyle sanal bir mecrada? Üstelik ergen falan da değilim

Herkesin aynı sekilde davranmasını bekleyemeyiz ki

Siz belki direk söylersiniz belki mesajla yazarsınız belki hic zor olmaz
Ilk konu açma yazınızı başlıktan itibaren okuyun.o kadar acitmiyormus demek gözden çıkardım ağır olmadı demek günaydın mesajına cevap verdim dersen neden derler adama

Önceki konunu hatirliyorum. Ayrilmadigini henuz kendini hazir hissetmedigini soylemistin bende sana hak vermistim. Iliskiye devam ederken kafada bitirmeye calismak her zaman daha etkilidir demistim bunu basariyosun bence. Boyle seyler yasamaya devam ettikce kafanda biseyler oturcak ve sen kendini tamamen bitirmeye hazir hissediceksin. Az kaldigini umalim guclu ol ve kafanda bitirmeye sanki o yokmus gibi kendini alıştırmaya basla canim

Diğer konunuzda da söylemiştim. Ayrılın. Adam sizi hazırda sürekli bekleyen biri olarak görüyor. Daha çok üzülürsünüz.

Kendini bunu müstehak görmen çok ilginç,aile içinde de böyle mi sevildin,yakın ilişkilerini düşün neden bu adam tarafından bu muameleyi kendine yaptırıyorsun?

Bazı insanlar hem çok şikayet eder hem de yalnız kalmaktan korktugu için devam eder me desek boş siz bu adamla devam edeceksiniz bunu anladım ben

Bazı insanlar hem çok şikayet eder hem de yalnız kalmaktan korktugu için devam eder me desek boş siz bu adamla devam edeceksiniz bunu anladım ben
1-2 sene sonra esim benimle ilgilenmiyor diye baslik acar, bosan diye yorum yapariz :) cogu zaman bosuna yorum yapiyoruz zaten

1-2 sene sonra esim benimle ilgilenmiyor diye baslik acar, bosan diye yorum yapariz :) cogu zaman bosuna yorum yapiyoruz zaten
Bikaç üye daha var böyle onlar konu açıyor biz yorum yapıyoruz hepp boş,pembe dizi modunda devam,en az onların umutsuzca kürek çekmesi kadar boş benim okumam da tee napcan alıştım ben de badem bacı :)

Biraz abartmiyor musunuz?

Yıllardır böyle devam etmiyorum ben. Birkaç aylık bir ilişki ve ben fevri hareket etmeyi sevmeyen bir insanım

Yada bir karar alacaksam arkasında durmayı isteyen biriyim diyelim adına ne derseniz diyin

Buradaki her yoruma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu süreçte yol gösterici oldu bana

Bikaç üye daha var böyle onlar konu açıyor biz yorum yapıyoruz hepp boş,pembe dizi modunda devam,en az onların umutsuzca kürek çekmesi kadar boş benim okumam da tee napcan alıştım ben de badem bacı :)
Okumayın hanımefendi, yorum yapmayın yada tercih sizin.

Uyeligim henüz bir haftalık. Pembe dizi cekmiyoruz gerçek hayatlar bunlar.

Herşey öyle kült değil maalesef, düşünüyoruz akıl alıyoruz duygularımızı gözden geçiriyoruz vs vs

Böylesi düzelmez. 2 hafta sonra barışmak ister düzeldim der inanırsın. 3 gun sonra eski haline bağlar. Tecrübe ile sabittir.

Bencil ol biraz bencil...
Su hayatta ne olursa olsun ilk sen ve duyguların onemli
Baska turlu yasanmiyor...

Hep yanlış kişilere sararım diyorsunuz sevgili konu sahibi, bana da kızabilirsiniz çok önemli değil de asıl tepkinizi hakeden size böyle biçare konular açtıran ben değilim bunu unutmayın,kendinize bunu yaşatan sizsiniz

Size tepki gosterenlere sert ciomissiniz belki uslupkar secilen kelimeler yanlis olabilir aman aklin yolu bir
Karsi taraf resmen ayril diye caba gosterse ancak bu kadar olur sen israrla devam ettirdikce sana kendini degersiz hissettirmeye devam etmis fevri karar verilecek bir durum yokki bu yazdiklarin ayrilman icin gecerli bi sebep
Ve amac fikir alnaksa konuyu onun icin actiysan bak herkes ayni fikirde demekki sana boyle davranan birine fazla sans veya taviz vermissin

hani ayrılmaya hazır değildin , kusura bakma ama sen bu adamdan ayrılmazsan hertürlü muameleyi hak etmiş oluyorsun ,
sana daha öncede ayrıl dedik ,

kendıne saygı göster biraz

E sen ayrılmazsan zaten bir sonraki buluşmada hadi kalk kalk arkadaşım geliyor diyecek yine :)
Ya canını sıkmaya devam edeceksin ya da ayrılığın hüznünü yaşayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…