Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aslında şanslısın kalın telli olduğundan
ince telliler çok daha kolay çatallaşıyor,kırılıyor

hele bi doyayım uzun saça,benim de denemek istediğim bi kaç kısa saç modeli var...

evetttttttttttt kesnlkle gecerlı canım küçükkende kıyamazdım şimdide kıyamıyorum bide yüzüm toplu kısa olunca kötü hissediyorum kendimi

kılıçbalığı, turplu su nasıl gidiyor canım? yarın benim turplu su günüm.bugünden yazayım dedim. durmak yok yola devam
aycangül, doğum günü kutlu olsun canım.Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu nice nice yaşlara

haydeeee :

66:

bolluk ve bereket bu gece sevgide ve mutlulukta tezahür etti kızlar..

delirmedim ama sarhoşom mutluluktan...evde olmama rağmen hayatımın en güzel doğum gününü yaşıyorum.
tek başımayım şu an ama deli gibi dansediyorum.
şımarttım bu gece kendimi çoooookkkk seviyorum :)
ve sizleride..herkesi,herşeyi

Son düzenleme:

işte ben de çareler arıyorum. hemen bakıvericem dediğin ürüne. zaten sert,köpükle iyice sert oluyo.

resim koyacağım da burası çok alakasız olur.iyisi mi özelden atayım.

aslında şanslısın kalın telli olduğundan
ince telliler çok daha kolay çatallaşıyor,kırılıyor

hele bi doyayım uzun saça,benim de denemek istediğim bi kaç kısa saç modeli var...

aslında ben de ince telli saçlara sahiptim de kestire kestire kalınlaştı galiba.
canım sen sanki uzun saça doymazmışsın gibi geliyor bana

aslında ben de ince telli saçlara sahiptim de kestire kestire kalınlaştı galiba.
canım sen sanki uzun saça doymazmışsın gibi geliyor bana

inşallah diyorum ama cidden can sıkabiliyor
yazın dert mesela.salsan salınmaz yıkaması mesele
giydiğin kıyafeti bile göstermiyor,her yerini kapatıyor
eline koluna dolaşıyor:26:
ya hep topuz ya hep örgü...
belki bele ulaştım diyedir bilmiyorum ama eskisi kadar inat değilim saç konusunda.
kısacık modelleri bile denemek istiyorum
listemde şunlar var ;

canım valla ben bu kısa saçlara şekil vermekle uğraşırım,adama ederim diyorsan modeller çok güzel. ama uzatma aşamasında şekli çok bozuluyor. değiyor mu? evet. ben bob modelini çok severek kullandım mesela ve hala da pişmanlık çekmiyorum. ancak tekrar uzatması sorun oluyor mu? yine evet:)

evet evet uzatması kesinlikle sorun olur.
benim eskiden katlıydı saçlarım
1ayda bozulurdu katlar acayipleşirdi:86:
belki biraz da o yüzden cesaret edemiyorum,kısa saçta yüz şekli saç tipi daha da önem kazanıyor bence

Timam şekerim ben bu gün özellikle bir şey yapmadım, yarını bekledim birlikte yapabilmek için, aynen yola devam...

:))))
sarhoşom yazmışım.düzeltecektim ama bıraktım :)))

Haydi eller havaya teyyy teyy :92::92::82:

ne kadar şampuana ne kadar badem yağı koydun canım

Bugün kk'ya giremedim için kaçırmışım doğum gününü Aycangül'üm gecikmeli olucak ama
"En güzel günler seninle sende hep bizimle ol emi? İyi ki doğmuşsun ve biz seni tanımışız"

Eklentiler

• $aycan.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…