Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

saçlarım uzaaasın die bakım yapıorum ne zaman kaç gün arayla yapmm gerekio

şimdiden teşekürler aycangull

canım sorunun cevabını bilemiyorum.
bazı ürünlerde haftada 2-3 gün uygulayın yazıyor.
bazı uzatma formüllerinde bir hafta her gün,sonra gün aşırı,sonra haftada 2.......şeklinde yapılmalı deniliyor.
ama bence sadece benim verdiğim (uzana için)tarihlerde yapman yeterli.
hergün ya da gün aşırı yapılmasının mantığıda bu bence farkında olmadan söyleselerde.bu şekilde uzama için önemli olan günleri yakalayabiliyorsun. dolayısıyla benim takvimime uyduğunda gereksiz yere kendine de saçınada işkence yapmamış olursun.
sinamekiyle ilgili başlığın sahibi sevgili kontes, artık sadece benim verdiğim takvime göre yaptığını ve sonuç almaya devam ettiğini yazmıştı.

çok teşekr edrrrimm çok ve aslan günleri falan demşsin onlar ne tam olarak anlaymadım ve takvimde hangi sayfada cnm bulmdım?

Pzt gece kına yapıyoruuum. Özlemişim üç aydır. Boya için uygun güne denk getiriyorum bakalım ne kadar kızıl olacak

saçlarım dökülüyor benim son zamanlarda bu aralar da kökleri güçlendirmekte etkiliymiş ama bugün saçlarım temiz değil kirli saça da bakım yapmaya gönlüm el vermiyor, umarım 22 sinden evvel üşengeçlik gider de yaparım. yoksa uzama günlerine kalacağım.
kolay gelsin herkese...

Kokusundan kimse ilişmiyor ya zaten
Dökülmende fark oldu mu peki?

Yıkarken banyoda çok dökülmedi.Ama sabah uyandığımda yastıkta vardı saçım ve elimi attıkça da geliyor.Öyle çok bişey değişmedi açıkçası.Bir daha yapar mıyım bilmiyorum.Kokusu da hala geliyor arada,sarımsak bile bu kadar kokmuyor :)

Sıcak bastıkça kokusu çıkıyor mayanın

Kk da okumuştum bunu da, sirkeyi suyla inceltip saçta yarım saat kadar beklettikten sonra durulanıyormuş. Bu konu hakkında başlıkta vardı hatta.
Bakayım ben bulurum umarım.

Bulamadım ne yazık ki ama yarım saat kadar bekletip durulandığından eminim okuduğum sayfada, hatta yazan kişi kuaförün önerdiğini de eklemişti.

BARRO arkadaşım teşekkür edrim deneyeceğim elma sirkesini ama başka bir başlıkta maya ve zeytinyağı maskesi saç uçlarındaki kırıklara iiy geldiğini okumştum merak ettim lastikleşmeye de iyi geliyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…