bu ay 9-10-11-12 de bakıma uyuyo cnm üstüste hergün bakımmı yapcasss :S
ne amaçla yapacağına bağlı aslında daha çok.daha öncede yazmıştım.köklerini beslemek istiyorsan 11-12 yi kaçırma.ister ikisindede yap,istersen gece yap ikisinide kapsasın.tercih senin tatlım.
uzamasını istiyorsan ayın 10 u önemliydi daha çok.bu cuma,cumartesi ve pazar günü uzatma açısından önemli.onu da şöyle yapabilirsin.istersen cuma ve pazar yap.istersen sadece cumartesi yap.istersende cuma gece ve cumartesi gece yap.bu konudada tercihi sana bırakıyorum..

lmaz: dün sinameki yaptım gece öylece yattım -tatlicadiarzu- sabah kalktım güzelce yıkadım kremledim,durulanmayan kremimi de sürdüm bayanssulusmile ama gel gör ki bugün o kadar şekilsiz o kadar çok tepeme çıktı ki -tatlicadiarzu- çok umutsuzum mutsuzum mafoldumben o kadar da vitamin hapı içiyorum olmuyo olmuyo olmuyo senağlama aynaya bakınca aynı karışık kısa saçlarımı görmekten bıktım senağlamasenağlama hiçbir şekle girmiyo -tatlicadiarzu- toplasam alttan çıkıyo toplamasam cadı gibi
lmaz: dün sinameki yaptım gece öylece yattım -tatlicadiarzu- sabah kalktım güzelce yıkadım kremledim,durulanmayan kremimi de sürdüm bayanssulusmile ama gel gör ki bugün o kadar şekilsiz o kadar çok tepeme çıktı ki -tatlicadiarzu- çok umutsuzum mutsuzum mafoldumben o kadar da vitamin hapı içiyorum olmuyo olmuyo olmuyo senağlama aynaya bakınca aynı karışık kısa saçlarımı görmekten bıktım senağlamasenağlama hiçbir şekle girmiyo -tatlicadiarzu- toplasam alttan çıkıyo toplamasam cadı gibi  oooof offf..
 oooof offf..