- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun
Valla bn yazacaktım bizimkini askerlik adam ettiAskere gitse duzelir mi acaba?
Askerliği yaptı hatta izindeyken motorla kaza yapıp ayağını kırdı sonra rapor aldı raporu bitince tekrar gitti askere 1 hafta askerlikte eksik çıkmış geri gidecekmiş o süre için yani sorunsuz bitirdiği başardığı hicbirsey yok okulda öyle lise terk herşeyi yarım herşeyi sorunluAskere gitse duzelir mi acaba?
arkadaş ortamında hoş vakit geçiriyorki böyle bi yaşam tarzını seçiyor evden sizden şikayetçi olduğu bi durum olabilir bulursanız açıkça konuşun arkadaş ortamından uzaklaştıracak iş değil ama ilgisini çeken aktiviteler olabilir Allah ta yardım etsin inşaAllahKızlar merhaba;
İnanın caresizlikten konu açıyorum uzatmadan direk konuya geçeyim 22 yaşında bı erkek kardeşim var bozuk arkadaş ortamı olan devamlı bı işte çalışamayan kafasına göre çıkıp kafasına göre eve gelen sorumsuz akılsız mantıksız gelecekle bı hedefi olmayan parasız pulsuz arkadaş ortamında gezip tozan bazı geceler eve gelmeyen evi terkedip günlerce yok olan bı kardeşim ailecek ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız iyi davrandık olmadı kötü davrandık eve almadık oda olmadı psikolojik destek al gidelim doktora dedik onada yanasmio napilir ne edilir inanın kafayı yemek üzereyim düşünmekten annem onun yüzünden şeker komasına giriyor stresten yüzünde roza çıktı babam desen hastalanacak diye korkuyorum kardeşim epilepsi hastası aynı zamanda ama kötü durumda değil haplarını atarsa bayilmiyor atmazsa da 4 ayda bı nöbet geçiriyor
Sürekli bı işte çalışamıyor en uzun çalıştığı 3 ay şimdiye kadar belki inanın 100 yerde çalışmıştır kredi kartı borçlarını yeri geldi babam ödedi eve icra gelecek diye zaman zaman geçmişte madde kullandığını itirafta etti ama şuan hicbirsey kullanmıyorum diyor kullanmasa çalışır devamlı işte dimi ortamdan kopamamasinin sebebi ne olabilir ben düşünmekten çıldıracağım artık neden bu kötülüğü aileme kendine yapıyor anlayamıyorum ne yapılması lazım başına gelen var mı önerileriniz neler inanın her mesaj benim için o kadar değerli ki hepsini okuyup düşüneceğim herkese çok teşekkür ederim
Buda denedik parasız aylarca kaldı iş buldu 1 ay çalışıp çıkıp o para bitinceye kadar yine sokaklardaMaddi yardımı kesip parasız pulsuz bıraksanız belki çalışmak zorunda kalır.
Tek denemedigimiz bu kaldı esimde onu söylüyor ama bizimkiler çözüm olmaz diye dusunuyorTasinsaniz nasıl olur bu çevresinden uzaklassa.
Evde annem babam var sadece.Babam evet yapı olarak biraz sert ama zaten babamda çalıştığı için denk gelmiyorlar annemde çok iyidir evlatlarina onu boğan bı ortam yok aslindaarkadaş ortamında hoş vakit geçiriyorki böyle bi yaşam tarzını seçiyor evden sizden şikayetçi olduğu bi durum olabilir bulursanız açıkça konuşun arkadaş ortamından uzaklaştıracak iş değil ama ilgisini çeken aktiviteler olabilir Allah ta yardım etsin inşaAllah
Bence en mantiklisi aynı çevrede olduğu sürece ulastiklarina tekrar ulaşır .Tek denemedigimiz bu kaldı esimde onu söylüyor ama bizimkiler çözüm olmaz diye dusunuyor
Askere gitse duzelir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?