O kadar caresiziz ki konu basbelasi kardesim

Sanki tek çare taşınmak gibi görünüyor. Taşındığınızda da düzgün insanlarla iletişim kurabileceği faliyetlere yönlendirmek çözüm gibi duruyor. Ne bileyim mesela belediyelerin açtığı yabancı dil kursları ya da onun meraklı olabileceği şeyler. Benim kardeşimde lise de çok haytaydı çok özendiği bi ensturman çalmaktı kursa yazdırdık orda kendinden büyük bi kaç ünv öğrencisi ile arkadaşlık kurmuş ruh hali değişmişti şimdi iyi bi ünv den mezun ve devlet memuru oldu. Hayatta dönüm noktaları vardır ve bazen bunlar için köklü değişiklikler gerekebilir.

İnanın her yorum öyle kıymetli ki benim için çünkü aile olarak ne yapicaz hiç bilmiyoruz taşınma çözüm değil gibi düşünüyorlar ben ve eşim faydası olur yonundeyiz çünkü mahalle kotu bı mahalle ve mümkün olduğunca o mahalleye uzak bı yere taşınmaları için konusucam bakalım

Kardeşiniz ergen farkındamısınız, rahat bırakın, 22 yaşında erkek çocuğundan olgun bir adam çıkmaz, onu zaten yaşayacak, bunaltmışsınız belli, böyle yaparak daha çok kaçırırsınız, çalışmıyor mu o zaman para vermeyin, mecbur çalışacak, hala çalışmıyorsa hala ergendir

Psikiyatriste gidin nörolojik nedenlerden olabilir.yabana atmayın.nöroloji ile beraber takip edilsin.altta yatan nedeni bulmak lazım.

Türkiyede böyle yapan anne baba var mıdır acaba
Masallah milletimiz erkek cocuk sevdalısıya:/
Benimde konu sahibinin kardesi yaslarında sorumsuz bi kardesim var,snnemin babamın gözüne batmıyo bile,ekmek elden su gölden mis gibi yasıyo asalak şey

Allah yardımcınız olsun.
Ne yazık ki kurtarmak için yatırılan yerlerde daha çok çevre yapıp çıkıyorlar bu işin ne kadar kurtuluşu olur İnan’ın bilemiyorum kimseye garanti verilmiyor...

Hiç unutmam bir gün iş çıkışı otobüste bir gardiyan abiyle konuşmuştum konu nasıl oraya geldi İnan’ın hatırlamıyorum kaç yıl öncesinden bahsediyorum, abinin oğlu madde kullanıyormuş bunu öğrenmiş dövsem daha çok eğilim gösterecek bir gece de mahallemi evimi ilimi değiştirdim dedi nasıl yaptın abi zor olmadı mı dedim hangi zorluk evlattan önce gelir ki kızım demişti...

O bir baba gözüyle söyledi ben anne olunca anladım her şeyi Allah hiç kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın umarım bir şekilde düzelir bir açıklık gönül ferahlığı verir rabbim

Tabii ki yani kardeşiniz kötü sorumsuz olduğu için olmayabilir.dogru teşhis ile tedavi olmasi gerekiyordur belki
Çocukken hiperaktive teşhisi kondu bebekken iki kez havale geçirdi 20 yaşından sonrada epilepsi çıktı hafif kekemelikte var psikolojik tedaviye hicbisekilde yanasmio

Keşke dediğiniz gibi geçici bı dönem olsa

Amin inşallah Allah razı olsun

Çocukken hiperaktive teşhisi kondu bebekken iki kez havale geçirdi 20 yaşından sonrada epilepsi çıktı hafif kekemelikte var psikolojik tedaviye hicbisekilde yanasmio
Zaten veriler olanın nörolojik+ psikiyatrik vaka olduğunu gösteriyor.bir şekilde ikna edilmeli

Allah yardımcınz olsun.. Arkadas cevresinden uzaklaştırmanz lazım.. Benim yegenimde böyleydi. Çareyi başka sehire yollamakta buldular. İzmir de dayıma yolladılar. Dayım biraz sert dişli.. Kök söktürmüş.. 1 yıl sonra döndü. doğal olarak arkadas cevresi falanda dagılmıştı.. çok şükür şuan iyi.. Artık dayım ne yaptıysa :) Çalışıyo aynı zamanda da dısarıdan okuyo..

Ben böyle sorumsuz olup da düzeleni ne duydum ne gördüm. Nörolojik vs demişler; bence degil sorumsuzluğa kılıf sadece. Burada bence senin kendini düşünmen gerek. Takma; kendi hayatına bak; oku kendi düzenini kur; aile olarak haklarını sakın kardeşine bağışlama. Annen ve baban kendi ettiklerini çekiyorlar. Eleştirip başıma gelmesinden korkuyorum açıkçası; eleştirmek değil sana yol göstermek istiyorum. Sen kendine bak o erkek çocuğu ailesi arkasında sen aynısını yapsan çoktan dövüpsövüp evlendiriverirlerdi ama ona yapmazlar. Bu yüzden sadece kendini düşün

Kardeşinizin acilen psikolojik tedavi almalı ileride ruh dengesi daha çok değişecek ve duygu bozuklukları yaşayacak ve hastaneye yatırmak zorunda kalacaksınız madde kullanımı epilepsi çalışmama adapte olamam a yaygın ansitiye rahatsızlığı olabilir hastalık ilerlerse bıbolara hatta sizofrene doğru kayar 25 yaşından sonra daha çok patlıyor şuan yaşı genç bu hastaların çoğo erken yaşta madde bağımlılığı kullananlarda görünüyor gençlerden geliyor vs sinirlilik başı boş yaşamak umutsuzca gelecegim zerre düşünüp plan yapmaya lar hatta annem babam ben böyle değiliz ama bu coxuk niye böyle diyorsanız iyi bir aile ortamında yetişen bireyde bu sıkıntılar vasra acilen psikiyatriste gitmesi gerek ikna edin onu hem psikiyatri hemde psikologtan terapi almalı bak sen ablası babanla konuş hemen bir doktora gidin o size yolunu yöntemini anlatıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…