O kadar çok üzgünümki

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
39
Çok üzgünüm arkadaşlar beni teselli edin . Biz eltimle 5 yıldır küsüz hic konuşmuyoruz bayramlarda falan kv lerde denk gelmemeye çalışıyoruz küsme sebebimiz eltimin cok kibirli olup herkesi aşağılaması bikaçkere bana da yaptı bende eşime bidaha yaparsa cevabini verecegimi soyledim. Neyse birgun karsiligini verdim ortalık karıştı. Kaynım karısına laf soyledim diye esimle küstü tartıştı. Her bayram geldiginde eşim hep beni zorladı kv lerde denk gelelim bi ortam olur barışırsınız falan dedi. Bi kaç kez onlar varken gittim kv lere eşimin hatrı diye biz gidince onlar kalkıp gidiyolardı. Bu bayramda yine eşim zorladı gitmem dedim. Bu kez tartıştı benimle benim yüzumden küslük varmış falan bir sürü şey söyledi cok gücendim kırıldım tamam benim yüzümdense düzelteyim dedim eltimi aradım eşimin yanında özür dilerim hata bendeydi dedim. Önemli degil daha küçüktün demekki hatanın farkına vardıysan demekki olgunlaşmıssın dedi. Çok utandım aşağılanmış hissettim kendimi. Şuan çok kötüyum beni teselli edin ne olur

Bütün hikayeler iki taraflıdır. Belki de karşı taraf haklı. Durumun iç yüzünü bilmiyoruz, size göre siz, onlara göre onlar haklı. Herkes aynı fikirdeyse biraz dönüp kendinizi eleştirmekte fayda var. Göze batan sizseniz, o kadar da hak sahibi olmayabilirsiniz. Özür dilemek insanı küçültmez, dilemeniz gerekmiş ki dilemişsiniz.

Aklınıza pek yatmasa da sırf ailenizin huzuru için özür dilediniz , bundan sonra pişmanlık
duymayı bırakıp aldığınız kararın arkasında durun ve bu barışın eşinizle ilişkinize faydasına odaklanın, bu sayede eşinizin gönlü oldu ve huzursuzluğunuz gitti gibi.

Ayrıca bayramın özüne uygun hareket ettiniz, ne olursa olsun küsler barıştı,kardeşler arası mesafenin kalkmasına vesile oldunuz.olumsuz şeyleri düşünmeyi bırakın ve madem özür dilediniz tekrardan ön yargısız bir şekilde kendinizi de ezdirmeden bir yola çıkın karşı tarafla

Bir de karsi tarafi dinlemek lazim
Küsme sebebiniz olan olayi ayrintili anlatsaydiniz yorumlanabilirdi ama su anda eltiniz de hakli olabilir siz de olabilirsiniz bilemeyiz

Eğer eltinle tartışmanızda sen haklıysan, eşinin yaptğı çok büyük ayıp. Ne demek senin yüzünden küslük oluyor, sana özur dileteceklerine eltini uyarsinlar o zaman
Kaynim esini inanilmaz derecede savunuyor bunu bildiklerinden kimse eltime bisey diyemiyor. Eltim gozunun onunde hata da yapsa kaynim asla laf soyletmiyor. Suan o kadar uzgunum ki sadece bu durumun evliligimin sonunu getirmesinden korkuyorum cunku esim yuzunden kendimle ilgili olan bütün değerlerimi kaybettim

Hataniz yoksa neden özür dilediniz onu anlamadim..bende seneler süren küslüklere karşıyım, ama burda iki tarafında özür dilemesi lazımdı. Simdi diğer tarafin haksız yere haklı çıkartılmış olmasi mi doğru olan? Bence değil. Karşılıklı özür dilense neyise, ama böyle olmamış

Okadar doldumki eşim yüzünden her bayram aynı sıkintiyi yasamaktan bu seferde olunca dayanamadım ozur diledim. Simdide ben sana ozur dilemi dedim diyor. Oysaki beni bu raddeye getiren kendisiydi

Okadar doldumki eşim yüzünden her bayram aynı sıkintiyi yasamaktan bu seferde olunca dayanamadım ozur diledim. Simdide ben sana ozur dilemi dedim diyor. Oysaki beni bu raddeye getiren kendisiydi

Kayniniz eşinizi savunuyor haksız olduğu halde. Sizin esiniz sizi haklı olduğunuz halde savunmadigina göre, kendinizi savunmaniz en doğal hakkınız. Hadsizlere hep böyle boyun eğerek daha cok gaz veriliyor. Sizin utanacaginiz birsey yok. Esiniz ezikligine yansın

Evet Eltiniz kibirli bir cevap vermiş ama galiba o da olgunlaşmış..
Affetmek iyidir en çokta kendi ruhunuz için. .

Hiç üzülmeyin. Barışmış gibi olabilirsiniz ama tatlı bir mesafeniz olmuş oldu.
Onu korumanız sizin için yeterli. .

Şunu düşünmek bile cok asagilayici. Benim ondan neyim eksik de kocam arkamda duramio der insan. Cok nadir kadinlar adamları kopek yapar, kadinlarin cogu kopek olmayi tercih eder.

Hakli oldugunuza inaniyorsaniz neden ozur dilediniz ki? Ben olsam ki yapmam da hadi aradim diyelim hic bir sey yokmus gibi bayramini kutlar hal hatir sorar kapatirdim. Kusura bakmayin da sirf huzursuzluk olmasin diye esiniz size yukleniyorsa ona da yaziklar olsun.

Yanlış yapmışsın. Ben de küçük gelinim. Eltim aile içinde daha fazla geçmişi var ve ailenin ben evlenene kadar tek gelini olduğu için ailenin prensesi sanıyor kendini. Ben de artık davranışlarına dayanamadım bir mesaj attım kendisine. Tüm aileyi arkasına aldı. Bütün sosyal medya hesaplarından beni silmeler, gruptan çıkmalar, eşinin sosyal medya hesabından beni çıkarmalar. Tavır aldı. Kayınvalide tavır yaptı. Kaynım eşimle görüşmüyor. 1 sene eşim başımın etini yedi sen suçlusun dedi. Halbuki bu olayda yüzde 90 elti suçlu. Elti benim ondan özür dilememi bekliyormuş. Dilemem. Benim özür dilemem hem kendimi küçük düşürmem hem davranışımın arkasında durmamam hem de bundan sonra aile içinde ezilmem demek. Yanlış yapmışsınız. Bundan sonra da ne eşinizle ne de eşinizin ailesi ile aranızı düzeleceğini düşünmüyorum. Yaptığınız şeyden pişmansınız ve isteyerek yapmamışsınız çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…