- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
Hata bende degildi inanın ama anladım ki eşim için önce ailesiEsin de sana kiziyorsa belki de hata sendeydi.
Ozur dilemek insani kucultmez. Bence cok iyi yapmissin. En azindqn X cok olgunmus, ozur diledi kuslugu bitirdi diyecekler.
Kaynim esini inanilmaz derecede savunuyor bunu bildiklerinden kimse eltime bisey diyemiyor. Eltim gozunun onunde hata da yapsa kaynim asla laf soyletmiyor. Suan o kadar uzgunum ki sadece bu durumun evliligimin sonunu getirmesinden korkuyorum cunku esim yuzunden kendimle ilgili olan bütün değerlerimi kaybettimEğer eltinle tartışmanızda sen haklıysan, eşinin yaptğı çok büyük ayıp. Ne demek senin yüzünden küslük oluyor, sana özur dileteceklerine eltini uyarsinlar o zaman
Okadar doldumki eşim yüzünden her bayram aynı sıkintiyi yasamaktan bu seferde olunca dayanamadım ozur diledim. Simdide ben sana ozur dilemi dedim diyor. Oysaki beni bu raddeye getiren kendisiydiHataniz yoksa neden özür dilediniz onu anlamadim..bende seneler süren küslüklere karşıyım, ama burda iki tarafında özür dilemesi lazımdı. Simdi diğer tarafin haksız yere haklı çıkartılmış olmasi mi doğru olan? Bence değil. Karşılıklı özür dilense neyise, ama böyle olmamış
Okadar doldumki eşim yüzünden her bayram aynı sıkintiyi yasamaktan bu seferde olunca dayanamadım ozur diledim. Simdide ben sana ozur dilemi dedim diyor. Oysaki beni bu raddeye getiren kendisiydi
Evet Eltiniz kibirli bir cevap vermiş ama galiba o da olgunlaşmış..Çok üzgünüm arkadaşlar beni teselli edin . Biz eltimle 5 yıldır küsüz hic konuşmuyoruz bayramlarda falan kv lerde denk gelmemeye çalışıyoruz küsme sebebimiz eltimin cok kibirli olup herkesi aşağılaması bikaçkere bana da yaptı bende eşime bidaha yaparsa cevabini verecegimi soyledim. Neyse birgun karsiligini verdim ortalık karıştı. Kaynım karısına laf soyledim diye esimle küstü tartıştı. Her bayram geldiginde eşim hep beni zorladı kv lerde denk gelelim bi ortam olur barışırsınız falan dedi. Bi kaç kez onlar varken gittim kv lere eşimin hatrı diye biz gidince onlar kalkıp gidiyolardı. Bu bayramda yine eşim zorladı gitmem dedim. Bu kez tartıştı benimle benim yüzumden küslük varmış falan bir sürü şey söyledi cok gücendim kırıldım tamam benim yüzümdense düzelteyim dedim eltimi aradım eşimin yanında özür dilerim hata bendeydi dedim. Önemli degil daha küçüktün demekki hatanın farkına vardıysan demekki olgunlaşmıssın dedi. Çok utandım aşağılanmış hissettim kendimi. Şuan çok kötüyum beni teselli edin ne olur
Bakın erkekler huzurdan başka bir şey istemez.Küçük bir atışma yüzünden neden senelerce tatsız olasınız.Hata bende degildi inanın ama anladım ki eşim için önce ailesi
Kaynim esini inanilmaz derecede savunuyor bunu bildiklerinden kimse eltime bisey diyemiyor. Eltim gozunun onunde hata da yapsa kaynim asla laf soyletmiyor. Suan o kadar uzgunum ki sadece bu durumun evliligimin sonunu getirmesinden korkuyorum cunku esim yuzunden kendimle ilgili olan bütün değerlerimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?