O kadar çok üzgünümki

Olan olmuş artık sende bundan sonra çok düşünme kendine zarar. Büyüklük sende kalsın. Kendi kendine çalsın oynasın kibriyle birlikte.

Benim yaşadıklarimi anlatmissiniz suanda birakin esimle arayi duzeltmeyi onunla ayni ortamda nefes dahi almak istemiyorum

Benim yaşadıklarimi anlatmissiniz suanda birakin esimle arayi duzeltmeyi onunla ayni ortamda nefes dahi almak istemiyorum
Benzer şeyler yaşamışız. Eşim ikna oldu. Kendi hayatımıza bakıyoruz. Görüşmüyoruz. Eşim eltimin tavırlarını gördü, hak verdi. Abisi eşi ile mutlu mesut yaşıyor biz niye kendimizi heba edelim. Sizinki de zamanla anlayabilirdi.

Bence yanlış yapmışsınız.İçten gelen bir özür olmamış bu bir,ikincisi de eşiniz her şeye burnunu sokmamalı bence.Abisi böyle bir sebepten kardeşiyle konuşmuyorsa o da ayrı bir tuhaf.İki kadın ne yaşarsa yaşar,kardeşler yine konuşmalı.Küçük çocuk değilsiniz,5 yıl küs kaldığınıza göre hiç hoşlanmamışsınız karşılıklı olarak birbirinizden ki eksikliğini hissetmemişsiniz.
Neyse yüz yüze geldiğinize merhaba der geçersiniz bundan sonra,çok sıkıntı yapmayın kafanızda.

eşinizle gitmeye karşı çıkmışsınız,
arayıp özür dilemişsiniz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demedi mi eşiniz?

bence bu kada abartmayın, 5 yıl olmuş.
bu inadı sürdürmenin lüzumu yok.. karşı taraf ne düşünürse düşünsün, siz büyüklük yapmışsınız. hiç aşağılanmış hissetmeyin.

Neden ki
Konu sahibi gibi yazmışsınız
Çift üyeliğiniz mi var
Anlamadım
Ne alakası var ? Konu sahibi değilim böyle dememin sebebi kibirli bir insandan özür dilenmesi ve edilen bu özrün karşısında karşı tarafın kibrini devam ettirmesi. Hayatta en nefret ettiğim şey ağızlarına kürekle vurasım geliyor kibirlilere

Neden ki
Konu sahibi gibi yazmışsınız
Çift üyeliğiniz mi var
Anlamadım
Tam ben de bunu soracaktim
Yani ilginç değil mi
Ben bir an yanlis yere yorum yapti falan diye dusundum
Forumda yapılan her yorum normal de ben elim ayağım titriyor yazdım diye konu sahibinin yan hesabı falan mı oldum ? Aynı durumu bi ara ben de yaşadığım için kendimi onun yerine koyup bu yorumda bulundum. Hey allahım

Hata bende degildi inanın ama anladım ki eşim için önce ailesi
Benzer olayı bende yaşadım görümcemden özür diledim hatalar tek taraflı değildir ama günah benden gitsin dedim özür diledik hanımefendiden şimdi en azından o benden ben ondan kaçmıyorum daha iyi oldu böyle ağzın aşınmadı ya kendini kötü hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…