O Kadar Hayal Kırıklığına Uğradım Ki...

Erkek arkadaşın tam bir bencil.sen ve ailen ve senin duyguların onun nezdinde hiç önemli değil.teraziye koysak ikinizi ,onun kefesi ağır basar emin ol.ayrıca empati yeteneği de yok,kendisiyle de çelişiyor insana kafayı yedirtir ileride.
Ayrılmanı şiddetle öneriyorum daha gençsiniz, bundan da kötüsünü bulman zor olur zaten.ileride sizin için acı bir deneyimden başka birşey olmayacak bu kişi

Hani sizin hayatınızda kimse yoktu anlamadım valla bir var bir yok iki günr bir burada konu açıyorsunuz işiniz gücünüz mü yok anlamadım ne komşu kaldı ne arkadaş ne sevgili dert etmediğiniz bir günde dertsiz günün olsun yanii. Erkek arkadaş için akrabalarınıza mezarlık ziyaretine gitmemeniz zaten hata onunla herzaman görüşürsünüz ayıp olmuş ailenle gitmemen

Sakın ablacım sakın bir daha ıletısıme dahi geçme. Sana yalvarıp yakarmadı mı aılenle gitme dıye. Ee kendi aılesı birinci plandada senınkılerı neden sana ıkıncı plana attırıyor. Daha erken haber verebılırdı

Bana en çok saçma gelen de sanki flört değiliz evliyiz. Ben onun ailesine ne yaptım ki bana böyle aile düşmanı gibi davranıyor?Büyükannemi çok severdim o kadar içim yanıyor ki mezarına gidemedim çiçek bırakamadım. Kendimi tutmasam ağlayacağım.

Çocuk evet dese birlikte kahvaltı yaparken gezerken büyükannen aklına gelecek miydi? Şimdi seni ekince aklına gelir olmuş ondan bu duygusallık evet diyip buluşsaydınız da "Ah büyükannem mezarına çiçek bırakamadım." diye dövünürdün kesin
Çocuk senle kafa bulmuş çünkü bu fırsatı ona sen vermişsin.

ve ben yine sadece bähh diye biliyorum.
bu adamla evlendigini düsün.

sen ailenle birsey yaptiginda miy miy miy miy. ama o ailesine gelince sen otur kösende bekle.

dogru söze ne denir

Şaka gibi :) Bencillikte son nokta gerçekten. Siz de böylelikle ailenizin sizin için ön planda olması gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Bununla birlikte erkek arkadaşınızın da gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Burdan çıkaracağın ders önceliğin her zaman ailen olsun böyle insanlar için onlarla vakit gecirmekten kendini muhtaç etme. Böyle bir adaminda yüzüne bile bakma.

Dalga geçer gibi sana lafını geçirip benim ailem var sen kimsin ki demiş bas tekmeyi değmez daha neleri çıkar karşına ailesiyle kalsın öyleleri flört bile etmesin

Kızlar, iliskilerde daha fedakar olurken erkekler ailelerine kızlardan daha özenli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…