O Kadar Hayal Kırıklığına Uğradım Ki...

Dalga geçer gibi sana lafını geçirip benim ailem var sen kimsin ki demiş bas tekmeyi değmez daha neleri çıkar karşına ailesiyle kalsın öyleleri flört bile etmesin
Zaten ben ona aileni unut demedim ki. Aile tabii ki ön planda olur ama bu yaptığı saygısızlık.

Siz de ailenizi ilk sıraya yerleştirin.
Aramayın, sormayın.

Saygısızlığın alasını yapmış beyfendi. Umarım barışmak gibi bir niyetiniz olmaz.

Benim actıgım konuma bak canım.ailesi ön planda olan bir eş,boşanma noktasına kadar geldik.
O yuzden boşver,yol ver gitsin

Muhakkak sana tekrar yazacaktir.
Sen de agzinin payini ver ve bir daha net sekilde muhattap olma bence.

Üntikam almadan sakın bırakma. Küsmemiş gibi yap, güzel bi buluşma ayarla, mümkünse biraz uğraş vereceği bi buluşma, şarjım az yoldayım geliyorum de kapa teli, gitsin bulamasın seni orda beklesin şapşik. Donrada vur kıçına tekmeyi.

Başkası için aileni 2.plana atma ... sen kız halinle gitmemişsin Adama bak . Napayım diyorsun bide git yalvar te Allahım

Ya arkadaşlar ben şunu anlamıyorum madem böyle yapacaktı niye o kadar ısrar etti mantığını anlayamadım. Ailesime sözünü geçiremeyen bir insan değil ki. Bir insan hangi amaçla böyle bir saygısızlığı yapar?

Burda mevzu aile de degil bence.. Yeri gelir eşin herkesten once gelir, ailen haksiz olur ve sen gerekeni yapar, her kosulda onlari hakli cikarmazsin ama konu bu degil.. Empati yoksunu, hadsiz ve dili aninda her yere dönen, olayi saptirip suc bastıran sorunlu bi çocuk var ortada.. Benim bosandigim kisinin 18 yasindaki versiyonu iste.. Boyleleri ile iletisim olmaz, huzur olmaz, anlaşmak olmaz ve her sey her gun daha da kötüye gider..

seni sevmiyor net. kullaniyor, egosunu tatmin ediyor. sen de bundan sonra izin vermezsin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…