- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Siz naptınız bitti mi devam mıBenzer şeyleri yaşamışız
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldiSizi rahatsız eden şeylerden (mesela sosyal medya) uzaklaşarak başlayın işe.Açık yaraya tuz basmak gibi oluyor ve bu size daha da zarar verir.Diğer yandan mutlu gibi görünmelerine ve aldatıcı tamamen yalan dolu sosyal medyaya güvenip canınızı sıkmayın,he elbet gerçek de olabilir ancak onları görüp özenerek hiçbir şey düzelmez.Umarım sevginin en gerçek hali sizi bulur.
Sonuç olarak evet bitti. İyice soğukluk oluştu bir kaç kez denemeye çalışmama rağmen, daha da beter oldu. şu an ayrı bir ev tuttum oğlumla yaşıyorum.Siz naptınız bitti mi devam mı
Kendimi gördüm yazdıklarınızda tam olarak şuan mutluluğumun önündeki ayak bağı. Çok mutlu olun bana da umut oluyor bunlarSonuç olarak evet bitti. İyice soğukluk oluştu bir kaç kez denemeye çalışmama rağmen, daha da beter oldu. şu an ayrı bir ev tuttum oğlumla yaşıyorum.
arada benimde psikolojimi etkiliyor tabi çok mu zordu evine bağlı biri olsaydı, beraber bir şeyler yapsaydık,mutlu olsaydık vs vs ama olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşlarımın çoğunun iyi giden evlilikleri var. Olunca oluyor demek ki diyorum.
Hayat kısa mutlu olmaya bakın. kendi kendinizi ayağa kaldırın. Mutlu olacağınız şeyleri odaklanın gezmek mi, kitap mı okumak ne bileyim arkadaşlarınızla buluşmak mı her ne ise ertelemeyin yapın. Ama öncesinde sanırım bu evliliğinizin size ayak bağI olmasının önüne geçmeniz lazım. Çünkü sizi daha çok mutsuzluğa, depresif ruh Haline sokacak. Kendimden biliyorum ne zaman evleri ayırdık düzenimi kurdum kendime geldim.
Eeee yani. Neden oturup konuşmadınız,siz o kadar mutsuzsunuz ve eşiniz farkında değil belki farkında ama umrunda değil, bence eşinize duygularınıza bahsedin olmuyorsa çaresine bakın. Bu hayatta önemli olan sadece bizleriz. Kendinize değer verin biraz. Bakın şimdiden ne kadar ilaç kullanmaya başlamışsınız yarın bir gün daha beter olacak. Ruhumuz huzurlu olmadıkça bedenimiz hastalanır daha büyük sağlık problemleriyle boğuşmadan kendinizi bir muhasebeye çekin bence.değer mi?Bekliyorum ama psikologum dedi ki sen suan pasif agresif bir tutum sergiliyorsun belki onun işine bile geliyordur. Sen laf söylemeden rahat rahat arkadaşlarıyla gezip tozuyor zaten istediği bu da olabilir dedi.
Ya para dediğime bakmayın memur maaşı işteVar ki harcıyorsun ben niye harcıyamiyorum
Konuştuk az önce. Benden boşanmak istemediğini beni hala sevdiğini vs söyledi. Bunları duymak için bu konuşmanın olması mı gerekiyordu dedim.Eeee yani. Neden oturup konuşmadınız,siz o kadar mutsuzsunuz ve eşiniz farkında değil belki farkında ama umrunda değil, bence eşinize duygularınıza bahsedin olmuyorsa çaresine bakın. Bu hayatta önemli olan sadece bizleriz. Kendinize değer verin biraz. Bakın şimdiden ne kadar ilaç kullanmaya başlamışsınız yarın bir gün daha beter olacak. Ruhumuz huzurlu olmadıkça bedenimiz hastalanır daha büyük sağlık problemleriyle boğuşmadan kendinizi bir muhasebeye çekin bence.değer mi?
Aman ye ya senden kıymetli mi bidaha ki ay düzeltirsinYa para dediğime bakmayın memur maaşı iştegelecek ayın maaşını yedim mesela direkt kredi kartına gidecek kalan 500lira ile geçineceğim. Mutsuzluktan harcadığım için de hep pişman olacağım gereksiz şeyler aldım.
Tanıyorum. Ben de görüşüyorum normalde ara sıra ama onların yanındayken ağzı kulaklarında onlarla daha mutlu. Keşke evlenmeseydin bile dedim önceliklerine karar ver dedim. Boşanma konusu bir süre önce açılmıştı bana gitmek istiyorsan çocugu bırak git madem dedi. Tabiki hayır dedim. Sonra bir iyi bir kötü derken şu an geldiğimiz nokta içler acısı.
Ben de şaşırdım ilk gittiğimde de okb için gitmiştim en son gittiğimde de öyle. Hatta psikologum iyisin gayet başlamamızdan bu yara yol aldık epey dedi bir de gitmeden psikiyatra görün dedi o da 2 2 götür dedi ilacı anlamadımvücudumu deneme tahtası gibi kullanmak istemiyorum
Dilde bunları söylemesi tek başına birşey ifade etmez ki.Konuştuk az önce. Benden boşanmak istemediğini beni hala sevdiğini vs söyledi. Bunları duymak için bu konuşmanın olması mı gerekiyordu dedim.
Psikolog yönlendirmedi ilaç konusunda. Psikiyatr yazdı. Ben ikisine birlikte gidiyorum. Aslında psikologum agzını aradım ilaç konusunda kesinlikle devam et ya da bırak diyecek kişi ben değilim dedi net bir şekilde.Psikolog ilaç yazma yetkisi yok onun görevi konuşarak veya yönlendirerek
Psikiyatri ilaç yazma yetkisi var
Ben o hataya düştüm psikolog ilaç verdi psikiyatri ilaç yazdırmaya gittim sonra öğrendim ki yanlış alıyormuşum
Evet çok yalnız hissettiğimi ailemin yanına gidince uzun bir süre (okullar açılana kadar) gelmeyeceğimi orda en azından yalnız kalmayacağını ve buna ihtiyacım olduğunu söyledim. Sevgisini de uzun zamandır hissetmediğimi söyledim. Yıllardır alkol almıyorum içmem bir daha demiştim hatta. Bugun ilk defa almaya karar verdim ruh halim berbat. O da beni sevdiğini söyledi. Evet göstermiyor ve sevdiğini söylemesine şaşırdım bile diyebilirim.Dilde bunları söylemesi tek başına birşey ifade etmez ki.
Siz aynı evin içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz.
Madem seviyor boşanmak istemiyor, uyumadan uyumaya eve gelmesin, önceliğini size versin, bunları da konuşmuşsunuzdur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?