O kadar mutsuzum ki sürekli para harcıyorum

Ben net karar verirsem çocuk konusunda hiç bir şey yapamaz bunu kendi de biliyordur. Ciddi bir konuşma yaptım çocuk çocuk diyorsun da en azından haftada 1 gün görürsün kaliteli vakit geçirirsin şimdi varlığın yokluğun bir dedim. Beni sevdiğini falan söyledi sonra ama çocuktan ayrı kalmamak için bile demiş olabilir bilemiyorum. Sordum hatta çocuk olmasa ben seninle böyle bir konuşma yapsam ne dersin diye bozmadı devam etti seviyorum diye. Zamana bıraktım. Böyle evlilik istemediğimi de belirttim. Top onda kullansın artık. Devam edecek olursa ben netim görmüş oldu.

Antidepresanlarla birlikte alkol kullanmayın lütfen.

Genel olarak psikologa asıl gitmesi gerekenler değil, onların hasta ettiği kişiler gelir derler. Üzüldüm gerçekten, konuşmanız iyi olmuş umarım işe yarar. Ara ara çocuğu bırakıp kendiniz yalnız veya arkadaşlarınızla çıkın gezin isterseniz. Hem anlamış olur sizi, kendi çocuk baksın siz arkadaşlarınızla eğlenin

En son ne zaman sarıldığımızı unuttum. Kendimi çok güçlü hissederdim ama öyle değilmişim onu anladım. Aslında çalışıyordum virüsten dolayı ara verince uzun uzun düşünme fırsatım oldu. Başka şeylere odaklanma lazım o konuda çok haklısınız. Başka insanların hayatıyla hiç ilgilenen biri değildim normalde. Ama algıda seçicilik indir nedir gözümü çevirdiğim yerde mutlu görünen çiftler görüyorum bu da beni daha fazla karamsarlığa itti.

Bu söze okadar hak veriyorum ki ne desem bilemedim. Çocuk konusunuda aynen o konuşmayı yaptum. Bütün hissettiklerimi söyledim. Bundan sonraki durumumuzu onun konuşmadan ne çıkardığı gösterecek.

Ne kadarda bir gidiyorsunuz psikoloğa? Terapistiniz klinik psikolog mu? Çünkü olayların perde arkasını ve kendi içinize bakmayı ancak gerçek bir terapiyle yapabilirsiniz.Bende bunaldıkça görünüşümle uğraşıyorum sizin para harcayıp alışveriş yapmanız gibi.Bunlara eyleme vurma diyorlar.içe atılan konuşulmayanlar bu şekilde dışa yansıyor işte.

Bilmem klinik değil sanırım mesleğin detaylarını bilmiyorum aslında biri yönlendirdi gittim öyle. Şuan aldığım şeyler o kadar gereksiz geliyor ki pişmanım kredi kartını sadece bilet alırken vs kullanacağım düşünerek almıştım şuan şişti kendimi zora soktum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…