o kadar mutsuzum ki :(

benselincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
1
48
Muğla
Babamı mayıs ayında kaybettim ve hızla kilo almaya başladım. 70den 90a çıktım. ekimin son haftasına kadar 15 kilo vermem lazım düğünüm var.Ayrıca bebek düşünüyoruz. Bu kilolar gitmeden hamileliğim çok sağlıksız olacak. Bir çok yol denedim. diyetisyene de gittim 10 gün sonra bıraktım. Çünkü verdiği listeye uymamaya başladım. Her yeni gün diyete başlayıp akşama bozuyorum. Çok iradesiz ve sabırsızım. kilo vermeyi çok ama çok istiyorum. Rejimlerim bir gün sürüyo dayanamayıp bozuyorum. Sanki benim için yemek yemek dünyanın en önemli işiymiş gibi hissediyorum. Lütfen yardımcı olun. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa başarı hikayelerini yada önerilerini paylaşabilirler mi ?

aynısını ben de yaşıyorum, 2 gün yapıorum 3. gün fos, benim de ekim sonunda yakınımın düğünü var, cuma günü diyetisyene başlıcam, istersen listemi paylaşabilirim, 85 kiloyum, sana yakınım, bir faydam olursa ne ala

ben de çok sevdiğim bi yakınımı kaybettikten sonra 9-10 ayda 10 kilo aldım.normalde yesem de kilo almayan biriydim resmen yemek yiyerek kendimi cezalandırmaya başladım mutlu olmamak için uğraşıyordum resmen şimdi ruh halim düzeldi neyse ki ama kilolar duruyor tabi bence en büyük yanlışı acele etmekle yapıyoruz.ekime kadar 7-8 falan versen geri kalanı da sonra versen olmaz mı çünkü bu kadarı çok çok katı bi diyet gerektirir o zaman da zaten 1-2 haftadan fazla dayanamazsın :/

g_mz_8 haklısın tabi hızlı kilo vermek sağlıksız ama benim şuanda amacım düğüne kadar hızlıca çok kilo vermek. Tekrar almamaya çalışcam tabi ama illa bi kısmını alcam. Düğünümde çok güzel olmak istiyorum kaynanamın kiloma soktuğu lafları ağzına tıkamak istiyorum. düğünden sonra daha sağlıklı ve yavaş birşekilde vermeye devam etmeyi düşünüyorum ama önceliğim şuanda düğüne yetişebilmek.

Bence spora baslamalisiniz... yogun bir spor programi yaninda da yediklerinize biraz dikkat ederseniz hersey yoluna girer... Zaten dugun kosusturmasinda anlamiyorsun bi bakmissin zayiflamissin bunuda dugundan sonra fotolara bakarken anliyorsunuz)
Canim babanin mekani cennet olsun... Ayrica sana da mutluluklar diliyorum

Canım öncelikle Allah rahmet eylesin..

Ve düğününde hayırlı olsun..

Maalesef kilo vermek istiyorsan biraz sabırlı olman lazım ve tabi ki azimli..Azim ve istikrar önemli..Sor sen yapıyor musun yapıyorum güzel de kilo veriyorum sonra bir şey oluyor hooop gelsin çikolatalar gitsin çikolatalar sonra da duba gibi şişiyorum..

Sabahları aç karnına muhakkak miden sağlam ise tabi elma sirkesi sıcak su bal müthiş derecede işe yarıyor..düzenli yap 15 - 20 günde faydasını göreceksin..Yeşil çay tarçınlı insanı tok tutuyor..

Zumba dansı sabah öğle akşam yap 5 10 dk zaten fazlasına nefesin yetmez benim ki yetmiyor

çikolata cips kola eğer bunlar hayatında ise çıkartman gerekecek..Ama bitter çikolata yiyebilirsin..Geçenlerde bir makalede okudum..sıkıntı yok..

ben diyet ile başlamıyorum kendime dikkat edeceğim dersem gerçekten dikkat ediyorum ama yok ben diyet yapıyorum dediğimde canımın istemediklerini de istiyor mübarek sanırım biraz da psikolojik sürekli diyet diyoruz veremiyoruz hayal kırıklığı oluyor..

tabiki listemi paylaşırım, ne demek, kilo sorunu yaşayanlar zaten çok duygusalız, ağlamaya yer arıyorum nerdeyse, baban için gerçekten üzüldüm allah rahmet eylesin, ışıklar içinde yatsın inşallah, inşallah düğününde çok güzel olucak, sen de çok güzel olucaksın, bi kere kaynananın ne dediği asla umrunda olmasın, sen oğluyla evlenicen, hazmedemediği için çatlıyordur muhtemelen, kendine baksın o asıl, illa güzel olucam diye katı katı diyetler yapıp, psikolojini ve sağlığını asla tehlikeye atma, zaten düğün öncesi sinirler gayet gergin oluyor, ben listemi paylaşıcam, hatta benim ablam da aynı diyetisyene gidiyor, ondaki değişimi görünce ben de hemen atladım randewu aldım, ayda 11 kg verdi ablam 130 kadardı, şimdi resmen diyorlarki vücudunun yarısı gitti, bana vereceği diyeti de burdan gün be gün yazıcam, zaten haftalık veriyor, sen ona uyduruyorsun, aç kalmadan, bunalım yaşamadan, kimseyi takmadan kilo vericez, bundan daha güzel ne olabilir, hiçbişe senden ve sağlığından kıymetli değil canım, ayrıca bende çok heyecanlıyım, 1 gün kaldı cumaya

teşekkürler arkadaşlar. sirke bal sıcak suyu bugün denemeye başlicam umarım işe yarar aslında bi kaç kilo verdiğimi görsem hırslanıp rahat devam edicem ama ilk başta kilo vermem çok zor oluo. Rejim yaptığım birgünün sonunda basküle yansımayınca gramlar eksilmeyince moralim bozuluo ve bırakıorum sabırlı olmayı öğrenmem gerek hergün bu sefer başarıcam busefer yarın kesin yapcam diye diye koca bir ay gitti.

lajverdi kaynanam da kilolu ama herkesin bildiği gibi oğullarına en güzel en kusursuz kızı almak isterler. Güzel bi kızım ama bu kadar kilo maalesef yüz güzelliğinin önüne geçio. Hatta öyle bir devirdeyiz ki bir kızın yüzüne saçına cildine vs bakmadan sadece manken ölçülerinde olsun çok güzel denilio. kaynanam moralimi çok bozuo. aslında hırslanmam gerekirken ben tam tersi çöküorum gevşiorum. Biraz tersim söylenenin tersini yaparım genelde. listeni bekliorum yarın hemen başlicam.

Başla sen bugün ama 10 gün tartıya çıkma..Moral bozuyor ve pes ettiriyor..

Sen sabahları bu karışımı iç..Tarçının tok tutma özelliği var..Tarçınlı yeşil çay öneririm sana günde 3 fincan içebilirsin..

Kabızlık sorunun var ise mısır püsküllü çay var doğadan nın tadı da çok güzel..

günaydın benim sana nacizane fikirlerim olacak madem iş ciddi ekim sonuna zayıflaman lazım

öncelikle diyet demiceksin sağlıklı beslenicem de..ekmeği şekeri unu kes tuzu azalt aman sakın tuzdan hemen vazgeçme vucud direnç gösterir kilo veremezsin..

eger evdeysen çalışmıyorsan sabah ayrı akşam ayrı çık dışarı tempolu yürü ve evde 100 mekik çek

asıl sorunun sanırım iradesizlik o zaman git bir gelinlikciye sevdiğin bir modeli giy ve içinde kendine bak o seni gaza getirir ben de evlenmeden önce kiloluydum bu yolla kilo verdim

ama şimdi rahatsızlık sonucu kilo aldım malesef troid hastasıyım..( tekrar başladım anlayacağın kilo vermeye

hahhha benim ki de öyle çok moral bozar ben kilo aldım diyorum kadın hemen atılıyor aaa bende 5 kilo verdim

boşver sallaaaaaaaaaaaaaaaa arkadaşım salla sen kendin için zayıfla sağlığın için güzelliğin için..Takma kafana..Seni yıpratmasına izin verme..

Arkadaşlarım,
Yıllardır bir kilo alıp bir veren bir insanım. İnsan düşünce tarzını değiştirmedikçe, biraz da bünyesi yatkınsa kilo almaya( yağ hücreleri 0-6 yaş arasında oluşuyormuş) yine alıyorsunuz kilo. Ben de çok mutsuzum. Ama 80 kilodan 54'lere düşebilmiştim.
Benimkisi duygusal açlık, canım sıkıldıkça yiyorum. Bir ara kusuyordum yiyip yiyip çok şükür atlatmış gözüküyorum.
Yarın ben de rejime başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmıdır?
Dr. Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo listesi uygun geldi. Bir de annem müthiş zayıfladı. Nasıl yaptın dedim, soğan suyu içerek dedi. Gerçi o asla kola, kek börek abur cbur sevmez, yemez de.
Benimle yola çıkmak isteyen varmı?

canım harika kilo vermişsin 80 den 54 e nasıl düşmüştün onu anlatsanda bizlerde onu uygulasak sonuçta sen bir diyetle vermişsin kilolaları tekrardan aynı şekilde veremezmisin

Ben bir diyetisyene gitmiştim, ömrüm boyunca kilolu ve tombik oldum ben. Üniversite yıllarında bir anda dedimki kendime zayıflamalıyım ve başladım aniden. 5 ayda 16 kilo verdim. Sonrasında 1 ay koruma diyeti yaptım. 64 e düştüğümde o kadar mutluydumki. Sonrasında kilo almadım epey süre. Hatta düzenli beslenmeyi öğrendiğimden verdim de seneler içinde. Ancak erkek arkadaşımdan ayrıldığım bir zaman, 65lere çıktım yeniden. Azmettim yine bir diyet yaptım ve 58e indim. Şimdi yine sorunlarım mevcut, aşırı bunalımlardayım. 67 kiloyum yeniden ve korkunç olan 5 kiloyu 3 haftada aldım. İşsiz kaldım, bir de yalnız hissediyorum kendimi. ne bir dost ne de sevgili artık hayattan bezmiş durumdayım, deprresyon bu olsa gerek.
Yapamıyorum, başlıyorum diyete 10 gün sonra kilo versem de bozuyorum, bu kez ben de iradesiz görüyorum kendimi.
Listeler hep aynı aslında, ama isterseniz yazarım seve seve.
8 kilo vermek istiyorum, iş bile arayasım gelmiyor şişmanladım diye

kızlarrrrrrrr, diyetisyene gittimmmm, evden çıkmadan bi tartılıyım da diyetisyenin tartısında felç geçirmiyim şoktan diye, bi çıktım tartıya 86 neyse dedim boşwer napalım, gittim diyetisyene, yaşantımı sordu etti, konuştuk, kakara kikiri, çok iyi ama disiplinli bi bayan, neyse orda böle son sistem bi tartıya çıktım, aha dedim 100 çıkcam bunda bi de ne göriyim 81 walla bi an sewindim yani, neyse işte, boyumu ölçtü 1.60, kilom 81.7 , güzel bir liste hazırladı günde 7 öğün yenilecek, paylaşıyorum kızlar

sabah 8:30 da kahwaltı: 1 su bardağı yarım yağlı süt(ılık içilecek yağ yakımı içinmiş), 1 dilim az yağlı beyaz peynir, maydanoz dereotu, roka yeşilllik( 1 pasta tabağı kadar abartma bunları da dedi), 2 dilim ruşeymli ekmek( halk ekmeklerde bulunabilirmiş)

haftada 2 kez biri haftaiçi biri haftasonu olmak kaydıyla yukardaki peynirin yerine 1 haşlanmış yumurta yanına 5 siyah zeytin yada 8 yeşil zeytin yanına yine 2 dilim ekmek, süt yok yumurta yendiği için, ıhlamur yada kuşburnu çayı iç dedi, siyah normal çay demedi

saat 10:30 da ara öğün: 1 porsiyon meywa, 1 ceviz

öğlen saat 13:00 de: 5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 tabak salaya( üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenecek), 3 kaşık yoğurt( buda ayran yada cacık ) olabilir, 2 dilim ekmek

saat 15:00 da: 1 porsiyon meywa, üstüne 1 bardak su

saat 17:00 da : 1 dilim ruşeymli ekmek, 1 dilim beyaz peynir

saat 19:00 da 2 köfte kadar et, 5 kaşık sebze, 1 tabak salata( 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekleyin), 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

saat 22:00 de 1 porsyion emywa, 1 ceviz

mutlaka her öğünden sonra 1 bardak su iç dedi, 10 gün sonra kontrole çağırdı, bugün başladım, açlık hissetmiyorum kızlar, hadi hayırlısı öptüm çok akşama görüşürüzzzzzz

lajverdi umarım başarılı olursun. Ben öğretmenim tüm gün okuldayım bu diyete uymam imkansız poff günlük tutmaya başladım yediklerimi yazıorum. Belki gün sonunda nekadar yediğimi görünce doğruları yanlışları farkederim ona göre kendimi ayarlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…