- Konu Sahibi benselincik
-
Babamı mayıs ayında kaybettim ve hızla kilo almaya başladım. 70den 90a çıktım. ekimin son haftasına kadar 15 kilo vermem lazım düğünüm var.Ayrıca bebek düşünüyoruz. Bu kilolar gitmeden hamileliğim çok sağlıksız olacak. Bir çok yol denedim. diyetisyene de gittim 10 gün sonra bıraktım. Çünkü verdiği listeye uymamaya başladım. Her yeni gün diyete başlayıp akşama bozuyorum. Çok iradesiz ve sabırsızım. kilo vermeyi çok ama çok istiyorum. Rejimlerim bir gün sürüyo dayanamayıp bozuyorum. Sanki benim için yemek yemek dünyanın en önemli işiymiş gibi hissediyorum. Lütfen yardımcı olun. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa başarı hikayelerini yada önerilerini paylaşabilirler mi ?
aynısını ben de yaşıyorum, 2 gün yapıorum 3. gün fos, benim de ekim sonunda yakınımın düğünü var, cuma günü diyetisyene başlıcam, istersen listemi paylaşabilirim, 85 kiloyum, sana yakınım, bir faydam olursa ne ala
teşekkürler arkadaşlar. sirke bal sıcak suyu bugün denemeye başlicam umarım işe yarar aslında bi kaç kilo verdiğimi görsem hırslanıp rahat devam edicem ama ilk başta kilo vermem çok zor oluo. Rejim yaptığım birgünün sonunda basküle yansımayınca gramlar eksilmeyince moralim bozuluo ve bırakıorumsabırlı olmayı öğrenmem gerek hergün bu sefer başarıcam busefer yarın kesin yapcam diye diye koca bir ay gitti.
lajverdi kaynanam da kilolu ama herkesin bildiği gibi oğullarına en güzel en kusursuz kızı almak isterler. Güzel bi kızım ama bu kadar kilo maalesef yüz güzelliğinin önüne geçio. Hatta öyle bir devirdeyiz ki bir kızın yüzüne saçına cildine vs bakmadan sadece manken ölçülerinde olsun çok güzel denilio. kaynanam moralimi çok bozuo. aslında hırslanmam gerekirken ben tam tersi çöküorum gevşiorum. Biraz tersim söylenenin tersini yaparım genelde. listeni bekliorum yarın hemen başlicam.
Arkadaşlarım,
Yıllardır bir kilo alıp bir veren bir insanım. İnsan düşünce tarzını değiştirmedikçe, biraz da bünyesi yatkınsa kilo almaya( yağ hücreleri 0-6 yaş arasında oluşuyormuş) yine alıyorsunuz kilo. Ben de çok mutsuzum. Ama 80 kilodan 54'lere düşebilmiştim.
Benimkisi duygusal açlık, canım sıkıldıkça yiyorum. Bir ara kusuyordum yiyip yiyip çok şükür atlatmış gözüküyorum.
Yarın ben de rejime başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmıdır?
Dr. Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo listesi uygun geldi. Bir de annem müthiş zayıfladı. Nasıl yaptın dedim, soğan suyu içerek dedi. Gerçi o asla kola, kek börek abur cbur sevmez, yemez de.
Benimle yola çıkmak isteyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?