o kadar mutsuzum ki :(

Arkadaşlarım,
Yıllardır bir kilo alıp bir veren bir insanım. İnsan düşünce tarzını değiştirmedikçe, biraz da bünyesi yatkınsa kilo almaya( yağ hücreleri 0-6 yaş arasında oluşuyormuş) yine alıyorsunuz kilo. Ben de çok mutsuzum. Ama 80 kilodan 54'lere düşebilmiştim.
Benimkisi duygusal açlık, canım sıkıldıkça yiyorum. Bir ara kusuyordum yiyip yiyip çok şükür atlatmış gözüküyorum.
Yarın ben de rejime başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmıdır?
Dr. Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo listesi uygun geldi. Bir de annem müthiş zayıfladı. Nasıl yaptın dedim, soğan suyu içerek dedi. Gerçi o asla kola, kek börek abur cbur sevmez, yemez de.
Benimle yola çıkmak isteyen varmı?
normal beslenme düzenine devam ederek sadece soğan suyu içerek mi zayıfladı. keşke koruyabilseymişin kilonu çünkü harika bir kiloya inmişin. Bir kere yaptıysan yine başarabilirsin. bende bir ara yeyip kusuyodum bu şekilde 7 kilo vermiştim ama sonra yine aldım ve bu sefer kilolar hiç gitmedi kusmam sadece boğazıma zarar verdi. diyetisyene gittiğimde bayan bana kusmayla vücuttan sadece su atıldığını verilen kilonun da sudan gittiğini sölemişti. bıraktım ben de kusmayı.

Arkadaşım işe yararmı bilmiyorum ama

bende çok fazla zayıfım anormal yani...

kilo alamıyorum çünkü bende iştah yok... az yemek yemek zayıflatıyor insanı... önümde mangal yakılsa midem bulanır o derece yani

çok acıkınca cidden kendine hakim ol..sadece doyacak kadar ye.salata ye sadece su iç mesela

canım yaaa, ben de öğretmenim, ama atanamadım :/ kpss ye giricem seneye yine, boşver kafana takma, kilolar gelip gidici şeyler, 1 gündür diyetteyim daha, annem ablam, göbeğin indi filan diyo, o derece .D kpss için ne tavsiye edersin bu arada, çalışmıorum haftasonu kursa gitcem

canım yaaa, ben de öğretmenim, ama atanamadım :/ kpss ye giricem seneye yine, boşver kafana takma, kilolar gelip gidici şeyler, 1 gündür diyetteyim daha, annem ablam, göbeğin indi filan diyo, o derece .D kpss için ne tavsiye edersin bu arada, çalışmıorum haftasonu kursa gitcem

kursu iyi takip et devamsızlık yapmamaya çalış gerçekten çok işe yarıyo. ihtiyaç yayın ve yargı yayın tavsiye ederim özellikle ihtiyaç konu anlatımlarında çok iyi. yargıdan da soru bankası al. Bakan seneye alan bilgisi de eklicekmiş bazı konular eksilcek bazı konular eklencek kpss içeriği değişcek yani. takip et de ona göre kitap alırsın.

kilo alamıyorum çünkü bende iştah yok... az yemek yemek zayıflatıyor insanı... önümde mangal yakılsa midem bulanır o derece yani

çok acıkınca cidden kendine hakim ol..sadece doyacak kadar ye.salata ye sadece su iç mesela

bünye farkı işte. ben vejetaryenim. salatayı çok severim çok tüketirim. yemekle sıkıntım yok aslında öğünlerde çok kalorili şeyler yemiorum. az yiorum ama benim sorunum iradem. gerçekten çok iradesizim. aburcubur pasta kek pizza cips kola vs karşısında iradem sıfırlanıo hayır diyemiorum.tüm gün tutsam kendimi sadece salata meyve ile geçiştirsem bile akşam deli gibi aburcubura saldırıorum. ya çikolata ya dondurma ya kek pasta. Buyüzden burda çare arıorum acaba benim durumumda olup zayıflayan bir çare bulan varmı arayış içindeyim.

Babamı mayıs ayında kaybettim ve hızla kilo almaya başladım. 70den 90a çıktım. ekimin son haftasına kadar 15 kilo vermem lazım düğünüm var.Ayrıca bebek düşünüyoruz. Bu kilolar gitmeden hamileliğim çok sağlıksız olacak. Bir çok yol denedim. diyetisyene de gittim 10 gün sonra bıraktım. Çünkü verdiği listeye uymamaya başladım. Her yeni gün diyete başlayıp akşama bozuyorum. Çok iradesiz ve sabırsızım. kilo vermeyi çok ama çok istiyorum. Rejimlerim bir gün sürüyo dayanamayıp bozuyorum. Sanki benim için yemek yemek dünyanın en önemli işiymiş gibi hissediyorum. Lütfen yardımcı olun. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa başarı hikayelerini yada önerilerini paylaşabilirler mi ?

canımmmmm başın sağolsun hepimiz aynı yerde buluşacağız bence sen diyetisyenle birlikte psikoloktan da yardım almalısın cidden çok iyi geliyo benim de babamla aramda sorunlar vardı sürekli nefesim daralıyodu kendi mi astım sanıyordum ciddi sorunlar yaşıyodum psikoloğa gittim şimdi daha iyiyim.senin için dua edeceğim inşallah mutlu olacağın şeylere kavuşursun bir an önce ve evliliğin için mutluluklar dilerim inşallah çok çok çocuğun olur ve hayırlı olur :)

canım kendini zorla zorla el yapımı keçiboynuzu pekmezi iç o kadar iştah açıyor ve kilo aldırıyo kii kendimden biliyorum cidden ben 48 50 arası oynardım hayatta kilo alamazdım ama bunu bi içtim 55 oldum içmeyi bıraktım bu kilodan çok memnunum hiç değişmiyo ne iniyo ne çıkıyo bu arada bu pekmezi 1,5 litre kadar içtim sulandırmadan.ilk başta tadını sevmeyip zorlanabilirsin ama sonra alışıyo insan.

kursu iyi takip et devamsızlık yapmamaya çalış gerçekten çok işe yarıyo. ihtiyaç yayın ve yargı yayın tavsiye ederim özellikle ihtiyaç konu anlatımlarında çok iyi. yargıdan da soru bankası al. Bakan seneye alan bilgisi de eklicekmiş bazı konular eksilcek bazı konular eklencek kpss içeriği değişcek yani. takip et de ona göre kitap alırsın.

sağol canım, dediklerini yapıcam, artık 2013 te girdim girdim, giremedim yeter denemem daha, bu arada nasıl gidiyo diyet? ben 3 gündür hiç bozmadım , tabi diyestisyenden korkuyorum .D o da ayrı mesele .D

bugün okulda kantini araştırdım yiyebilceğim hiç bişe yok :) ayvalık tostlar hamburgerler köfteler dönerler.. evden bişeler götürmeye karar verdim. ben tam anlamıyla bugün başladım diyete diğer günler kaçamaklarım oldu :( sizlerle konuşunca daha bi motive oldum. spor işini de şu şekilde hallettim. hergün okuldan dönerken 500 m kadar uzunlukta dik bir merdiven çıkmam gerekio üstüne de 15 dk yürüyorum vapura. çok ter atıorum. sanırım olcak bu iş yuppiii :)

bugün okulda kantini araştırdım yiyebilceğim hiç bişe yok :) ayvalık tostlar hamburgerler köfteler dönerler.. evden bişeler götürmeye karar verdim. ben tam anlamıyla bugün başladım diyete diğer günler kaçamaklarım oldu :( sizlerle konuşunca daha bi motive oldum. spor işini de şu şekilde hallettim. hergün okuldan dönerken 500 m kadar uzunlukta dik bir merdiven çıkmam gerekio üstüne de 15 dk yürüyorum vapura. çok ter atıorum. sanırım olcak bu iş yuppiii :)

sebzeni salatanı akşamdan hazırla, ara öğünlerini de, saatin gelince aç tenefüste ye, ben öle yapıordum bi zaman süper zayıfladım, insan bi şekilde kendini düşününce , kendine zaman ayırınca nasıl olduğunu anlamadan kilolar gidiyor, bende heyecanlıyım pazartesi kontrolüm war tartıya çıkcam :D acaba kaç kilo gitti

kızlar tam 10 gündür diyetisyen kontrolünde diyetteyim, bugün kontrolüm wardı, listeden 1 gram dahi dışına çıkmadım, listeyi paylaşmıştım da, komple yağdan gitmek üzere 1 kilo 300 gram vermişim.... haberiniz olsun . yawaş ve azmış gibi geldi ama iyiymiş diyetisyen öle dedi..

Back
X