- Konu Sahibi benselincik
normal beslenme düzenine devam ederek sadece soğan suyu içerek mi zayıfladı. keşke koruyabilseymişin kilonu çünkü harika bir kiloya inmişin. Bir kere yaptıysan yine başarabilirsin. bende bir ara yeyip kusuyodum bu şekilde 7 kilo vermiştim ama sonra yine aldım ve bu sefer kilolar hiç gitmedi kusmam sadece boğazıma zarar verdi. diyetisyene gittiğimde bayan bana kusmayla vücuttan sadece su atıldığını verilen kilonun da sudan gittiğini sölemişti. bıraktım ben de kusmayı.Arkadaşlarım,
Yıllardır bir kilo alıp bir veren bir insanım. İnsan düşünce tarzını değiştirmedikçe, biraz da bünyesi yatkınsa kilo almaya( yağ hücreleri 0-6 yaş arasında oluşuyormuş) yine alıyorsunuz kilo. Ben de çok mutsuzum. Ama 80 kilodan 54'lere düşebilmiştim.
Benimkisi duygusal açlık, canım sıkıldıkça yiyorum. Bir ara kusuyordum yiyip yiyip çok şükür atlatmış gözüküyorum.
Yarın ben de rejime başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmıdır?
Dr. Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo listesi uygun geldi. Bir de annem müthiş zayıfladı. Nasıl yaptın dedim, soğan suyu içerek dedi. Gerçi o asla kola, kek börek abur cbur sevmez, yemez de.
Benimle yola çıkmak isteyen varmı?