O kadar umutsuz, o kadar yorgunum ki

bence imza atmak erkekleri değiştiriyor 3 yıl deil 5 yılda tanısanız değişiyorlar öylee çicekler böcekler yemekler bekleme artık.aşk sözleri ...bende ilk evlendığımde hayal kırıklığına uğramıştım beklediğimiz gibi olmuyor ilgi azalıyor .bizmi boyleyız sadece dıordum baktım geneli aynı .onun için takma boyle şeylerı halledilmeyecek sorun olmaz eğer seviyorsan

evet seviyorum maalesef ve yine evet herkezde aynı sorun ama ben deliriyorum delikafadulden

onlara görede biz değişiyoruz aslında karşılıklı...

evlilikte ilk birkaç yıl çok önemlıdır . bizde kacdefa boşanmayı denedık çok buyuk sorunlarımız oldu ama sevince yapamıyosun .boşanmak çözum deil bence şuan otur sorunları aştık zaman ve sabır dıorum.... basıt ve kolay olan hıc bır sey yok

çok ciddi biçimde bi kez daha konuşun,hatta imkanınız varsa danışmana falan gidin. Yani elinizden gelen herşeyi yapın,yok olmuyor aynı tas aynı terane gidiyorsa bırakın yakasını bitsin. Çünkü sizi seven ve evliliğine değer veren biri düzelmek için uğraşır,sizin kadar çabalar.Yapmıyosa sizde uğraşmayın. İlerde daha fazla çekersiniz. İyi şanslar

çok teşekkür ederim arkadaşlar kardeşimle konuşmuş kardeşime söylemiştim bikaçgün yalnız kalmak istiyorum diye oda aynen söylemiş yok be yarın gitçem bilmem ne .dava açmıcam ama bikaç gün görüşmeyeceğim eve almayacağım kararlıyım yalnız kalmak istiyorum sakinleşmek istiyorum

normalde kahveye gitmek için belirli zamanlar var ama o daha fazla gidebilmek için durmadan yalan söylüyor dayak akesinlikle yok ama sorumsuz dönem dönem yapması gereken ödemelei yapmadığı halde yaptım diyor bizi bu borçtan kurtarabileceği halde yapmıyor ve bende dayanamıyorum artık evlendikten sonra ilgisi azaldı eskiden çiçekler yemeklerşimdi hiçbiri yok bana dayanmam için hiç bir neden vermiyor

erkekler, özellikle maddi konularda çektikleri zorlukları eşlerine anlatmak istemezler. sonuçta maddiyat=güç. gücünü kaybeden bir erkek eşine karşı kendini ezik hisseder ve hiç bir işe yaramadığını düşünür. kısaca, yalan söylemesine sen sebep olmuş olabilirsin bir ihtimal tatlım. senden çekindiği, aşağılanmaktan korktuğu ve senin nasıl tepki vereceğini bilemediği için, en önemlisi de seni kaybetmek istemediği için çaresizlikten sana yalan söylemiş olabilir. kahveye son zamanlarda daha sık gitmesi ise, seninle yüzleşmekten korktuğu için kendince sorunlardan bir kaçış gibi görüyor orayı sanırım. sonuçta tartışmanız çözüm üretmek yerine daha dakarmaşık hale getiriyor durumu. eğer seviyorsan, (ki sevdiğini belirtiyorsun) birbirinizi yıpratmayın ve birbirinizin yüzüne sonradan bakamayacağınız sözler söylemeyin. seviyorsan eğer, ona manevi anlamda destek ol tatlım. maddi sorunlar her zaman aşılır, yeter ki eşinin kendine güveni yerine gelsin. ona evinde huzurlu bir ortam sunarsan, kahvehane yerine evini tercih edecektir. senin için inşallah hayırlısı olur tatlım.

erkekler, özellikle maddi konularda çektikleri zorlukları eşlerine anlatmak istemezler. sonuçta maddiyat=güç. gücünü kaybeden bir erkek eşine karşı kendini ezik hisseder ve hiç bir işe yaramadığını düşünür. kısaca, yalan söylemesine sen sebep olmuş olabilirsin bir ihtimal tatlım. senden çekindiği, aşağılanmaktan korktuğu ve senin nasıl tepki vereceğini bilemediği için, en önemlisi de seni kaybetmek istemediği için çaresizlikten sana yalan söylemiş olabilir. kahveye son zamanlarda daha sık gitmesi ise, seninle yüzleşmekten korktuğu için kendince sorunlardan bir kaçış gibi görüyor orayı sanırım. sonuçta tartışmanız çözüm üretmek yerine daha dakarmaşık hale getiriyor durumu. eğer seviyorsan, (ki sevdiğini belirtiyorsun) birbirinizi yıpratmayın ve birbirinizin yüzüne sonradan bakamayacağınız sözler söylemeyin. seviyorsan eğer, ona manevi anlamda destek ol tatlım. maddi sorunlar her zaman aşılır, yeter ki eşinin kendine güveni yerine gelsin. ona evinde huzurlu bir ortam sunarsan, kahvehane yerine evini tercih edecektir. senin için inşallah hayırlısı olur tatlım.

tşk ederim tavsiyelerin için

evliliğin en zor zamanıdır ilk yıllar,kültür,yetişme,gibi bir çok farkın üzerine birde adaptasyon gelirki bu en zorudur...
bence biraz daha sabredin,inanın erkekler uyuma daha açık....

Back
X