O kadar üzgünüm ki

Geçmiş olsun İnşaAllah kolayca halledilir... Bence gitmeyin son aaydasınız bide sanırım stres var size bişey olsa anneniz daha çok üzülür

Son ayda Allah aşkına şu sıcakta misafir mi ağırlanır. Gitmesen de annen ameliyat olurken bir de misafiri mi düşüneceksin.

Hamileliğimin son ayı yol mesafesi 4 saat yoksa eşim dedi git diye hızlı tren bakıp duruyorum yer yok yoksa misafir düşünmek değil
Eee 4 saatlik yola gitmeyi sıkıntı görüyorsunuz da misafir ağırlamayı mı sıkıntı görmüyorsunuz? Kusura bakmayın ama bana bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.

Hamileliğin son ayı ben korkutur genelde. Bebişler her an gelebiliyor o yüzden yalnız yola çıkmaya cesaret edemezdim ben olsam. Anneniz de yalnız değilmiş sizin durumunuz da keyfi değil sonuçta.

Yalnız tren bileti arıyorsanız öyle girdim baktım yok kapatayım 1 saat sonra bir daha bakayım şeklinde olmuyor. Ben bilgisayar başına oturup sürekli sayfa yenileyerek o an iptal olan biletleri yakalarım hep. Şimdiye kadar bulmak istediğim gün ve saatlere bilet bulamadığım olmadı hiç.

Tek misafir olsa arayıp ertele derim ama hamileliğin son ayında sen nasıl gideceksin. Allah korusun sancın başlasa farklı bir durum gelişse ailen senle mi ilgilensin annenle mi? Bence ailen durumu anlar. Sıkma canını otur evinde

Eee 4 saatlik yola gitmeyi sıkıntı görüyorsunuz da misafir ağırlamayı mı sıkıntı görmüyorsunuz? Kusura bakmayın ama bana bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.
Keyfi değil o da onlarda son anda aradı depremzede oda değil eşim ben ağırlarım dedi zaten ben bir şey yapmayacağım zaten geç gelip yarın erken gidecekler... Annem için gece bile çıktığım olmuştu yola bahane değil tek endişe veren sık sık lavabo ihtiyacım olması

Büyük konuşmak istemem ama annem hastayken misafir kabul etmem. Çok önemli değilse durumu anlatıp başka zaman davet et. Allah korusun anneciğine bir şey olursa vicdanın seni mahveder.

Büyük konuşmak istemem ama annem hastayken misafir kabul etmem. Çok önemli değilse durumu anlatıp başka zaman davet et. Allah korusun anneciğine bir şey olursa vicdanın seni mahveder.

Kabul ettiğimizde ameliyat olacağını bilmiyorduk ondan birkaç saat sonra haberimiz oldu onlarda gece kalıp sabah gidecekler

Back
X