- Konu Sahibi Zygomaticum
Insanlar durup.dururken seni neden dışlasınlar ki? Belki seni mesafeli görüp yaklaşamıyorlardir.Gerçekten soyutlamıyorum ki ama.Okula sürekli giderim mesela,hocalarla falan bile aram iyi diyebilirim.pek sosyal fobim yok giibi yani.insanlar ben yokmuşum gibi davranıyorlar ben de bir şey yapamıuorum açıkçası bu durumda.zorla nasıl arkadaş olabilirim ki.kimseyle tanışamıyorum bile kimse de beni tanımaz zaten.yok gibiyim ben
Bir de ben de üniversitede kimseyle çok yakin değildim herkes birbiriyle kanka, hep birlikte takılırlar, muhabbet kurarlardi. Okul.sonrasi hala görüşenler, birbirinin düğününe gidenler de var. Yani ben herkese esit mesafedeydim kimseyle yakın olmadım, o dönem senin gibi düşündüğüm anlar da oldu sonra baktım ki.bu tamamen benimle.ilgili. Yani aslında onlar seni dışlamıyor sen onlardan kendini dışlıyorsun ya da o enerjiyi yayiyorsun. Farkında olamayabilirsin. Ama bu tamamen seninle alakalı. Dışarıdaki insanları suçlamak yerine icine dönüp kendine odaklanmani tavsiye ederim. Insanları oldugu gibi kabul.et, kendini de kabullen.
Sosyal aktivitelere katıl hic tanımadığın insanlarla hasir nesir ol, insan bazen bir daha hic görmeyeceği kisilerin yaninda daha rahat hissedebiliyor yani rezil.de olsan nasilsa bir daha gormeyecegim.diye dusunebilirsin. Ki.rezil.olmaktan da korkma, kalıplara.sokma.kendini.