O kadın çocuğumu ister mi ? Siz istermisiniz?

cutemom sorduğun soruya cevabım seni üzecek;

ben olsam eşimi çocuğunu görmesi için ikna etmeye çalışırdım.

ama senin eski eşinin etkileneceğini pek sanmıyorum, zaten çocuk isteyen/seven bir kişi değildi hatırladığım kadarıyla.

Ege, o kadar sevgiyle büyüyen bir çocuk ki demek kendi içinde sorgulayacağı hiçbir eksiklik hissetmemiş ..
Bence yıllar sonra kolay kolay Ege nin karşısına çıkmaya cesaret edemez eski eşin ..
Şuan Ege nin kime benzediğini, en sevdiği rengi, yemeği .. Hiçbirşey bilmiyor ...
Kolay mı öyle karşındaki 7 yaşındaki bir çocuk bile olsa, 7 yıl sonra pişkin pişkin karşına geçip ben senin babanım demek ..
Bence hiç telaş yapma ben şuan için böyle birşey talep etmeyeceklerini düşünüyorum ..
Anca yıllarca uğraşıp da bir evlat sahibi olamazlarsa o zaman Ege'nin kapısını çalarlar belki ..

Şu aşamada kendine dert yaratma

O gün gelsin bakarsın

Okula gelir mi diye de dert ettin gelmedi mesela

Gelirse o zaman düşünürsün

Ayrıca da yeni gelin ne yapsın çocuğu

Millet her hafta babasını gören birlikte tatil vs yapan çocuğu bu sene getirmesin diyor görüşülmeyen çocuğu neden istesin ki

Kadını yoldurtma bana
Umarım ıstemez , umarım aklına gırmıyordur

Olmaz da velev ki oldu diyelim yerinde olsam açarım bir dava,burda çocuğun iyiliği baz alınmalı, Ege babayı hiç bilmedi şimdi birden bak ben babanım bu da cici annen mi denecek, çocuk ne hale gelir asla müsade etme

adam tüp bebeği bile istememiş senin zorunla yapmış bişeyle ilgilenmemiş.içinde gram evlat sevgisdi yok evlendikten sonramı babalık duyguları olcak. o kadından istemez babasının istemediği çocuğu.
sen oğluna gerçekleri söylemeyi erteledikçe yeni korkuların oluşuyo. artık kocaman olmuş her şeyi anlayabilir daha fazla ertelemeden söyle. içindeki huzursuzluk gider.
görmek istemediğini yazılı ve sözlü olarak belirtmiş. bilgim yok ama bu sebepten o görmek istemedi babalık yapmadı şimdide ben göstermek istemiyorum deme hakkı varmı

Valla dedirtmem onu ilk ben sevdim,
cici anne filan ne demek umarım ege benden başka anne diyeceği diğer kişi kayınvalidesi olur. Mahkemeler sanırım bu tıp davalara bakmıyorlar yanı en azından ulkemızde

Ben kendi çocuğunu görmezden gelen bir adamın yanında olmak istemem. Onu seviyorsam da ikna etmeye çalışırdım görmesi için.

Sizin anlattıklarınızı bilmeden yapacağım şey bu olurdu. Kadın da benzer biçimde düşünebilir malesef.

Yazılı olan seyler benım egeye cok buyudugunde okutacagım eskı msn konusmaları aramızda gecen . orada hem aldattıgını hem ege ıcın dusuncelerını hem yapmak ıstedıklerını herseyını yazmıs. Mahkemede bıseyım olmaz ama ege ıstemıyorum derse hersey bıter
Yeterkı delı delı ugrasmasınlar huzurumu bozmasınlar

Valla dedirtmem onu ilk ben sevdim,
cici anne filan ne demek umarım ege benden başka anne diyeceği diğer kişi kayınvalidesi olur. Mahkemeler sanırım bu tıp davalara bakmıyorlar yanı en azından ulkemızde

Kız ne antin kuntin davalar var illa ki vardır yolu çevrede avukat varsa bi sor ya da gelse avukat arkadaşlar da yazsam keşke

cute bence ömür boyu bu tedirginlikle yaşamaktansa kesşn çözümler bulmalısın .
ege duyacka mı,soyadı farklı gibi ciddi sıkıntılaırn olmuştu okula başlarken de..şimdi de babası ister mi diye..bence kesin çözüm şudur ki;egeye gerçekleri anlatmak.ardından da babası tarafından reddedilip,şimdiki eşinin nüfusuna geçirilmesi..
aksi haldeiege başkalarından birşeyler öğrenip ya da birileri karşısına çıkıp herşeyi öğrenme riski var..
diğer kadın ister mi babası ister mi kimse bilemez bunu..ama her daim bu risk var.üstelik senin kontrolün dışında yapılması riski de var.

Sanırım 2 senedır fılan beraberlermiş.

Bu durumda daha sevgılıyken yapmazmıydı , hanı bende oyle yapardım ama ben cocugunu bırakmıs ve onu gormemıs brını kendıme koca yapmazdım bundan emınım.

O kadin gibi dusunuyorum simdi. Adam kim bilir nasil anlatti.

'Benim bir cocugum var ama hic gormedim canim sen meraklanma.' dediyse kadin gayet ici rahat evleniyodur. Aman adamin bakmadigina ben mi bakicam demistir. Istemez cocugu

Çok çok büyük ihtimalle gelmeyecekler, görmeyecekler..

Alma ihtimalleri zaten yok, bana göre. Ege büyüsün. Bir gün dank eder karşısına dikilir çocuğun. Ama şimdi değil.

Kadın çok çok vicdanlı ise bir ihtimal çocukla düzenli bir görüşme olması için babasını zorlayabilir. Bu ihtimal için de ben olsam şimdiden neler olup bittiğini (gercek babasını) anlatırım.

O görüşmeler de zaten Laale nin dediği şekilde olur. Daha öteye gitmez.

Tamam o zaman korkmaya gerek yok. Yapacak olan 2 yıldır yapardı.

Ben de söylediğiniz gibi düşünür olan çocuğuna merhamet etmeyen insan gelecekte nasıl bana ve olacak çocuklarımıza iyi es baba olur der uzak dururdum. Ama madem 2 yıldır birlikteler ve evleniyorlar, kadının da umrunda değil demektir rahat olun.

Son düzenleme:
Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
bu insanlar huzur bozmak için var ya.düzenle ne alakası var adan neydi ne olacakki.karısıda istemez onlar konuşmuştur merak etme sen.kadının içide rahattır bunca yıl çocuğum diye tutturmamış bundan sonrada tutturmaz diye düşündüğü için evet demiştir eski eşine.

Cute senin konularını biliyorum. Cocuk 6 yaşında zaten oncelikle kendi istemez tanımadığı biriyle kalmak, ona baba demek mahkeme kararı var ama çocuğun iyiliği baz alınır ve hic istemediği bir yere zorla goturemez kimse. Yasal olarak bir çözümü vardır illaki. Ama şunu soyleyeyim oğlunun gercekleri ogrenmesi lazim. Yani eşini baba olarak biliyor ama diğer tarafı da bilmeli ki yarın öbür gün aksi bir durumda kafasında bariz şeyler otursun. Tut ki adam 2 sene sonra çıktı karşısına ona açık açık bazi şeyleri sorabilmeli.

Bir kadın kendi çocuğunun olması ister
Helede 6 yaşındaki bir çocugu kabulenmesi zordur.
Bence kafanıza takmayın eski eşinizde çocuguna çok düşkün olmadığı ortada elbete nişanlısıda bunu fark etmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…