Evet doğru hatırladın , Ege öz baba biliyor daha doğrusu egenin üvey babadan anladıgı eski baba. Yavrum onun yanında olana öz diyor ki bencede doğru kesinlikle.
Ayan beyan bir acıklama olmadı psıkolog egenın bır sorunu olmadıgını soyluyor o sebeble sormadıkca acık acık bıseyler anlatmak hıc dogru degıl dıyor. Soyadını bılıyor , bızımkını bılıyor ancak uzerıne soru sormadı. Okuldanda gerı donusler alıyorum rehberlık fılan durumu , hıc etkılenmedıgınden bahsedıyorlar belkıde daha adlandıramıyor tabı bılemıyorum.
Kadını yoldurtma banacutemom sorduğun soruya cevabım seni üzecek;
ben olsam eşimi çocuğunu görmesi için ikna etmeye çalışırdım.
ama senin eski eşinin etkileneceğini pek sanmıyorum, zaten çocuk isteyen/seven bir kişi değildi hatırladığım kadarıyla.
Valla dedirtmem onu ilk ben sevdim,Olmaz da velev ki oldu diyelim yerinde olsam açarım bir dava,burda çocuğun iyiliği baz alınmalı, Ege babayı hiç bilmedi şimdi birden bak ben babanım bu da cici annen mi denecek, çocuk ne hale gelir asla müsade etme
Yazılı olan seyler benım egeye cok buyudugunde okutacagım eskı msn konusmaları aramızda gecen . orada hem aldattıgını hem ege ıcın dusuncelerını hem yapmak ıstedıklerını herseyını yazmıs. Mahkemede bıseyım olmaz ama ege ıstemıyorum derse hersey bıteradam tüp bebeği bile istememiş senin zorunla yapmış bişeyle ilgilenmemiş.içinde gram evlat sevgisdi yok evlendikten sonramı babalık duyguları olcak. o kadından istemez babasının istemediği çocuğu.
sen oğluna gerçekleri söylemeyi erteledikçe yeni korkuların oluşuyo. artık kocaman olmuş her şeyi anlayabilir daha fazla ertelemeden söyle. içindeki huzursuzluk gider.
görmek istemediğini yazılı ve sözlü olarak belirtmiş. bilgim yok ama bu sebepten o görmek istemedi babalık yapmadı şimdide ben göstermek istemiyorum deme hakkı varmı
Valla dedirtmem onu ilk ben sevdim,
cici anne filan ne demek umarım ege benden başka anne diyeceği diğer kişi kayınvalidesi olur. Mahkemeler sanırım bu tıp davalara bakmıyorlar yanı en azından ulkemızde
Sanırım 2 senedır fılan beraberlermiş.Ben kendi çocuğunu görmezden gelen bir adamın yanında olmak istemem. Onu seviyorsam da ikna etmeye çalışırdım görmesi için.
Sizin anlattıklarınızı bilmeden yapacağım şey bu olurdu. Kadın da benzer biçimde düşünebilir malesef.
Tamam o zaman korkmaya gerek yok. Yapacak olan 2 yıldır yapardı.Sanırım 2 senedır fılan beraberlermiş.
Bu durumda daha sevgılıyken yapmazmıydı , hanı bende oyle yapardım ama ben cocugunu bırakmıs ve onu gormemıs brını kendıme koca yapmazdım bundan emınım.
bu insanlar huzur bozmak için var ya.düzenle ne alakası var adan neydi ne olacakki.karısıda istemez onlar konuşmuştur merak etme sen.kadının içide rahattır bunca yıl çocuğum diye tutturmamış bundan sonrada tutturmaz diye düşündüğü için evet demiştir eski eşine.Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?