O kadın çocuğumu ister mi ? Siz istermisiniz?

Bende sanmıyorum görmek isteyeceğini ya bunca yıl olmuş aramamis sorma mis. eee simdi birde evlenecek çoktan unutmuştur.Hele hele kadın hic istemez korkmayın kendinizi yıpratmayın Cooook mutlu olun inşallah

Bence görüşmek istemezler. Sonuçta kadinın fazlaca ısrar edeceğini düşünmüyorum,en fazla kendi çocuğu olsun ister.
Ama benim anlamadığım 6 sene çocuğuna maddi,manevi hicbir anlamda destek olmayan,yüzünü dahi görmeyen bir baba,6 senenin sonunda çocuğumu göreceğim deyince nasıl hak iddia edebiliyor. Çocuģu koruyan hiçbir kanun yokmu ? Böyle bir saçmalık olmamalı yani. Sonuçta anne var ortada,kendi dişiyle tirnagıyla büyütmüş babadan zerre destek görmemiş ama canı isteyince çıkıp karşısına "ben senin babanım"dememeli,diyememeli diye düşünüyorum.

Kadin esini bekar gormeyi ve oyle yasamayi tercih edecektir.. Eski esiyle musterek cocugunu alip herhangi bi sıkıntı yasamak isteyecegini hic sanmiyorum.. Belki cocugu kiskanacak, belki cocukla anlasamayacaklar, hem cocukla babanin görüşmesi senle de illa ki gorusmesi demek.. Kim ister ugrasmak eski esle filan?
Bi de bence eski esin kadina cocuguyla gorusmedigini filan soylemistir, kadin da ona gore karar vermistir..

Istemez, yeni çocuk yaparlar seninkinin yuzune bakmaz o adam merak etme.

Boşandıktan sonra adamlar çocuklarından da boşanıyorlar. Hesabını nasıl verecekler merak ediyorum. Köpekler bile yavrularına bakıyorlar, bu adamlarda o vasıf da yok yazık.

ben de hiç sanmıyorum,görüşmek isteyeceklerini.ege şuan 6 yaşındaydı galiba.önümüzde ki yıllar da ergenliği var,delikanlılığı var.bu sorunlarla uğraşmak isteyeceğini düşünüyorum,eski eşinin.bir 20 yıl sonra,ege ,ekmeğini eline alınca,görmek isteyebilir.o zaman da insiyatif ege de zaten,ne yapmak istediğine o karar verir.
ayrıca kendini bu kadar üzme,kimse, bir anneden çocuğunu ayıramaz.

Bütün bunları düşündüğünüze göre gayet modern bir insansınız. aslında bu soruların yeri burası değil. öncelikle gidin bir avukatla görüşün. neler yapılabilir nasıl bir yol izlenebilir.. karşı taraf sıkıntılı olsa dahi onlarla da ege yanınızda yokken yemek vs.. gibi bir şey ayarlayıp detaylıca konuşabilirsiniz. siz yapmak istemezseniz veya eşlerle bir sorun olacaksa ortak bir tanıdık veya avukatı kapılarına yollayıp onların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. sizin ki hekim korkusundan ağrıyan dişinizi çektirmeyi ertelemeye benziyor. bu korkularla yaşanmaz. öyle ya da böyle bu korkular çocuğunuza yansıyacaktır. öncelik sizin görüştürmeyi isteyip istememeniz değil. çocuğunuzun psikolojisi ve ne istediği. bence en kısa zamanda bir görüşme ayarlayın.

Ikıncı kadın adamin ilk çocuğunu kesinlikle istemiyor. Babam bu yüzden de benimle görüşmedi. Icin rahat olsun.

konuyla alakası yok ama 1 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz?? ben de denemedeyim erken öğrenmek istiyorum. bu arada yeni kadın hiç görüşmelerini istemez çocukla rahat ol :) görüşürlerse bile hoşnut olmaz.

Sevgiliyken, sevgilisinin çocuğunu görmesini istemeyen kadın evlendikten sonra hiç istemez merak etme.

Ama çocuk büyüyünce adamın aklı başına gelir bence görmek ister. hele ki dediğiniz gibi tekrar çocuk sahibi olamazsa eğer ister. O zamanda zaten çocuk büyümüş olur kendi kararlarını verebilecek yaşa gelmiş olur.

Ayrıca çocuklar öz üvey ayrımı yapamazlar. Onlar için hissettikleri gerçek sevgi özdür. Diğer hissetmediği sevgi de üveydir.

Hiç sanmıyorum... Boşuna kendinizi üzmeyin konularınızdan biliyorum Allah bozmasın huzurlu bir yuvanız var... Ege bir ömür sizinle ve mutlu olur inşallah dert edipte boşuna üzülmeyin...

O kadını tanımıyorum ama kimse başkasının çocuğunu almak istemez eski eşiniz almak istese bile başka bir kadın engel olur siz içinizi ferah tutun

Kalbini niye vesveseye kaptiriyorsun. Korkma hiç bir şey olmaz. Yeni gelin niye istesin senin çocuğunu. Kendi tüp mup yapar birseyler. Korkma bunca yıl arayıp merak etmeyen adam şimdi niye arasin. Hani bebek olsa bu cocuk kadın adamla evlenmiş olsa yaşı geçsin olsa daha önce bir şekil yapmaya çalışsa ve olmasa hani belki evlatlık alacağım kocamın çocuğunu alayım der o da belki

sanmıyorum canım hıc uzulme kendıne dert edınme... adam, 6 yasına gelmıs cocugunu hıc gormemıs duzenlı bı evlılıgı olunca mı gormek ısteyecek... hıc sanmıyorum!!! o evlendgı kadın da ıstemez...

Size birşey soracam konu sahibinden Özür dilerim konuyla alakasız çünkü 1 haftalık gebeliği nasıl anladınız vallahi çok merak ettim

Ben sadece burada anlattıklarınıza bakarak, size yanaşıp evladınızı sizden almak isteyecek bayana ve o baba müsveddesine acırım.....Aptal olmaları gerekir sizden almak için...hoş çok ta umurlarında olurmu? o da muamma; ama duruşunuz, zaten aciz ,ezik bir kadın profilinden çok uzak.....ve çocuğunu, alın sizin olsun demeyecek bir anne olduğunuz biliniyordur malum kişiler tarafından.....

Y
Yoo alakası yok hatta yeni aile kuracak ya hiiç daha geri dönüp bakmaz
Bizim de tanıdığımız vrdı öyle babamın arkadaşo karısını aldattı giti onunla evlendi üç kızı oldu orada bir de eski eşinden olan oğlunu ne arar ne sorar bilmezler bile birbirlerini çocuklar

Eski eşiniz Allah tan korkmamış, yavrusunu terketmis, aramamis. Kuldan da utanmamis, bu nasıl baba derler diye düşünmemiş, yarın öbür gün büyürse ne derim diye düşünmemiş. Yeni eşi de kendi cocugunu arayip sormaya tenezzül etmeyen adamı kabul etmiş. Merak etmeyin, hiç bir şey olmaz.
Bugüne kadar aramayan adam hiç aramaz.
Hele ki çocukları olmazsa diğer kadın hepten hırs yapar, başka bir çocuğu görmeye tahammül edemez.
Gönül rahatlığıyla mutlu mesut büyütün oğlunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…