O kadın çocuğumu ister mi ? Siz istermisiniz?

Yapma cute, büyüdüğünde dahi bınları Ege'ye anlatman, okutman sana ve ona birşey kazandırmaz. Biyolojik babası tarafından el kadar bebeyken bile istenmediği vurgusu oluşacak çocukta..
Sen yüreğini ferah tut; Ege'yi senden kimse alamaz.

Ege az cok bıseylerın farkında suanda ancak sormadı, psikolog sormadan soylenmemelı dıyor yanı bu cevaba hazır olmadıgını ve verılen cevabın onun merakı dısında oldugundan dolayı bunu kaldıramayacagını soyluyor. yanı kısacası sormuyorsa soylenmeyecek, ya da sadece sordugu kadarı soylenecek. Korkum Ege yı kacırmaları , alıkoymaları , sen mesela dusunsene cocugunu kacırmıslar ne kadar aglar ne kadar uzulur ne kadar ozler kabus gıbı. Ben kendı hayatımla alakalı yapabılecegım herseyı yaparım yanı uzuluyorum bazen gozume uyku gırmıyor yok yere ana yuregı vesvese ıste.

Birde başka bir kadının himayesi altında olabileceğini düşünemiyorum .

Aslında bende dusunmuyor ısteyeceklerını en azından temellı , ancak gormek ıstermı ısterler mı kadın cocuk sevıyor mu dıyecegım ama butun bunlar gelısıne kadar ege gelır 10 yasına kadar ve onlara sevgı duyma ıhtımalı gercekten az olur sonucta bır bebek sevmekle 10 yasında bır cocuk sevmek anne olmayan bırı ıcın aynı olamaz dımı ?

cute,

eski esinin hayatindaki kadinin karakteri ile ilgili bir mevzu bu. benim esimin boyle bir yasanmisligi olsaydi, seninle iletisime gecer, yavrun icin elimden gelen neyse onu yapardim. bir anne olarak degil, babasinin esi olarak. - baskalari bu sozumu yanlis yorumlamasin -

ancak esinin hayatindaki kisi de - al birini, vur otekine - tarzi bir insansa hic boyle bir hassasiyete yaklasmayacaktir.

yasanmisligi olan bir kisi bu durumun hassasiyetinin farkinda olur, unutma. hic korkma. eger benim dedigim sekilde yaklasimi olan ve seni arayan biri olursa bu kadin, gider medeni sekilde oturursun. evladinin saglikli bir aile ortami oldugunu ifade eder, ayni guzellikte bir yuvayi onun icin de temenni edersin. kimin ne zaman neye ihtiyac duyacagi belli olmaz, evladin icin babasinin evinde bir isik acik birakirsin boylece. yok ama aksi bir durum olur, yok sayilmaya devam edilirse zaten uzerinde konusulacak bir sey de olmaz.

Görüşmek isteyecek bir karakter gibi görünmüyor ama olduki kafasına bişiiler dank etti görüşme talebinde bulundu nişanlısınıda eski kocanıda karşına al sakin sakin anlat durumu burda çok güzel yazmışsın baktım büyüttüm psikolojisi bozulsun istemiyorum diye onlar 2 günlük vicdanlarını rahatlatacaklar diye çocuğun hayatıyla oynamasınlar şimdiye kadar görmemiş nafaka vs.. vermemiş bi katkısı olmamış bu saatten sonrada bi zahmet gölge etmesinler üstelik yeni nişanlı istemez bence çocuk demek sorumluluk demek kocasının parası bölünsün istermi hiç sanmam

ne guclu kadınsın masallah...
bence cocugu gormek ıstemez bosuna huzursuz olma
dusuncelerınde cok haklısın fakat ben adamın veya gorustugu hanımın gormek ısteyecegını sanmıyorum

Ben dürüst biri oldugumu dusunuyorum , Evet ege bıraz daha buyudugunde ne olduysa anlatacagım ve onlarla gorusmemesını ısteyecegım ondan . Ancak sımdı ne alacakları ıkı oyuncaga ne de bır ayakkabıya ıhtıyacı yok onun kaldıkı ben ondan mama parası almamısım da bır bıberona 3 toz mama atmıs bır kadınım . Sımdı onun haram kazancından ona bır gıdım dokundurtmam .

Kadına gelınce bende senın gıbı dusunuyorum ben sahsen vıcdanlıyımdırda , bende olsam senın dedıgın gıbı yaparım sanırım bunu asla ogrenemıcem

ege birşeylerin farkında ama bir çocuk babası bildiği kişinin gerçek babası olmadığını düşünemez ki..yani bu konus soru sormaz ki..bilmem bana mantıklı gelmedi..
Allah korusun ne kaçırması..o kadar ileri gidemezler sanmam..ama düşünceli insanlar olmadıkları için pervasız bir şekilde bir gün karşısına çıkabilrler.
anlıyorum seni,başka birinin evinde olması,baba demesi,başka kadınla olması içini parçalar..hele ki bu kadar yaşanandan sonra....
ben kadının egeyi görmek isteyeceğini sanmıyorum..tek sıkıntı eğer baba görmek isterse ve kadın buna itiraz etmezse...yani şimdi kurulu düzeni ailesi olacak ve bu durumda çocuk aklına düşebilir.hele ki bir daha çocuğu olup olmayacağının ganartisi yokken.

Bir avukata sorun ama bugüne kadar çocuğunu görmeye tenezzül etmeyen adam ileride ben çocuğumu gorucem dediğinde çocuğu vermek zorunda olduğunuz bir adalet sistemi yoktur diye umut ediyorum. Yani daha önceki ihmalleri söz konusu olursa belki bir şansınız olur

Sanmıyorum Cute
Bu saate kadar aramayan adam bundan sonra hepten yeni evli moduna girer
Hiç aklına gelmez evladı, gelse bunca yıl gelirdi
İçin rahat olsun
Ha bostan korkuluğu ha o

Evde dugun resımlerı var , soyadlarımızı bılıyor aslında o kadar kolay bırlestırecek kı parcaları ama o kadar baska seylerle mesgul kı bunları dusunecek zamanı yok. Hanı ovunmek ıcın soylemıyorum asla ıyı bakılıyor manevı olarak . O aksam kac dk tek kale mac yapacagını ne yıyecegını kımle uyuyacagının kararını vererek gunu bıtırıyor. Bakalım bu yakında gene gıtmeyı dusunuyorum yınede sorarım tekrardan bakalım ne dıyecek doktor.
Umarım kadın çok ters biridir :) Resmını gordum kaba saba tahmını olarak benden buyuk bır kadın .

övünmek için de söyle :):) egenin üzeerine ne kadar titrediğini biliyorum ,ne güzel manevi yönden güçlü bir çocuk maşallah..bu gerçekleri öğrendiğinde de üstesinden geleceğine eminim ben..
elbette pedagog değilim mutlaka bilimsel bir temele dayanıyordur benimki sadece hissiyat:)
çocuklar öncelikle güvende olmak istiyorlar,sevildiklerini bilmek ve her zaman yanında olacak anne baba..bunlardan emin olduğu için gün içindeki yönelimler başka tarafta doğal olarak..
peki egeye söyleme kısmını geçtik,baba ile görüşüp nüfustan çıkarılmasını talep etsen???eşinin nüfusuna almayı talep etsen??
hem evlenmeden kurtulmuş olur böyle işlerden,sen de tedirginlikten??
o adama da kibar bir kadın yakışmazdı zaten

Hiç üzülme, öyle samimi yazmışsın ki... Öyle bir baba çocuğunu ancak, büyüyüp meslek sahibi olup, iyi yerlerde oldugunda ogluyla övünmek için ister. Üzülme, oğlunla, eşinle keyfinize bakın.

bence görmek istemez. ilerde zengin olursa ancak o zaman ister görüşmek. bi ünlünün babası öyleydi. adam ünlü olunca ahhh benim oğlum diye yapışmıştı. gıcık

ne zorluklar çekmişsiniz, ama ağzınızdan kötü tek kelime çıkmıyor, evladına aşık yuvasında huzurlu bir kadın imajı canlandı gözümde.Ne mutlu size.Allah gönlünüze göre versin.Bence hiç üzülmeyin, sıkıntınızda olmasın, sizde ki o bağ oldukça evladınızı kimse sizden ayıramaz.

İnşallah sormazlar
Sizin de düzeniniz bozulmadan gül gibi yaşarsınız

ufak bir çocuk olsa ben de ikna etmeye çalışırım ama çocuk 7 yaşında küçük değil ki artık. bunca yıl arayıp sormamış , artık damdan düşer gibi hayatına girmesini istemem çocuğun. o yüzden görüşecekse önce eski eşi ile görüşüp çocuğun durumu hakkında bilgi almasını isterim çocuk neyi nasıl biliyor bunu öğrenmeden karşısına çıkmasını istemem.

cute de beni arayamaz diyor o zaman o iş kalır zannımca. kalsın da zaten. 7 sene çocuğunu merak etmeyen herif bundan sonra da etmesin

kuzenim 30 yaşına gelmişti babasını ilk gördüğünde, adam evlenmiş kaç tane daha çocuğu olmuş vs hiç aramamış. evlenirken kuzenin eşi olacak akıllı hiç görmeyen babasını bulup davetiye yollamış da adam gelmiş. sonrasında da hiç bulaşmadı kuzenime, neden çünkü kuzenin babanın mirasında hakkı olacak bir gün ya isterse diye bağları sıkı tutmak istemediler.

Benim yeğenim de 6 yaşında ve 6 yaşındaki çocuk her şeyin farkındadır.
Ayrıca şimdiki çocuklar çok mantıklı.
Bizim bile düşünemeyeceğimiz şeyleri düşünüyorlar ve sorguluyorlar.
Babasının bu yaşına kadar neden arayıp sormdaığını sorgular ve görüşmek istemez diye düşünüyorum.
Ama bir de şu var benim sevgilimin çocuğu olsa ben görüşmesi için baskı kurardım.

Açıkçası ben kadının sahipleneceğini ya aşkım oğlunu getirde görelim diceğini zannetmiyorum CuteMom
Aslında ben çocuk tarafından bakıyorum ve neyazık ki böyle bir babası var !!!
Aramayan sormayan hatta geleceği için bir basamak olmayan kendini ona hissettirmeyen bir baba !!
Ama ben şunada eminim ki tamamen hem anne hem baba olmuşsun yavrucuğuna maşallah CuteMom
Olması gerektiği gibi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…