Yapma cute, büyüdüğünde dahi bınları Ege'ye anlatman, okutman sana ve ona birşey kazandırmaz. Biyolojik babası tarafından el kadar bebeyken bile istenmediği vurgusu oluşacak çocukta..Yazılı olan seyler benım egeye cok buyudugunde okutacagım eskı msn konusmaları aramızda gecen . orada hem aldattıgını hem ege ıcın dusuncelerını hem yapmak ıstedıklerını herseyını yazmıs. Mahkemede bıseyım olmaz ama ege ıstemıyorum derse hersey bıter
Yeterkı delı delı ugrasmasınlar huzurumu bozmasınlar
Ege az cok bıseylerın farkında suanda ancak sormadı, psikolog sormadan soylenmemelı dıyor yanı bu cevaba hazır olmadıgını ve verılen cevabın onun merakı dısında oldugundan dolayı bunu kaldıramayacagını soyluyor. yanı kısacası sormuyorsa soylenmeyecek, ya da sadece sordugu kadarı soylenecek. Korkum Ege yı kacırmaları , alıkoymaları , sen mesela dusunsene cocugunu kacırmıslar ne kadar aglar ne kadar uzulur ne kadar ozler kabus gıbı. Ben kendı hayatımla alakalı yapabılecegım herseyı yaparım yanı uzuluyorum bazen gozume uyku gırmıyor yok yere ana yuregı vesvese ıste.cute bence ömür boyu bu tedirginlikle yaşamaktansa kesşn çözümler bulmalısın .
ege duyacka mı,soyadı farklı gibi ciddi sıkıntılaırn olmuştu okula başlarken de..şimdi de babası ister mi diye..bence kesin çözüm şudur ki;egeye gerçekleri anlatmak.ardından da babası tarafından reddedilip,şimdiki eşinin nüfusuna geçirilmesi..
aksi haldeiege başkalarından birşeyler öğrenip ya da birileri karşısına çıkıp herşeyi öğrenme riski var..
diğer kadın ister mi babası ister mi kimse bilemez bunu..ama her daim bu risk var.üstelik senin kontrolün dışında yapılması riski de var.
Merhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.
3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.
Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.
Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .
Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...
Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.
Herkesin cocugu kendine mükemmel harikadır güzeldir mutlaka benim ki de başka.
Öyle güzel ve harika bir cocuk ki . Onu sahiplenmelerinden korkarım ben
Ben dürüst biri oldugumu dusunuyorum , Evet ege bıraz daha buyudugunde ne olduysa anlatacagım ve onlarla gorusmemesını ısteyecegım ondan . Ancak sımdı ne alacakları ıkı oyuncaga ne de bır ayakkabıya ıhtıyacı yok onun kaldıkı ben ondan mama parası almamısım da bır bıberona 3 toz mama atmıs bır kadınım . Sımdı onun haram kazancından ona bır gıdım dokundurtmam .Çok çok büyük ihtimalle gelmeyecekler, görmeyecekler..
Alma ihtimalleri zaten yok, bana göre. Ege büyüsün. Bir gün dank eder karşısına dikilir çocuğun. Ama şimdi değil.
Kadın çok çok vicdanlı ise bir ihtimal çocukla düzenli bir görüşme olması için babasını zorlayabilir. Bu ihtimal için de ben olsam şimdiden neler olup bittiğini (gercek babasını) anlatırım.
O görüşmeler de zaten @Laale nin dediği şekilde olur. Daha öteye gitmez.
ege birşeylerin farkında ama bir çocuk babası bildiği kişinin gerçek babası olmadığını düşünemez ki..yani bu konus soru sormaz ki..bilmem bana mantıklı gelmedi..Ege az cok bıseylerın farkında suanda ancak sormadı, psikolog sormadan soylenmemelı dıyor yanı bu cevaba hazır olmadıgını ve verılen cevabın onun merakı dısında oldugundan dolayı bunu kaldıramayacagını soyluyor. yanı kısacası sormuyorsa soylenmeyecek, ya da sadece sordugu kadarı soylenecek. Korkum Ege yı kacırmaları , alıkoymaları , sen mesela dusunsene cocugunu kacırmıslar ne kadar aglar ne kadar uzulur ne kadar ozler kabus gıbı. Ben kendı hayatımla alakalı yapabılecegım herseyı yaparım yanı uzuluyorum bazen gozume uyku gırmıyor yok yere ana yuregı vesvese ıste.
Birde başka bir kadının himayesi altında olabileceğini düşünemiyorum .
Aslında bende dusunmuyor ısteyeceklerını en azından temellı , ancak gormek ıstermı ısterler mı kadın cocuk sevıyor mu dıyecegım ama butun bunlar gelısıne kadar ege gelır 10 yasına kadar ve onlara sevgı duyma ıhtımalı gercekten az olur sonucta bır bebek sevmekle 10 yasında bır cocuk sevmek anne olmayan bırı ıcın aynı olamaz dımı ?
Bir avukata sorun ama bugüne kadar çocuğunu görmeye tenezzül etmeyen adam ileride ben çocuğumu gorucem dediğinde çocuğu vermek zorunda olduğunuz bir adalet sistemi yoktur diye umut ediyorum. Yani daha önceki ihmalleri söz konusu olursa belki bir şansınız olurMerhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.
3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.
Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.
Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .
Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...
Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.
Evde dugun resımlerı var , soyadlarımızı bılıyor aslında o kadar kolay bırlestırecek kı parcaları ama o kadar baska seylerle mesgul kı bunları dusunecek zamanı yok. Hanı ovunmek ıcın soylemıyorum asla ıyı bakılıyor manevı olarak . O aksam kac dk tek kale mac yapacagını ne yıyecegını kımle uyuyacagının kararını vererek gunu bıtırıyor. Bakalım bu yakında gene gıtmeyı dusunuyorum yınede sorarım tekrardan bakalım ne dıyecek doktor.ege birşeylerin farkında ama bir çocuk babası bildiği kişinin gerçek babası olmadığını düşünemez ki..yani bu konus soru sormaz ki..bilmem bana mantıklı gelmedi..
Allah korusun ne kaçırması..o kadar ileri gidemezler sanmam..ama düşünceli insanlar olmadıkları için pervasız bir şekilde bir gün karşısına çıkabilrler.
anlıyorum seni,başka birinin evinde olması,baba demesi,başka kadınla olması içini parçalar..hele ki bu kadar yaşanandan sonra....
ben kadının egeyi görmek isteyeceğini sanmıyorum..tek sıkıntı eğer baba görmek isterse ve kadın buna itiraz etmezse...yani şimdi kurulu düzeni ailesi olacak ve bu durumda çocuk aklına düşebilir.hele ki bir daha çocuğu olup olmayacağının ganartisi yokken.
övünmek için de söyle :):) egenin üzeerine ne kadar titrediğini biliyorum ,ne güzel manevi yönden güçlü bir çocuk maşallah..bu gerçekleri öğrendiğinde de üstesinden geleceğine eminim ben..Evde dugun resımlerı var , soyadlarımızı bılıyor aslında o kadar kolay bırlestırecek kı parcaları ama o kadar baska seylerle mesgul kı bunları dusunecek zamanı yok. Hanı ovunmek ıcın soylemıyorum asla ıyı bakılıyor manevı olarak . O aksam kac dk tek kale mac yapacagını ne yıyecegını kımle uyuyacagının kararını vererek gunu bıtırıyor. Bakalım bu yakında gene gıtmeyı dusunuyorum yınede sorarım tekrardan bakalım ne dıyecek doktor.
Umarım kadın çok ters biridir :) Resmını gordum kaba saba tahmını olarak benden buyuk bır kadın .
Merhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.
cutemom sorduğun soruya cevabım seni üzecek;
ben olsam eşimi çocuğunu görmesi için ikna etmeye çalışırdım.
ama senin eski eşinin etkileneceğini pek sanmıyorum, zaten çocuk isteyen/seven bir kişi değildi hatırladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?