o kadınhep

Aldatilan bir kadın olarak uzak dur ah alma derim ben dört aylık hamile iken aldatildim sadece tel görüşmesi olmasına rağmen canım çok acıdı sabaha kadar ağlayıp karnimdaki bebeğin ölmesini dilemistim hangi anne böyle bir şey dilerki nasıl bir tranva olduğunu sen tahmin et.. birde adamin çocukları var senin de önceliğin çocuğun olmalı şeref yoksunu adam karısına bu kötülüğü yaparken sen bari yapma

ben dun oglumu okula yazdırmak ıcın okula gıttım..
esımın aılesı her halta karıstıkları ıcın cocugun kaydını benden önce mudure gidip yaptırmaya calısmıslar
esle ayrıyım
bu kayıt durumunu duyunca sinirlendım ve esle ayrı oldugumu ailesinin hiçbir konuda cocugum ıcın mudahıle edemıyecegını anlatmak durumunda kaldım..
ailesi tam bir rezil..

okul muduru tam o sırada yavsamaya basladı lutfen nomu alın bısey olursa benı ararsınız vs.. ...o.c...cocugun kaydını yaptırıp hemen cıktım..
demek ıstedigim ben burda cocugun güvenlıgı ıcın durumu paylasırken bu şeref yoksununa ne gibi cesaret vermıs olabilirimkı kalkıp bana yavsıyor

hayır bayan durum hıcte cesaret verme işi degil...eger karsınızdakı adam şeref yoksunu ıse karektersız ıse yalnız oldugunuzu farketmıs ise bu durumu kullanıyor..olay bundan ıbaret
Boşandıktan sonra o kadar çok kendini bilmezle karşılaştım ki bekar olsam asla yapamayacağı tekliflerle geldi insanlar mideniz bulanır. 1 sene sonra boşanıcam bana şans ver diyenler boşanmicam ama seni beğeniyorum diye niyeti açıkça belli olanlar. Yaşça çoook büyük insanlar yani çpcuğuyla aramdaki fark kendiyle aramdaki farktan az üst düzey yöneticiler fuara gittim orda bile koskoca yönetici bana fuarı gezdirdi şu şöyle bu böyle anlatıyor biliyorum diyorum gitmiyor yanımda fütursuzca yanındaki arkadaşlarıyla fısırdaşıp gülüşüyorlar hiç bu kadın ne hisseder modu yok çıkmak zorunda kaldım o kadar rahatsız oldum ki ama hiç biri gülüşenlerden ya da etraftan siz ne yapıyorsunuz arsızlık değil mi bu demedi 1 tane adam yokmuş orda da onu anladım. Ben desem hakkımda konuşacak daha çok malzeme vermiş olacağım hani utanıp susmayacaklarda kadına bak kendini ne zannediyor olacak bide orda burda kendilerini savunmak adına daha fazlasını konuşacaklar. Her zaman şikayet fırsatı olmuyor işte onla ilgili konuşmuyorduk dese ne söyliceksin hiç boşa karakolda savcılıkta uğraş dur bide oralarda duyulsun

Aldatilan bir kadın olarak uzak dur ah alma derim ben dört aylık hamile iken aldatildim sadece tel görüşmesi olmasına rağmen canım çok acıdı sabaha kadar ağlayıp karnimdaki bebeğin ölmesini dilemistim hangi anne böyle bir şey dilerki nasıl bir tranva olduğunu sen tahmin et.. birde adamin çocukları var senin de önceliğin çocuğun olmalı şeref yoksunu adam karısına bu kötülüğü yaparken sen bari yapma
Çok geçmiş olsun haklısınız kötü olmak kokay zaten o sorumlu diye zaten ben unutamam bazı şeyleri sonuçta.

ben dun oglumu okula yazdırmak ıcın okula gıttım..
esımın aılesı her halta karıstıkları ıcın cocugun kaydını benden önce mudure gidip yaptırmaya calısmıslar
esle ayrıyım
bu kayıt durumunu duyunca sinirlendım ve esle ayrı oldugumu ailesinin hiçbir konuda cocugum ıcın mudahıle edemıyecegını anlatmak durumunda kaldım..
ailesi tam bir rezil..

okul muduru tam o sırada yavsamaya basladı lutfen nomu alın bısey olursa benı ararsınız vs.. ...o.c...cocugun kaydını yaptırıp hemen cıktım..
demek ıstedigim ben burda cocugun güvenlıgı ıcın durumu paylasırken bu şeref yoksununa ne gibi cesaret vermıs olabilirimkı kalkıp bana yavsıyor

hayır bayan durum hıcte cesaret verme işi degil...eger karsınızdakı adam şeref yoksunu ıse karektersız ıse yalnız oldugunuzu farketmıs ise bu durumu kullanıyor..olay bundan ıbaret
konu sahıbıyle kendınızı bır mı tutuyorsunuz
konu sahıbı evlı bı adamla gorusuyor

sız gelmıs bana mudur yavsadı dıyorsunuz hepımız tacıze ugradık laf atıldı onla bu bır mı ?

konu sahıbıyle kendınızı bır mı tutuyorsunuz

sız gelmıs bana mudur yavsadı dıyorsunuz hepımız tacıze ugradık laf atıldı onla bu bır mı ?
Demek istedigim bunun cesaret vermeyle ilgisi yok...adam sadece kadinin yalniz oldugunu bilmesi yeterli...

Demek istedigim bunun cesaret vermeyle ilgisi yok...adam sadece kadinin yalniz oldugunu bilmesi yeterli...

adam; kadın yalnız oldugu ıcın bu hanımla gorusmuyor bu konu sahıbı evlı olsaydı da gorusurdu
cunku adamın kanı bozuk
konu sahıbıde bu kanı bozuk evlı adamla goruserek ona cesaret verıyor
bu tartısılmaya acık bı konu degıl
ıyı forumlar .

Evli olsam da mı görüşürdüm olasılıklarda bile kötüdeyim ya evli olsam görüşeceğimi nereden çıkardınız Allah aşkına yani akşam kocamın koynunda yatıp sabah elin adamıyla mı kırıştırcam tamam yaptığım yanlış da o kadar değilim çok ön yargılısınız. İnsan gibi anlaşamadım boşandım ben yuvam dursun çocuğum için filan demedim çoğu evlilik böyle sürüyor kendi omuzlarına alamadıklarını çocukların omzuna veriyorlar beşer şaşar ama o kadar zayıf değilim ki şu durumda bile 2 ay gibi kısa bir süre devamı yok olmicak diyorum aşkından ölsem yok yani.

neden bu kadar zayıfsın bu adama karşı?
nedir vazgeçemediğin.
oysa ki evli olduğunu bilmek bile yetip artmalıydı.
anlayamıyorum cidden.
Zayıf değilim olmadım aslında hep her gün söyledim burda yazanların bir çoğunu aslında kabullenme aşaması gibi bir durumdu bu süre yani 3 günün 2 sinde müthiş kavgalar ağza alınmayacak hakaretlerle geçti biraz kendimi tarttım duygularım değişiyor yumuşuyorum korktum açıkçası daha çok başı dedim kızım yar cık aman deyim kendine mukayet olman lazım ipler gidiyor. Anlaşılmak aslında sanırım arkadaş olarak kalsam ömür boyu sürecek bir dostluk olabilirdi bir çok şeyi bir arada düşünüp kah ordan kah burdan söylerim genelde insanlar bağlantıları kuramaz sohbetim çok rezildir yani sohbete çok da odaklanamam hep zihnim doludur bir şey anlatılırken lendimle ilgili çok saçma bir şey aklıma gelip onu düşünürken kaçırırırım çok dağdan bağdan yani okuduğum kitaptan bağlantı bile kurarım anlatanın bir kelimesinden yola çıkar çok başka bir yere varırım genelde de susmayı tercih ederim bu yüzden bu bağlantıları kurdu sadece bu kadar ne demek istediğimi anladı anlaşılmaz sohbetime katlandı. Ama hiç söyleme fırsatı vermemeliydim doğru gerçi fırsatı olmadı aslında bi gün telefon edip çat diye söyledi hiç alakasız. Yağmur yağıyordu işte sizi bir yere götürsem dedi dedim ne bir yeri gelemem sonra söyledi direk. Öncesinde hiç farketmedim bile.

Hanım oldum yine ama mesafe büyüyor yar hanım nasılsınız dedi dün cevap vermedim ben birazda içimi boşaltmak içinde yazıyorum yazılarım da alakasız olabilir kusura bakmayın bi de dedter tutuyorum oraya da yazıyorum böyle rahatlıyorum ben de

Evli olsam da mı görüşürdüm olasılıklarda bile kötüdeyim ya evli olsam görüşeceğimi nereden çıkardınız Allah aşkına yani akşam kocamın koynunda yatıp sabah elin adamıyla mı kırıştırcam tamam yaptığım yanlış da o kadar değilim çok ön yargılısınız. İnsan gibi anlaşamadım boşandım ben yuvam dursun çocuğum için filan demedim çoğu evlilik böyle sürüyor kendi omuzlarına alamadıklarını çocukların omzuna veriyorlar beşer şaşar ama o kadar zayıf değilim ki şu durumda bile 2 ay gibi kısa bir süre devamı yok olmicak diyorum aşkından ölsem yok yani.
öfffff ,
adamdan bahsedıyorum
uyenın bırı yazmıs konu sahıbı yalnız oldugu ıcın adam cesaret buluyor dıye
bende kadın evlı olsaydıda o adam gorusurdu gorusmek ısterdı cunku adam gereksız evlı olmasına ragmen bırıyle bırlıkte oluyor dedım adamdan bahsedıyorum yanı
gereklı ızahı yaptım mı ?
sız evlı olsanız ne olmasanız ne sonucta adam evlı bu sebeple benım gozumde de yaptıgınızın hıc bı acıklaması ızahatı hafıfletıcı nedenı yok ayrıca bunuda ek olarak belırtım

Hanım oldum yine ama mesafe büyüyor yar hanım nasılsınız dedi dün cevap vermedim ben birazda içimi boşaltmak içinde yazıyorum yazılarım da alakasız olabilir kusura bakmayın bi de dedter tutuyorum oraya da yazıyorum böyle rahatlıyorum ben de
olur defterı tutarken slow muzık acın yanınada nescafe
guzel olur

ya gercekden anlayamıyorum ya
deftere yazacak kadar hemde
ya bıgun evladının elıne gecerse defter
bakın bırıne ılgı duyabılırsınız
bu zaten olması gereken bırsey saglıklısınız demekkı
fakat
evlı bı adama olmaz
dıyelım kı oldu
ınsan bunu kendıne soylemeye bıle cekınır
aman huzuru bozulmasın adam ahlaksızsa basıma sarmasın ben yanlıs yapmıyım dıye ınsan korkar
dıyelım kı bu ıcınızde yok ! evladınız oldugu ıcın onun adına adımı atmamanız gerektı

hadı attınız bı adım herseyı goze alıp yanacaksak yanalım dedınız bunuda anladım
hala neden !
yok defterler yok sıze hala bakıyormus da ılgı duyuyormusta
sen ayagını sertce sesını yukselterek benı neyın ıcıne cekmeye calısıyorsun sen kendıne gel haddını bıl desen gelıp sana adam kur yapamazdı
ıcten ıcten hosuna gıdıyor adamın sana yazması ıtıraf et

cunku rahatsız olsan aynen dedıgımı yapardın
buyuzden tepkımı alıyorsun

Zayıf değilim olmadım aslında hep her gün söyledim burda yazanların bir çoğunu aslında kabullenme aşaması gibi bir durumdu bu süre yani 3 günün 2 sinde müthiş kavgalar ağza alınmayacak hakaretlerle geçti biraz kendimi tarttım duygularım değişiyor yumuşuyorum korktum açıkçası daha çok başı dedim kızım yar cık aman deyim kendine mukayet olman lazım ipler gidiyor. Anlaşılmak aslında sanırım arkadaş olarak kalsam ömür boyu sürecek bir dostluk olabilirdi bir çok şeyi bir arada düşünüp kah ordan kah burdan söylerim genelde insanlar bağlantıları kuramaz sohbetim çok rezildir yani sohbete çok da odaklanamam hep zihnim doludur bir şey anlatılırken lendimle ilgili çok saçma bir şey aklıma gelip onu düşünürken kaçırırırım çok dağdan bağdan yani okuduğum kitaptan bağlantı bile kurarım anlatanın bir kelimesinden yola çıkar çok başka bir yere varırım genelde de susmayı tercih ederim bu yüzden bu bağlantıları kurdu sadece bu kadar ne demek istediğimi anladı anlaşılmaz sohbetime katlandı. Ama hiç söyleme fırsatı vermemeliydim doğru gerçi fırsatı olmadı aslında bi gün telefon edip çat diye söyledi hiç alakasız. Yağmur yağıyordu işte sizi bir yere götürsem dedi dedim ne bir yeri gelemem sonra söyledi direk. Öncesinde hiç farketmedim bile.
Arkadasima soyledim beni uyarsin diye yazmissin ya .
Buna istinaden dedim bu kadar zatifmisin diye.
Adamin evli olmasi seni ondan neden uzak tutamiyor.
Halen anlamis deilim.
Karisik yaziyorsun evet anlamak zor biraz☺

olur defterı tutarken slow muzık acın yanınada nescafe
guzel olur

ya gercekden anlayamıyorum ya
deftere yazacak kadar hemde
ya bıgun evladının elıne gecerse defter
bakın bırıne ılgı duyabılırsınız
bu zaten olması gereken bırsey saglıklısınız demekkı
fakat
evlı bı adama olmaz
dıyelım kı oldu
ınsan bunu kendıne soylemeye bıle cekınır
aman huzuru bozulmasın adam ahlaksızsa basıma sarmasın ben yanlıs yapmıyım dıye ınsan korkar
dıyelım kı bu ıcınızde yok ! evladınız oldugu ıcın onun adına adımı atmamanız gerektı

hadı attınız bı adım herseyı goze alıp yanacaksak yanalım dedınız bunuda anladım
hala neden !
yok defterler yok sıze hala bakıyormus da ılgı duyuyormusta
sen ayagını sertce sesını yukselterek benı neyın ıcıne cekmeye calısıyorsun sen kendıne gel haddını bıl desen gelıp sana adam kur yapamazdı
ıcten ıcten hosuna gıdıyor adamın sana yazması ıtıraf et

cunku rahatsız olsan aynen dedıgımı yapardın
buyuzden tepkımı alıyorsun
İyi de ben hayatım boyunca yazdım benim terapim de bu şekilde yazdıkça rahatlıyorum napim anlatamıyorum kendimi başka türlü konuşamıyorum iletişimim zayıf ben günlük üzüldüğüm olayları veya beni çok mutlu eden şeyleri de yazıyorum ya da gündemden haberlerle ilgili hislerimi filan yani buda mı suç herkesin tarzı farklı ben tutup da adama şöyle aşığım filan yazmıyorum ki. Yazmayı deneyin iyi gelecektir kendine bile itiraf edemez durumuna inanmıyorum kendinle yüzleşmeden nefsinle başedemezsin açık olacaksın kendine yoksa içinde büyüt böyle düşünüyorum olayları düşünürüm sürekli mesela şurda şunu yaptım bunu neden yaptım diye yazarken daha rahat açıyorum kendimi ayrıntıları kaçırmıyorum her türlü irdeleyebiliyorum kendimi neyse haklısınız bişi demiyorum evet hata bunu da kabul ediyorum zaten zaaflarımın farkında bu taraflarımı kullanmasına izin vermemek adına neler yapabileceğimi düşünüyorum mesela din boyutu benim çok büyük zaaflarımdan biri ve bunu kullanmaya çalışıyor nemalanırmıyım burdan diye yokluyor kendimi bunlara hazırlıyorum aslında.

Arkadasima soyledim beni uyarsin diye yazmissin ya .
Buna istinaden dedim bu kadar zatifmisin diye.
Adamin evli olmasi seni ondan neden uzak tutamiyor.
Halen anlamis deilim.
Karisik yaziyorsun evet anlamak zor biraz☺
Yok ben tepkilerimi kontrol edemiyorum yani susup susup bi anda ufacık şeye ani ve yoğun tepkiler verebiliyorum bu durumla başedememem boşandıktan sonra daha da arttı psikolojik olarak çok yıprandım o esnada bir de kapattım kendimi evden çıkmadım ücretsiz izin aldım filan çok içimde kaldı bazı şeyler şimdi böyle kontrolde zorlanmalarım başladı onu arayıp sayıcam o beni uyarmicak yapma etme diye ben tepkilerimi ona vericem o kadar ya da bi bayıra çıkıp sayıcam ama karşıda tepki veren bir insan gereksinimi oluyor bazen eski eşim sağolsun baya duvar gibiydi ne desen almazdı o tepkisizlik durumu da beni boğdu sanırım sinirlerime hakim olamıyorum valla kavga edesim geliyor bazen hani bildiğin saç saça mahalle kavgasına karışasım temiz bir dayak yiyesim geliyor bunun için doktora gittim ama nafile bir çaba oldu beni pek ciddiye almadı bence o da beni anlamadı. Ona da böyle parça pinçik konuşunca. Hırsımı alamıyorum hiç bir şeyden sinirleniyorum vücudumda bir alev topu var da bütün vucuduma bir sıcaklık yayıyor gibi bir his oluşuyor yanıyorum resmen soğuk suya filan giriyorum hiç bana mısın demiyor. Sinirimi atamıyorum bir türlü.

İyi de ben hayatım boyunca yazdım benim terapim de bu şekilde yazdıkça rahatlıyorum napim anlatamıyorum kendimi başka türlü konuşamıyorum iletişimim zayıf ben günlük üzüldüğüm olayları veya beni çok mutlu eden şeyleri de yazıyorum ya da gündemden haberlerle ilgili hislerimi filan yani buda mı suç herkesin tarzı farklı ben tutup da adama şöyle aşığım filan yazmıyorum ki. Yazmayı deneyin iyi gelecektir kendine bile itiraf edemez durumuna inanmıyorum kendinle yüzleşmeden nefsinle başedemezsin açık olacaksın kendine yoksa içinde büyüt böyle düşünüyorum olayları düşünürüm sürekli mesela şurda şunu yaptım bunu neden yaptım diye yazarken daha rahat açıyorum kendimi ayrıntıları kaçırmıyorum her türlü irdeleyebiliyorum kendimi neyse haklısınız bişi demiyorum evet hata bunu da kabul ediyorum zaten zaaflarımın farkında bu taraflarımı kullanmasına izin vermemek adına neler yapabileceğimi düşünüyorum mesela din boyutu benim çok büyük zaaflarımdan biri ve bunu kullanmaya çalışıyor nemalanırmıyım burdan diye yokluyor kendimi bunlara hazırlıyorum aslında.
bızımle dalga gectıgıne emın oldum !!!
bıde akıl verıyor yazmayı deneyın ıyı gelecektır dıye
te allahım ya
ben dıyorum angaraa sen dıyorsun benımkı senden gara
sen evlı adamla sevgılı oldugunu yazdıgın kısmı kastedıyorum ya cocugunun elıne gecerse defter dıye
sen bana ıletısımım zayıf uzuldugum ve benı mutlu eden seylerı yazıyorum gundemden haberlerı yazıyorum buda mı suc sızde yazın ıyı gelır dıyorsun

pes ya
ne halin varsa gör

evli bir adamla ilişki yaşamanız hata tabiki, haa çok seviyorsa boşanır karısından sizinle birlikte olur. bu kadar basit. fakat böyle adamların karılarına ne demeli! adam sadakatsizin önde gideni, senle evli kalsa nolcak, bu olmadı arkasından başka bir kadını bulacak. onun koynundan çıkıp sana gelicek, böyle birşeyi de midem kaldıramaz kusura bakmayın yani öyle koca olmaz olsun:kusmuk:

Back
X