o kadınhep

Ben bu konuyu daha önceden hatırladığıma çok eminim ,konu sahibinin kesinlikle 2.üyeliği
Şunu dememizi istiyorsun KALBE SÖZ GEÇMİYOR,DEVAM ET!!!
Kendini düşünmüyorsan çoçuğunu düşün yada enkısa zamanda bi uzmandan yardım al,mesele psikiyatristen

yuvayı fılan geçim,yahu başkasına bakıyor ilgilenıyor dıye arıza çıkarıyopruz sevgililerimize,yada eşlerımıze,sen başkasıyla uyuyan uyanan adamı sevıyorusn,ben bbaşkaısna alıcı gözü ile bakan adamdan buz gibi soğuyorum,sen bırak geçtim nıkahlı olmasını,başkası ile birlikte olan adamla bırlıktesın,çok tuhaf,bak evli olmasını yuvasını yıkmanı olayına gelmedım bıle,erkekler akıllı fılan değil,kadınlar salak

ben de bunu düşünüyordum sanırım kimse beni umursamadı ben de umursamam
bir nevi intikam alıyorlar sanırım ama en çok kendilerine zarar veriyorlar

adam günahsız melek oldu ama şimdi!?!

Bak ne güzel mantıklı konuşuyorsun.
İşte bu kadar.
Geçip gidecek zaten.
Kendine drama yaratma.
Evli adamlarla tutkulu bir ilişki yaşayabilirsin ama sonunda yıkılan sen olursun.
Artık uzatmamak lazım. Sana kim bilir ne palavralar sıkıyordur elinde tutmak için.
Soğut kendini.

Amin bende katılıyorum yorumuna arkadaşımın yuva yıkanın o yıktığı yuvalardaki masumların ahını alanlarında yuvası olmasın inşaAllah amin amin amin .O ... malum kadınlara zerre acımıyorum onlar acıyormu sanki yuva yıkarken ?

Öyle olur yıllardır onu tanıyormuşsun gibi gelir, kendini onda gördüğünü sanırsın falan.... ama işin aslı o değildir.
Sen boşluktasın, mutsuzsun ve bu çıkmaz durum seni ona daha da fazla itiyor.
Yoksa ruh ikizin, yada anlaşabileceğin biri olduğundan değil.
Senin gibi hikayesi olanların sonu hep hüsran ondan da bir nane olmaz anlayacağın. Başındaki daha iyidir emin ol buna..

Ben sadece ilk sayfayı okudum. Seni ve onu da evli sandım.
Sanırım sen bekarsın. Olsun yine de söylediklerim geçerli.

İş yerinden ayrılmadan bitmez bu bir. İkincisi psikologa gidin adamın aslında acinilacak bir hali olmadigi aslında sizin hayatinizdan çalarak nasıl bencillik yaptığı kafaniza ancak ozaman dank edecek. Psikologlar bilinçaltına iniyorlar bir sure sonra beyaz atlı o prensin aslında sıradan bir adam olduğunu fark edeceksiniz. O karısıyla hayatına devam ederken siz hayata geç kalmış asıl acinilacak kişi olacaksınız. Bunları sizi uzmek için söylemiyorum. Öncelikle aldatan her evli erkeğin mutsuzum dediğini aklınızdan çıkarmayın. Mutsuz olan evli kalmaz bu kadar basit.

Şimdi öncelikle "yuva yıktın" muhabbetlerine hiç giremeyeceğim ben,çünkü acayip bi mantık hatası var o yuvanın sahibi sen değilsin,yuvası olan senin ilişkinin olduğu kişi ve yuvasından sorumlu olan da o,sen onun eşinden veya çocuğundan ya da ailesinden sorumlu değilsin,yuva yıkan senin ilişki yaşadığın adam,gelelim diğer bi olaya aranızdaki şey aşk veya sevgi değil çünkü bu kavramlar "özel"dirler,ortada bi aile var,açık bi şekilde genişliktir bu,sizin ilişki sandığınız şey koca bir boşluk,anlattığınıza göre olaydaki bütün kişilerde bi gariplik,bi genişlik,bi rahatlık var zaten.

Adam baş suçlu zaten . Ama o şimdi burda değil o burda olsa ona da kızarız. Ama burda sen varsın sana diyoruz .

Bırakacaksın ya . Taş bascan kalbine .

Sen evlisin,bu yanlış,çok üzülüyorum ama bir yanlış yaptım sürdüremem deyin
İşin eleştirip kızma kısmını arkadaşlar bol bol yapmıştır
Ben şunu söyleyeyim değmez
Valla üzüldüğünüze,bu kadar düşündüğünüze
Geçip giden mutsuz yıllarınız olur sadece

bu konudan bööö geldi artık bana

Yok ben böyle bir konu açmadım daha önce açsam açtım derim

ben de bunu düşünüyordum sanırım kimse beni umursamadı ben de umursamam
bir nevi intikam alıyorlar sanırım ama en çok kendilerine zarar veriyorlar
Çocuk 40 günlükken ayrıldım ben hanımefendi o çok yanaştı ben hiç kabul etmedim en son 3 ay önceye kadar bi an kapıldım ama 1 aydır konuşmuyorum yoksa öyle 40 günlük çocukla bişi yapmadım kimseden intikam alacak halimde yoktu o zamanlar izne çıkıp eve kapattım kendimi yalnızca

ben çocuk 40 günlükken bir şey yaptın yazmadım ki
ama görüyorum burada da oluyor aldatılan kadınlar da kimse bana acımadı bende kimseye acımayacağım diyen bunu açık açık yazan da söyleyen de

Ben sadece ilk sayfayı okudum. Seni ve onu da evli sandım.
Sanırım sen bekarsın. Olsun yine de söylediklerim geçerli.
Ben bekarım ama öyle bir acımdırıyor ki bazen kendini eminim ben daha çok üzülüyorum duruma o psikolojiden çıkamıyorum günlerce günah çıkarma seansı gibi zaten her zaman sana asla yalan söylemicemle başladı soru sormuyordum artık tüm pisliğini bilen biri oldum bildiklerim benim hayatımı mahvetti nasıl nasıl diye sormaktan uyuyamaz oldum içini döktü aklı sıra

Mutlaka gideceğim ve çekinmeden anlatacağım tamam hata ama dönmek istiyorum pişmanım sonuçta. Aynı iş yerinden de ya o ya ben gideceğiz kendim gidemeyebilirim ama onun daha sağlam bağlantıları var olmadı onu zorlicam gitme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…