- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
ben de bunu düşünüyordum sanırım kimse beni umursamadı ben de umursamamYa bitane böyle kadın tanıdım kendi aldatıldığından boşanmış ama patronuyla ilişki yaşamaya başlamıştı tabiki evli adam
Siz yaşadıklarınızı neden başka kadınlara yaşatıyorsunuz hiç utanmıyormusun çocuğun var bide 40 günlük bebeğin varken evli adamlara gönlünün kayması
Hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey kalbimi çaldı
adam günahsız melek oldu ama şimdi!?!Onlar senden önce isteme, söz, nişan, düğün alışverişi, ev eşyası heyacanı, gerdek gecesi muhabbeti ve heyacanı ile birbirlerine insanların huzurunda Allah katında söz vererek evlendiler. Sen ve senin gibiler dış kapının dış mandalısınız. Evet seviştiler ve sımsıkı sarıldılar, gülümseyerek uyuyorlar su an. Kendine gel azcık
Adama söyleyecek söz kalmadı zaten. O zaten insan olsa, söz vererek başladığı eşine böyle ihaneti reva görmez.adam günahsız melek oldu ama şimdi!?!
Elbette ölüyor insanlar o bile geçiyor bi kıçı kırık adam ne ki dimi boşandım o zamanlar da çok zordu ama şimdi unuttum gitti hem de çok küçüktü oğlum tektim hepsini atlattım tekrar işe döndüm ücretsiz izne çıkıp kendimi eve kapatmıştım yeni bir sayfa açtım yeni bir yere geldim hem ailem de yanımda değildi her şeyimi yaptım ev buldum taşındım yerleştim hepsi oldu şimdi bu niye olmasın da dimi
Amin bende katılıyorum yorumuna arkadaşımın yuva yıkanın o yıktığı yuvalardaki masumların ahını alanlarında yuvası olmasın inşaAllah amin amin amin .O ... malum kadınlara zerre acımıyorum onlar acıyormu sanki yuva yıkarken ?Yok sen kurtulmak falan istemiyorsun.
İsteseydin kurtulurdun.
Hayatını mahfettiğin insanın yerine kendini koyup düşünemiyorsan, buna rağmen vazgeçmiyorsan.
Hiç bir şey yapmazsın sen.
Sadece kurtulmak istiyorum diyerek acıtasyon yapıyorsun, mazluma yatıyorsun.
Ve ben sizin gibilerden nefret ediyorum.
Inşaallah bir gün yaşattığını yaşarsın. Kırdığın yerden kırılırsın.
adam gerçekten pislik, bir de bu kadının yalnız ve zayıf olduğunu anlamış resmen av olarak görüyor, çok iğrenç ....Adama söyleyecek söz kalmadı zaten. O zaten insan olsa, söz vererek başladığı eşine böyle ihaneti reva görmez.
Hep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum
Yok ben böyle bir konu açmadım daha önce açsam açtım derimBen bu konuyu daha önceden hatırladığıma çok eminim ,konu sahibinin kesinlikle 2.üyeliği
Şunu dememizi istiyorsun KALBE SÖZ GEÇMİYOR,DEVAM ET!!!
Kendini düşünmüyorsan çoçuğunu düşün yada enkısa zamanda bi uzmandan yardım al,mesele psikiyatristen
Çocuk 40 günlükken ayrıldım ben hanımefendi o çok yanaştı ben hiç kabul etmedim en son 3 ay önceye kadar bi an kapıldım ama 1 aydır konuşmuyorum yoksa öyle 40 günlük çocukla bişi yapmadım kimseden intikam alacak halimde yoktu o zamanlar izne çıkıp eve kapattım kendimi yalnızcaben de bunu düşünüyordum sanırım kimse beni umursamadı ben de umursamam
bir nevi intikam alıyorlar sanırım ama en çok kendilerine zarar veriyorlar
ben çocuk 40 günlükken bir şey yaptın yazmadım kiÇocuk 40 günlükken ayrıldım ben hanımefendi o çok yanaştı ben hiç kabul etmedim en son 3 ay önceye kadar bi an kapıldım ama 1 aydır konuşmuyorum yoksa öyle 40 günlük çocukla bişi yapmadım kimseden intikam alacak halimde yoktu o zamanlar izne çıkıp eve kapattım kendimi yalnızca
Ben bekarım ama öyle bir acımdırıyor ki bazen kendini eminim ben daha çok üzülüyorum duruma o psikolojiden çıkamıyorum günlerce günah çıkarma seansı gibi zaten her zaman sana asla yalan söylemicemle başladı soru sormuyordum artık tüm pisliğini bilen biri oldum bildiklerim benim hayatımı mahvetti nasıl nasıl diye sormaktan uyuyamaz oldum içini döktü aklı sıraBen sadece ilk sayfayı okudum. Seni ve onu da evli sandım.
Sanırım sen bekarsın. Olsun yine de söylediklerim geçerli.
Mutlaka gideceğim ve çekinmeden anlatacağım tamam hata ama dönmek istiyorum pişmanım sonuçta. Aynı iş yerinden de ya o ya ben gideceğiz kendim gidemeyebilirim ama onun daha sağlam bağlantıları var olmadı onu zorlicam gitme konusundaİş yerinden ayrılmadan bitmez bu bir. İkincisi psikologa gidin adamın aslında acinilacak bir hali olmadigi aslında sizin hayatinizdan çalarak nasıl bencillik yaptığı kafaniza ancak ozaman dank edecek. Psikologlar bilinçaltına iniyorlar bir sure sonra beyaz atlı o prensin aslında sıradan bir adam olduğunu fark edeceksiniz. O karısıyla hayatına devam ederken siz hayata geç kalmış asıl acinilacak kişi olacaksınız. Bunları sizi uzmek için söylemiyorum. Öncelikle aldatan her evli erkeğin mutsuzum dediğini aklınızdan çıkarmayın. Mutsuz olan evli kalmaz bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?