O KADINI BOŞATACAĞIM.........

zaten normal görüyoruz okadınları dememiş ki
kaynı kkonu sahibinin eşine ben 7 yıllık eltiden ayrıldım bukadınla evlencğm demiş emrivaki yapıp evine getirmiş adam kardeştir diye kovamamış konusahibesi eşiyle tartışmuş birdaha gelmeycekndiye surat asmış onlara ve çekip gitmişler ama deiğer eltiyi aile gelin diye kabullenmiş haliyle konu sahibide muhatap olmak zorunda kalmış iletişimleri ne durumda onu bende tam anlamadım yani ailedeki diğer kayın ve görümceler normal görünyr arada sadece bu kayın böyle çıkmış snaırım görümcede ortalık karıştırıcı birisi sanırım

Evet konuyu saptırıp konuya reyting almaya çalışıyorum.
Neden saptırmaya çalışayım ki?
Kadını mutsuz edip azmettirmekle elime ne geçer?
Ancak konuyu tam okuyup anladığınızdan emin olmadan bu tür bir yorum yapmanız göle maya çalmak gibi...

baştan beri okuyorum konuyu ben
konuyu sziden iyi anladığım kesin

o zaman "aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz" diyelim.
aynı şeyi düşünmek zorundayız demedim ben herkesin düşüncesine saygı duyarım zaten
konuyu yanlış anlamışsınız yada bazı yerleri atlamışsınız bende açıkladım

aynı şeyi düşünmek zorundayız demedim ben herkesin düşüncesine saygı duyarım zaten konuyu yanlış anlamışsınız yada bazı yerleri atlamışsınız bende açıkladım
saol yine de düşüncelerim aynı.
kocası sütten çıkmış ak ve de pak olmayabilir.

saol yine de düşüncelerim aynı.
kocası sütten çıkmış ak ve de pak olmayabilir.
neden böyle düşünüyorsunuz diğer kayınlarına kadın bişey dememiş kadının kaynı böyle bir insansa dieğr kayınları ve eşide mi öyle olmak zorunda 5 parmağın hepsi 1 midir
ayrıca konu sahibin eşini düşünyorumda yazık adam pislikte olsa atamıyor demekki kardeşini uzak duruyor ben kendimi bir an düşündüm ya benm kardeşim böyle karaktersz olsa atabilrimydm diye ama atılmıyır malesef

İlk önce neden böyle düşündüğümü irdelememek lazım. Böyle düşünüyorum işte.

O kayın ki iki kadınla ayrı ayrı dost hayatı yaşayacak, arayıp tehditleri savuracak boşandırması yönünde. Artık kendini nasıl bir mecii olarak görüyorsa.

Eşi suçlu neden?

Kardeşinse silmiyorsan eyvallah ama ben evimin beti bereketi kaçıp da ne işlere bulaşan insanlara açık olmasını istemem. Şahsen bu benim fikrim. Onun kardeşi diye kadın onu çekmek zorunda değil.

Bundan 20 yıl önce kadın erkek birlikte yaşaması nasıl toplumsal bir değer değilken bu sayı gittikçe çoğala çoğala insanlara normal gelmeye başladı. Eşi de bu tür ilişkileri göre göre normal sınırları genişleyebilir.

Psikoloji der ki, bir insana tekrar suretiyle bir şeyi benimsetebilirsin. Her gün bir erkeğe “ben çok güzelim” dersen o erkek bir süre sonra senin güzel tarafını görür ya da gözüne güzel görünürsün.

Bunları ben uydurmuyorum bilim diyor.

Eşi şuan ak pak olabilir ancak ailenin normal tek bireyinin olmaması onu da akıntıya sürükleyebilir.

Şunu okuyan insanlara soruyorum şimdi.Ben kışkırtamaya mı çalışıyorum konu sahibini?

yahu bu adam çocukmuda gördüğünü yapacak ozaman tvlerde gerçek hayatta neler görüyoruz hemen etkileneckemyz herkesin doğruyu yanlışı ayırt etmeye sahip bir aklı vardır buzamana kadar karakteri oturmuşki kardeşinn yaptıklarını doğru bulmuyor eleştiriyor
Ailenin diğer bireyleriyle ilgili olumsuz bir durum göremedim ben budurumu normalbişeymiş gibi görmeselerde o kayını bağırlarına basarlarsa olcağı bu bu konuda suçlular elbette ama diğer kayınlarının ilşkisinde bir problem yok ayrıca bu adam şimdi çıkmamaış ortaya yani kayın yıllardır konu sahibinin eşinin kardeşi 5 yıldr konu sahibinn hayatında eş bundan önce birşey olamamış olsaydı devamı gelirdi herhalde olduysada eşindne öncesidir
eşiyle birlikteykende bişey olmamış kadın kocasını tanıyor adam budurmu tasvip etmediğini dile getiriyormuş uygun görmüyormuş zaten kadın onlardan kurtulamadığı için üzlüyor zaten birde eşiyle ilgili aklını bulandırmayın bence
birde neden başka insanlarıda polemiğe sürüklüyorsunuz ki bu ikimizn arasında bir konuşma nedne başkalarının onayına ihtiyaç duyuyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…