O KADINI BOŞATACAĞIM.........

bişey sormak istiyorum diğer konularından biliyorum seni.. eşin seni kapının önüne çıkarmıyordu.. kıskanıyordu baya..ama bakıyorum kardeşinin dostunu falan baya sokmuş ailenin içine .. şaşılacak bir durum dimi..

aman bee boş ver aynı konu sahibinin kaynı gibi.ııı değmez öyle biri için zaman harcamaya
bu konuları okuyunca bir evin bir kızı olaraktan (erkek kardeşim var kendi halinde okuyo sadece para para diyen)bir evin bir oğluna (kız kardeşi var kendi halinde çok sessiz)varmayı marifet bilicem artık..

tabiki sağdan soldan çok laf taşımayıp eşin ile paylaş..
sonra yine arada sen kalır adın dedikoducu fitneci geline çıkar..

Mutlaka eşine anlat ve sen muhattap olma artık onlarla . Haklıyken sinirle söylenen bir söz yüzünden haksız duruma düşebilirsin

bu konuları okuyunca bir evin bir kızı olaraktan (erkek kardeşim var kendi halinde okuyo sadece para para diyen)bir evin bir oğluna (kız kardeşi var kendi halinde çok sessiz)varmayı marifet bilicem artık..

en kötü görümce bile en iyi eltinin yanında melek kalır.ben bunu bilir bunu söylerim.

ŞU BİR İHTİMAL Kİ ELTİN YALAN SÖLÜYOR OLABİLİR
bence sende kaynını tehdit et hiç çekinme
beni boşatmaya çalışacagına ya dostuna ya karına sahip çık de
herkese sölemekle tehdit et
ssen şimdi düşüne düşüne içini ateş saracagına
ha bugün ha yarın söler karıma diye kaynın korksun

yoo bir de gerçek elti var. sen karıştırıyorsun.
Adamın nikahlı karısı var bir de.
telle konuştuğu da o zaten.
yok onla da 11 yıldır mı ne nikahsız yaşıyorlarmış geceleri çalışıp 3000 gaymeyi getiren o,konu sahibi o kadına elti diyor..bak alıntısını getireyim bekle

gördün mü 7 yılmış..

gördün mü 7 yılmış..
Canım sen konunun başını kaçırmışsın. Bu bahsettiği dostu. Ayrıca gecede o kadar gayme bastığını da anlatmadı zannımca.

Bir de nikahlı karısından bahsetti. Arayıp da “ben bu kadını boşatacağım” diye dolduruşa getiren gerçek elti.

Ama tüm sülale dostunu elti diye kabul etmiş. Hasbel kader de gerçek eltinin metresten haberi yokmuş sözüm ona.

EVET ÖNCEDEN YAPTIKLARI ŞEYLERDEN DOLAYI HEP EŞİMLE KAVGA ETTİM ABİLERİNİ KENDİLRİYLE KÖTÜ EDEN GELİN OLDUM SONUNDA AHAYT NE GARİP
YOK YALAN SÖYLEYECEK BİRİSİ DEĞİL BENİ ÇOK SEVER

kusura bakmayın düzelttim hemen

başkalarının yuvasıyla oynayan her kimse allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende suç ama bunları evden kovacağım birsürü olay yaşandı hep sustum aama artık yeter

aynen manyak insan dolu malesef
kaynanam kayınbabam yok görümcem ve kaynımdan çekiyorum

BenIpek kız bana paranoya yaptırma al bak ilk 3 sayfanın alıntısı... cümleyi gördün mü eltim dediğim kadınla kaynım 7 yıldır dost hayatı yaşıyorlar demiş aşağılarda..ALTTAN 3. ALINTI

nasıl bir aile içinde yaşıyorsunuz anlamadım..
kaynınız ve eltiniz birlikte mi..diğer kaynınız demiyor mu bi şey..herkes kabullenmiş ne demek..
böyle bi ortamda sağlıklı çocuklar yetişir mi..kafaları karışmaz mı..
eşinize söyleyin..iftira olayını..ama hiç hoşuma gitmedi ortamınız..Allah kolaylık versin.

"şu anki eşiyle de nikahsız" yaşıyor kısmını görmedim ben. ikisi de dostu o zaman. hiç birisi elti değil yani.
bu da elti diye hizmet ediyor. Herkes de iki kadını da biliyor. Hayret valla nasıl aileyse.
Bu adamın kadın ticareti yapandan farkı ne o zaman?

sıkıntı orda zaten kayın denilen kayın ağacı dost üstüne dost getiriyor en uzun yaşadığı elti adındaki dostun işi malum maalesef kayında zaten p......k miş konu sahibi diyor =)aile aile değil,yer altı balçık familyası anlayacağın olay bizi baya aşıyor..konu sahibinin eşi bunlardan farklı karısına güveniyor ama nereye kadar savunmada kalabilirler Allah bilir..çamur leke bırakmadan durmaz zira.

işin ilginci tüm sülale bunların kabullenmiş, herkes elti olarak bakıyor. bir tek eşi sütten çıkmış ak kaşık. Hiç bozulmamış, katıksız. Bu kadar iğrençlik arasında çok çelişkili kalıyor bu. Bir kere göz bile kabul etmez o evde o kadınları ama eşine garip gelmemesi bile normalden bir adım geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…