O KADINI BOŞATACAĞIM.........

Eltiye güvenme. Sen eşine söylersin o ben böyle bir şey demedim der.
Ama kocana da çıtlat.
Misal sen abinle küssün bunlar bunu benden bilmesinler.
Ailesini kötüleme sen kötülersen kıymete biner.

ben inanıyorum,rahmetli kaynanası ve kayınbabasıda kabul etmek zorunda kalmış adam iğrençse yapabilecekleri bir şey yok her ailede bi kansız çıkar bu durumdan ötürü konu sahibinin 6 kaynı ve 2 görümcesi bu kaynı kabul edebilmişler maalesef..e rahmetliler oğullarını atıp satamayınca kardeşler mecbur kalmış gibi..konu sahibinin eşi zaten konuşmuyormuş bu hayatı tasvip etmediğinden ama kardeş olduğu için yok sayamıyomuşta..ben konuya inanıyorum konu sahibinin bu konuyu aşabileceğini ise zor görüyorum..

eşi tasvip etmeyebilir. Ancak gördüğümüz yanlışlara gözümüz alışa alışa onlar bize doğru gibi gelir. Şu an çevremizde olan bir sürü anormal hareketin geçmiş yıllarda abes karşılanması ama zamanla toplumda normalleşmesi gibi..
Yani konu sahibinin eşinin de her an çark edebilme durumu son derece var. İyi bir insan olması önemli bir faktör ama şeytan her zaman insandan daha kurnazdır. Bunların tartıştığı bir zamanda sevgili abisi bir dost da ona yapıverir. Bu da nasıl olsa tek gecelik amannn diye bir başlar sonu artık nasıl olur bilinmez.

Eşin sana sahip çıktıktan sonra Allah'a havale et işine bak sen.
Eltine de onlarla ilgili hiç birşey duymak istemediğini söyle canım.
Aslında arkandan ileri geri konuşanlar değil sana rapor eden moral bozukluğu yaratıyor.
Eltinin niyeti de bilinmez. İyi niyetliyse yanında konuşulmasına izin vermemeli
takmayıp konuşuyorlarsa da sana anlatmamalı.
Kulağınla duymadıklarının ne kadarı doğru bilemezsin. Onlara da senin ağzından senaryolar anlatabilir.
Eşine de anlatma bırak kendi çirkeflerinde debelensinler.

en azından ben uzuluyorum o da uzulsun ben çekiyorum o da çeksin gibi şeyler aklına mutlaka gelmiştir

Hiçbirini muhatap alma,eltine bile bana bunları anlatma bu saçmalıkları dinlemek istemiyorum de ararsa birdaha.İlgilenme yok say ve eşine söyle.

Tüm yorumları okuyamadım ama benim de bir fikrim var. Eşinle herşeyi konuş hatta bir plan yapın beraber bunları sana kim söylediyse yani eltinin sana bunları yapacağını kaynın söyledi heralde evde uygun bir ortamda davet et enişten yok evde karının söylediklerini konuşmak için gelebilir misin gibisine ya da başka bir bahaneyle eve çağır tabi eşin de evde olsun yani planınız bu olsun.. Sonra kaynının konuştur ki eşinde duysun yani bunu kendi kulakları ile duyarsa daha iyi olur bence.... Sonra biliyorsun kan can kardeşi atsan atılmaz satsan satılmaz çok gördük öylelelerini kardeşinin lafına inanmıyor ama insanlar öyle yüzsüz olmuşlar ki öyle bahaneler üretiyorlar ki sen bile inanabilirsin o derece. En azından eşin bunu kendi kulakları ile duyarsa daha iyi olur derim.. Yani misal kaynın herşeyi anlattı... Sonra eşin çıksın vaaayy demek siz benim eşim için bunları planlıyorsunuz falan deyip vursun yüzlerine. Görsünler yanı onunda herseyi bildiğini en azından utansınlar yaptıklarından... Umarım işe yarar... :

Bune bicim Aile iliskileri midem kalkti vallahi ..
Gorümcen ayri tuhaf .
Kaynin ayri tuhaf .
Eltine zaten hic bisey diyemiyorum.

Esine soyle tabiki eltinin soylediklerini haberi olsun ..
Insan ogludur bu hersey beklenir , iftirami atar , esine baska birinimi bulur hersey beklenir boyle insandan.
Ve hepsiyle iliskini kes gorusme , boyle insanlardan uzak durmalisin...

o değil de sen niye evine alıyorsun ? ben eltimden gıcık kapan bi insanım ama yine de eşimin abisi gelse ikisini de kapıdan sokmam içeri.

diğer mesajlarda da bir şey gözükmüyor banlanması için belki özel mesajlaşmada bir şey olmuştur..

diğer mesajlarda da bir şey gözükmüyor banlanması için belki özel mesajlaşmada bir şey olmuştur..
buarada konuyu çok iiyi özetlemişsinz birsürü sayfayı okumak zorunda kalacaktım yoksa zor birdurum sülalenin kabulettiği bir adamı neolduğu belirsiz kadını kadınları
bukadın dışlasa kendisi suçlu konumuna düşecek yazık eşide i.. yesin ciğer diye he hı diyor sanırım allah yardımcısı olsun nebiçim bir sülaleye düşmüş eminim o insanlar kendilerini melek gibi görüyorlardır yani tertemiz görüyorlardır görümce ve kayın yani yazık ya
nehayatlar var işte insan eşiyle mutlu olsada bazı insanlar huzur kaçırıyor insn ailesini kendisi seçmiyor hem anne babada rahmetliymiş sanırım oyüzden belki eş kimsesizliktense kötüde olsa kardeş diyodu ama kabullenecek birşey değil konu sahibi için çok zor bir durum
ayrıca bir arkadaş eşi sütten çıkmış ak kaşık kalmış aralrında demiş herkes bir olmak zorundamı ayrıca diğer kayınlarıyla görümceleriyle ilgili kötübirşey yazdığını göremedim ben

valla ilk etapta baya bi sordum okudum sonra soranlara da ufak bir yardımda bulundum sonra baktım şimdi konu sahibi sen misin diyen çıkar kenara geçtim pustum

sadece bi görümce bir kayın sıkıntılı sanırım yoksa geride 6 kayın iki görümce varmış...

konuyu baştan sona okuyorum konu sahibi diğer kayınları ve görümcelrine şöyle böyle dememiş
sadece onlarda buduruma sesszi kalıyr demiş bizi ilgilendirmez gibisinden takılıyorlarmış okadar insan budurumu normla görmesede normalmiş gibi davranıyorsa konu sahibi ve eşi neyapsın zaten ellerinden geldiğince uzak duruyorlarmış
neden konu sahibinin eşine takıldınızki bukadar yok aldatır yok onada birisini bulurlar yok sütten çıkmış ak kaşıkmı vs diye burada insanlar çözüm arıyor neden polemeiğe girmek için yer arıyorsunuz sizede gayet net ve düzgün açıklamalarda bulunmuş yapmayın böyle ya konu saptırmaya yer aramayın
o kadınların evlerine gelmesi tabikide yanlış ama sanırım herkes 7 yıllık dostu eş gibi kabullenmiş diğerinide eşini aldattığı kadın olarak görmüş olayın içyüzünü buradan okuduğmz kadar biliyorz diğer kadın evine gelmiş ama yüz çevirmiş çekipgitmişler hizmet etmemiş yani diğer eltiyide bilemem arlarındaki iletişimi

konu sahibi p.... demiş kaynı için inanmıyorum ya o adam p ..... yapıyorsa bile başka meslek adı altında yapıyordur bence konu sahibnn sadece düşüncesi bu yönde

Soru mu bu eşine anlat tabiki.. Madem eşin anlayışlı biri sana karşı.. Eşine anlat tabikii...

konu sahibi p.... demiş kaynı için inanmıyorum ya o adam p ..... yapıyorsa bile başka meslek adı altında yapıyordur bence konu sahibnn sadece düşüncesi bu yönde
yoo bence doğrudur elti hanımın gece çalıştığını baz alıyosak birlikte yaşadığı kadını gece sokaklara salan bir adamın normal bir meslek icra ettiğini varsayamayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…