- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- 73
ben inanıyorum,rahmetli kaynanası ve kayınbabasıda kabul etmek zorunda kalmış adam iğrençse yapabilecekleri bir şey yok her ailede bi kansız çıkar bu durumdan ötürü konu sahibinin 6 kaynı ve 2 görümcesi bu kaynı kabul edebilmişler maalesef..e rahmetliler oğullarını atıp satamayınca kardeşler mecbur kalmış gibi..konu sahibinin eşi zaten konuşmuyormuş bu hayatı tasvip etmediğinden ama kardeş olduğu için yok sayamıyomuşta..ben konuya inanıyorum konu sahibinin bu konuyu aşabileceğini ise zor görüyorum..işin ilginci tüm sülale bunların kabullenmiş, herkes elti olarak bakıyor. bir tek eşi sütten çıkmış ak kaşık. Hiç bozulmamış, katıksız. Bu kadar iğrençlik arasında çok çelişkili kalıyor bu. Bir kere göz bile kabul etmez o evde o kadınları ama eşine garip gelmemesi bile normalden bir adım geri.
eşi tasvip etmeyebilir. Ancak gördüğümüz yanlışlara gözümüz alışa alışa onlar bize doğru gibi gelir. Şu an çevremizde olan bir sürü anormal hareketin geçmiş yıllarda abes karşılanması ama zamanla toplumda normalleşmesi gibi..ben inanıyorum,rahmetli kaynanası ve kayınbabasıda kabul etmek zorunda kalmış adam iğrençse yapabilecekleri bir şey yok her ailede bi kansız çıkar bu durumdan ötürü konu sahibinin 6 kaynı ve 2 görümcesi bu kaynı kabul edebilmişler maalesef..e rahmetliler oğullarını atıp satamayınca kardeşler mecbur kalmış gibi..konu sahibinin eşi zaten konuşmuyormuş bu hayatı tasvip etmediğinden ama kardeş olduğu için yok sayamıyomuşta..ben konuya inanıyorum konu sahibinin bu konuyu aşabileceğini ise zor görüyorum..
Eşin sana sahip çıktıktan sonra Allah'a havale et işine bak sen.
Eltine de onlarla ilgili hiç birşey duymak istemediğini söyle canım.
Aslında arkandan ileri geri konuşanlar değil sana rapor eden moral bozukluğu yaratıyor.
Eltinin niyeti de bilinmez. İyi niyetliyse yanında konuşulmasına izin vermemeli
takmayıp konuşuyorlarsa da sana anlatmamalı.
Kulağınla duymadıklarının ne kadarı doğru bilemezsin. Onlara da senin ağzından senaryolar anlatabilir.
Eşine de anlatma bırak kendi çirkeflerinde debelensinler.
Hiçbirini muhatap alma,eltine bile bana bunları anlatma bu saçmalıkları dinlemek istemiyorum de ararsa birdaha.İlgilenme yok say ve eşine söyle.EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR
GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)
EN SON KAYNIM
ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ
AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE
ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM
KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER
NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI
ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO
DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK
BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI
ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ
DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ
BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE
KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM
EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
diğer mesajlarda da bir şey gözükmüyor banlanması için belki özel mesajlaşmada bir şey olmuştur..
buarada konuyu çok iiyi özetlemişsinz birsürü sayfayı okumak zorunda kalacaktım yoksa zor birdurum sülalenin kabulettiği bir adamı neolduğu belirsiz kadını kadınlarıdiğer mesajlarda da bir şey gözükmüyor banlanması için belki özel mesajlaşmada bir şey olmuştur..
valla ilk etapta baya bi sordum okudum sonra soranlara da ufak bir yardımda bulundum sonra baktım şimdi konu sahibi sen misin diyen çıkar kenara geçtim pustumbuarada konuyu çok iiyi özetlemişsinz birsürü sayfayı okumak zorunda kalacaktım yoksa zor birdurum sülalenin kabulettiği bir adamı neolduğu belirsiz kadını kadınları
bukadın dışlasa kendisi suçlu konumuna düşecek yazık eşide i.. yesin ciğer diye he hı diyor sanırım allah yardımcısı olsun nebiçim bir sülaleye düşmüş eminim o insanlar kendilerini melek gibi görüyorlardır yani tertemiz görüyorlardır görümce ve kayın yani yazık ya
nehayatlar var işte insan eşiyle mutlu olsada bazı insanlar huzur kaçırıyor insn ailesini kendisi seçmiyor hem anne babada rahmetliymiş sanırım oyüzden belki eş kimsesizliktense kötüde olsa kardeş diyodu ama kabullenecek birşey değil konu sahibi için çok zor bir durum
ayrıca bir arkadaş eşi sütten çıkmış ak kaşık kalmış aralrında demiş herkes bir olmak zorundamı ayrıca diğer kayınlarıyla görümceleriyle ilgili kötübirşey yazdığını göremedim ben
yani bi o ihtimal kalıyorsanıırm büyük harf olayından banlanmış olabilir yazışmalarda kötü bişey göremedim ben naptı acaba merakettim bende
sadece bi görümce bir kayın sıkıntılı sanırım yoksa geride 6 kayın iki görümce varmış...buarada konuyu çok iiyi özetlemişsinz birsürü sayfayı okumak zorunda kalacaktım yoksa zor birdurum sülalenin kabulettiği bir adamı neolduğu belirsiz kadını kadınları
bukadın dışlasa kendisi suçlu konumuna düşecek yazık eşide i.. yesin ciğer diye he hı diyor sanırım allah yardımcısı olsun nebiçim bir sülaleye düşmüş eminim o insanlar kendilerini melek gibi görüyorlardır yani tertemiz görüyorlardır görümce ve kayın yani yazık ya
nehayatlar var işte insan eşiyle mutlu olsada bazı insanlar huzur kaçırıyor insn ailesini kendisi seçmiyor hem anne babada rahmetliymiş sanırım oyüzden belki eş kimsesizliktense kötüde olsa kardeş diyodu ama kabullenecek birşey değil konu sahibi için çok zor bir durum
ayrıca bir arkadaş eşi sütten çıkmış ak kaşık kalmış aralrında demiş herkes bir olmak zorundamı ayrıca diğer kayınlarıyla görümceleriyle ilgili kötübirşey yazdığını göremedim ben
işin ilginci tüm sülale bunların kabullenmiş, herkes elti olarak bakıyor. bir tek eşi sütten çıkmış ak kaşık. Hiç bozulmamış, katıksız. Bu kadar iğrençlik arasında çok çelişkili kalıyor bu. Bir kere göz bile kabul etmez o evde o kadınları ama eşine garip gelmemesi bile normalden bir adım geri.
konu sahibi p.... demiş kaynı için inanmıyorum ya o adam p ..... yapıyorsa bile başka meslek adı altında yapıyordur bence konu sahibnn sadece düşüncesi bu yöndesıkıntı orda zaten kayın denilen kayın ağacı dost üstüne dost getiriyor en uzun yaşadığı elti adındaki dostun işi malum maalesef kayında zaten p......k miş konu sahibi diyor =)aile aile değil,yer altı balçık familyası anlayacağın olay bizi baya aşıyor..konu sahibinin eşi bunlardan farklı karısına güveniyor ama nereye kadar savunmada kalabilirler Allah bilir..çamur leke bırakmadan durmaz zira.
Soru mu bu eşine anlat tabiki.. Madem eşin anlayışlı biri sana karşı.. Eşine anlat tabikii...EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR
GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)
EN SON KAYNIM
ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ
AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE
ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM
KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER
NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI
ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO
DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK
BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI
ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ
DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ
BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE
KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM
EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
yoo bence doğrudur elti hanımın gece çalıştığını baz alıyosak birlikte yaşadığı kadını gece sokaklara salan bir adamın normal bir meslek icra ettiğini varsayamayız...konu sahibi p.... demiş kaynı için inanmıyorum ya o adam p ..... yapıyorsa bile başka meslek adı altında yapıyordur bence konu sahibnn sadece düşüncesi bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?