- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa görmedim ki ben senin olayını..baya bir bulaşmış olması lazım sana bu cümleleri duyabilmesi için..
anlatsana beeooo anlatmadım ki neler neler
bişey sormak istiyorum diğer konularından biliyorum seni.. eşin seni kapının önüne çıkarmıyordu.. kıskanıyordu baya..ama bakıyorum kardeşinin dostunu falan baya sokmuş ailenin içine .. şaşılacak bir durum dimi..EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR
GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)
EN SON KAYNIM
ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ
AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE
ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM
KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER
NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI
ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO
DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK
BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI
ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ
DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ
BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE
KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM
EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
anlatsana bee
az da senin kayna saydırak
![]()
bu konuları okuyunca bir evin bir kızı olaraktan (erkek kardeşim var kendi halinde okuyo sadece para para diyen)bir evin bir oğluna (kız kardeşi var kendi halinde çok sessiz)varmayı marifet bilicem artık..aman bee boş ver aynı konu sahibinin kaynı gibi.ııı değmez öyle biri için zaman harcamaya
Mutlaka eşine anlat ve sen muhattap olma artık onlarla . Haklıyken sinirle söylenen bir söz yüzünden haksız duruma düşebilirsinEVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)
EN SON KAYNIM
ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ
AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE
ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM
NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK
BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI
ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ
DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ
KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
bu konuları okuyunca bir evin bir kızı olaraktan (erkek kardeşim var kendi halinde okuyo sadece para para diyen)bir evin bir oğluna (kız kardeşi var kendi halinde çok sessiz)varmayı marifet bilicem artık..![]()
yoo bir de gerçek elti var. sen karıştırıyorsun.ne haaa sabahtan beri eltim eltim deyip sonra da kadını betimledi konu sahibi görmediniz mi siz![]()
ŞU BİR İHTİMAL Kİ ELTİN YALAN SÖLÜYOR OLABİLİREVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
EN SON KAYNIM
ELTİM
yok onla da 11 yıldır mı ne nikahsız yaşıyorlarmış geceleri çalışıp 3000 gaymeyi getiren o,konu sahibi o kadına elti diyor..bak alıntısını getireyim bekleyoo bir de gerçek elti var. sen karıştırıyorsun.
Adamın nikahlı karısı var bir de.
telle konuştuğu da o zaten.
EŞ GİBİ DEĞİLLER Kİ NİKAHLARI YOK 7 YILDIR BİR AYRILIP BİR BARIŞIYORLAR KAÇKERE ALDATTI KAYNIM ONU BAŞKA KADINLARA EV AÇTI VS BİRSÜRÜ PİSLK ŞEY
ELTİMDE BAŞKA KADINLA BERABERLİĞİNİ DUYMUŞ ÖFKELENMİŞ O YÜZDEN KESİYOR YANİ BİRDE O DA GÖRÜMCEMDEN ÇOK ÇEKTİ KAYNIM ONA NELER ETTİ ONDAN BENİ UYARMAK İSTEMİŞ
yoo bir de gerçek elti var. sen karıştırıyorsun.
Canım sen konunun başını kaçırmışsın. Bu bahsettiği dostu. Ayrıca gecede o kadar gayme bastığını da anlatmadı zannımca.gördün mü 7 yılmış..
EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
EN SON KAYNIM
ELTİM
O OKADAR PİSLİK BİRİSİ Kİ YALAN YERE BACIMLA ZİNA EDEYİM DİYE YEMİN EDECEK KALİTEDE BİR İNSAN YILLARDIR HERŞEYİN FAKINDAYIM EŞİMDE ONLARIN NE MAL OLDUĞUNUN FARKINDA AMA HAYATIMDAN SOYUTLAYAMIYORUM BU İNSANLARI TAM ARTIK HUZURLUYUM DİYORUM PAT BİYERDEN ÇIKIVERİYORLAR BU NASIL BİR KARDEŞLİKTİR BEN BİLMİYORUM EŞİM 1 HAFTA EVDE HASTA YATTI GÖRÜMCEMN EVİ 10 DK MESAFEDE GELMEDİLER ARAMADILAR EVLENDİK EVİMDE BİR İĞNELERİ YOKTUR
HİÇBİRZAMAN GERÇEK BİR KARDEŞ GİBİ OLMADIKLARI GİBİ SÜREKLİ EVİMDE HUZURUMU KAÇIRDILAR ARTIK BIKTIM BU İNSANLARDAN EŞİM ŞUAN İŞTE ARADIM MEŞGULE DÜŞÜRDÜ MÜSAİT DEĞİL BELLİKİ
BEN ASLA KONUŞMAM AAMA EŞİM İLERDE KONUŞABİLİR BELKİ SAFTIR BİRAZ KALBİ UNUTUVERİR AAMA EŞİMEDE TEPKİMİ KOYACAĞIM BU İNSANLARI HAYATIMDA İSTEMİYORUM ARTIK
ELTİMLE KONUŞURUM AMA ONU KAYDETSEMDE BUNLAR ÇİRKEF İNKAR EDERLER YALAN YERE KARDEŞİMLE ZİNA EDİM DİYE YEMİN EDEN BİR ADAM VE EN UFAK ŞEYDE ÇOCUKLARININ BAŞINA YEMİN EDEN BİR KADIN EŞİM BANA İNANIR AMA BELKİ ONLAR İNKAR EDERSE ELTİME İNANMAZ
ŞUANKİ EŞİYLEDE NİKAHSIZ YAŞIYOR EŞİME DEMİŞ BEN ONDAN AYRILDIM ARTIK HAYATIMDAKİ KADIN BU DEMİŞ GÖRÜMCEME GELMİŞLER SİZİN KAPININ ÖNÜNDEYİZ DEMİŞ EŞİMDE BUNUNLA CİDDİYMİŞ VS DEDİ BEN EŞİMLE KAVGA ETTİM 10 DK OTURDULAR MUHATP OLMADIM
ONLAR GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK BENİM ELİMDE OLMAYAN BİŞEY OLDU VE ASLA TEKRARLANMADI
EŞ GİBİ DEĞİLLER Kİ NİKAHLARI YOK 7 YILDIR BİR AYRILIP BİR BARIŞIYORLAR KAÇKERE ALDATTI KAYNIM ONU BAŞKA KADINLARA EV AÇTI VS BİRSÜRÜ PİSLK ŞEY
ELTİMDE BAŞKA KADINLA BERABERLİĞİNİ DUYMUŞ ÖFKELENMİŞ O YÜZDEN KESİYOR YANİ BİRDE O DA GÖRÜMCEMDEN ÇOK ÇEKTİ KAYNIM ONA NELER ETTİ ONDAN BENİ UYARMAK İSTEMİŞ
EVET ÖNCEDEN YAPTIKLARI ŞEYLERDEN DOLAYI HEP EŞİMLE KAVGA ETTİM ABİLERİNİ KENDİLRİYLE KÖTÜ EDEN GELİN OLDUM SONUNDA AHAYT NE GARİP
YOK YALAN SÖYLEYECEK BİRİSİ DEĞİL BENİ ÇOK SEVER
kusura bakmayın düzelttim hemen
başkalarının yuvasıyla oynayan her kimse allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende suç ama bunları evden kovacağım birsürü olay yaşandı hep sustum aama artık yeter
aynen manyak insan dolu malesef
kaynanam kayınbabam yok görümcem ve kaynımdan çekiyorum
eltimde herşeyin farkında oda gurrsuzluk ediyor ama o beni ilgilendirmez kendi seçimi
evet yeni bir kadına ev açmış eltimde bana sordu bende szi ayrılmadınızmı dedim konuyu kapadım birşey anlatmadım eltimde kimden duyduysa duymuş kaynıma ağzına geleni saymış kabakta benim başıma patladı eltime herşeyi ben söyledim zannediyor ama söylemedim söylesem arada ben kötü olucam o görüştüğü diğer kadına da herşeyi anlatabilirim bir yolunu bulur ama uğraşmıyorum ben daha bildiğimi bilmiyorm deyip susuyorm
şimdi kaynımın ve eltimin ilşki durumuna girecek olsam inanın mideniz kaldırmaz kısaca
şimdi eltim dediğim kadınla kaynım 7 yıldır dost hayatı yaşıyorlar ama bunu aile kabullenmiş durumda kaynım bu kadını 10larca kez aldattı ama eltim herşeyin farkında olduğu halde ayrılmıyorlar ayrılıyrlar kaynım 3 5gün başklaryla geziyor geri eltim bile bile barışıyor kendisi kabulettiği şeyi ben neyapabilrim zaten tepkimi koydum kimsyei ağırlamadım
şimdi zaten eltim herşeyi biliyor ama ayrıntısını bilmiyor bende arada ortalığı karıştran konumuna düşüp eşimle kötü olmak istemiyorm yoksa kaynımdan bukadar nefret ederken susmazdım diğer kadına da herşeyi anlatırdım istesem oratalığı karışıtırım çok fena ama arda kötü olan ben olurum
"şu anki eşiyle de nikahsız" yaşıyor kısmını görmedim ben. ikisi de dostu o zaman. hiç birisi elti değil yani.BenIpek kız bana paranoya yaptırma al bak ilk 3 sayfanın alıntısı...
cümleyi gördün mü eltim dediğim kadınla kaynım 7 yıldır dost hayatı yaşıyorlar demiş aşağılarda..ALTTAN 3. ALINTI
sıkıntı orda zaten kayın denilen kayın ağacı dost üstüne dost getiriyor en uzun yaşadığı elti adındaki dostun işi malum maalesef kayında zaten p......k miş konu sahibi diyor =)aile aile değil,yer altı balçık familyası anlayacağın olay bizi baya aşıyor..konu sahibinin eşi bunlardan farklı karısına güveniyor ama nereye kadar savunmada kalabilirler Allah bilir..çamur leke bırakmadan durmaz zira."şu anki eşiyle de nikahsız" yaşıyor kısmını görmedim ben. ikisi de dostu o zaman. hiç birisi elti değil yani.
bu da elti diye hizmet ediyor. Herkes de iki kadını da biliyor. Hayret valla nasıl aileyse.
Bu adamın kadın ticareti yapandan farkı ne o zaman?
işin ilginci tüm sülale bunların kabullenmiş, herkes elti olarak bakıyor. bir tek eşi sütten çıkmış ak kaşık. Hiç bozulmamış, katıksız. Bu kadar iğrençlik arasında çok çelişkili kalıyor bu. Bir kere göz bile kabul etmez o evde o kadınları ama eşine garip gelmemesi bile normalden bir adım geri.sıkıntı orda zaten kayın denilen kayın ağacı dost üstüne dost getiriyor en uzun yaşadığı elti adındaki dostun işi malum maalesef kayında zaten p......k miş konu sahibi diyor =)aile aile değil,yer altı balçık familyası anlayacağın olay bizi baya aşıyor..konu sahibinin eşi bunlardan farklı karısına güveniyor ama nereye kadar savunmada kalabilirler Allah bilir..çamur leke bırakmadan durmaz zira.