O kadını buldum kızlar!

O kadın da seni merak edip araştırmışsa ve seni tanıyorsa, sonra eşine geldiğini söylerse sular bulanır. Ya da kavga ederse seninle. Hiç gerek yok bunlara. Tabi bizi dinlemeyip gideceksin sen.
Büyük ihtimal kocası olacak denyo karısının resmini gösterip kötülemiştir.Tanıyamasa bari

Büyük ihtimal kocası olacak denyo karısının resmini gösterip kötülemiştir.Tanıyamasa bari

Kendi de araştırıp bulmuş olabilir. Kadınların çoğu stalk yapmayı sever. :) "Kimmiş karısı bakalım" diye bakmış olabilir.

Bence kadınla sohbet ediyor.gercekleri duymak istiyor.nasil başladı.?ilişkiniz ne boyuttaud?Benim için ne anlatıyordu??
Gibi merak soruları.yada kadını gördükten sonra yakın bir arkadaşına gitti.dertlesiyorlar.

Öldünüzmü kaldınız mı nerdesiniz? @kazzy
Bizde meraklandık burda yahu . Herşey yolundamı?

Bence durum ciddi yaklaşık 8 saattir haber yok. Kafası daha çok karıştı sanırım belki de o kadın daha çok yaraladı onu.

Belki de hiç gitmedi. Ya da kadını göremedi bile..

Valla üstünden de bir sene geçmiş ama bu merak iyi değil. Büyük konuşmamalı ama ben olsam daha o zaman eğer elimde imkan varsa kadının kocası zaten duymuştu kocasının dersini de zaten o kadının kocası verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…