O kadını buldum kızlar!

Birilerinden hesap sorcaksaniz bastan yapacaktiniz affedip mesela kapandiktan sonra pesine düsmek hic mantikli degil.
Kadinin diyecegi seyler görceginiz herhangi birsey sizi rahatsiz edebilir ve tekrar ayrilmak isteyebilirsiniz.
Hemde o adami affedip kadindan nekadar hincini alsanda bos! ortada iki suclu var cünkü
affetiysen daha fazla pesinde durmuyacaksin yada ayrilacaksin.

Zaten adam aldatmadi olaylar olurken gazozuna ilac katti kadin evet haklısın
Çok güldüm ya... Açıkçası ben bir şey anlayamadım da geçmiş konusu da karmakarışık zaten çocuklar diğer kadının çocuğu falan bence üyemiz düşünmekten sağlıklı düşünememeye mi başlamış yazık ki üzüldüm

Eski konusuna baktım da şimdi amacım görüp "eksiklerimi tamamlamak" demiş. Kime neye göre eksik yahu, sen neden eksik olasın? Eksik olan bir şey var o da kocanda. Kocanda karakter yok, özgüven yok, sana sevgisi yok. Kendinize neden eziyet çektiriyorsunuz, neden kendinize gıdım saygınız yok? Önünde kaç yıllık ömrün kaldı sanki, onu da elin herifine harcıyorsun. Yazık ya, kendinize bunu yapmayın nolur.

Çünkü eşin masumiyeti ne kesin inanılacak tatlım :)

eski konusunda böyle demiş. tam evli bi erkekle birlikte olan kadın kendini düşürmüş oluyor da kocan da düşürmüş, affetmeyip hala kadının peşine düşerek sen de düşürmüşsün.

He şu çok çirkin ama cilveli kadını buldunuz öyle mi ?

Utanmadan kocanın da sana övdüğü kadını.
Çok şey yazmak geldi içimden de sen zaten yeterince kendine eziyet ediyorsun. Birde ben tuz biber olmayayım.
Ve gitmemiş olduğunu umuyorum.
Yapma bunu kendine.zaten affetmekle en büyük hatayı yapmışsın. Kurcalama daha fazla.

Son düzenleme:
Ahh kendinize neden bunu yapıyorsunuz çok yazık.. Oysaki 1 yıl boyunca kendinizi onarıp, daha anlamlı bir yaşam yaratabilmek için ne kadar yol katedebilirdiniz. Oysaki şuan başladığınız noktadasınız hatta bu görüşmeye giderek kendinize yeni bir travma yaratıyorsunuz.

Ne sizi aldatan eşiniz ne de bulduğunuz o kadın.. En çok zararı siz kendinize vermişsiniz.

Aynen kocamı konuşurken ses kaydına alıt diğer kadının kocasına dinletir kendi affettiğim kocama gider en ağır sözleri eder arkama bile bakmazdım zararın neresinden dönsen kardır

cilveli kadın nasıl olunuyor? Arkadaşlar bilen var mı?

Hic bir erkek yuz vermese kadinlar ustune atlamaz. Kadinin yaptigi da igrenc ama erkekler yuz vermese kadinlar onlara yapisamaz. Bir ornek veriyorum aşık oldum diye adamin yolunu kesip ölduren kadin falan gordunuz mu? Ya da tecavuz eden kadin? Sizin yuvanizdaki huzursuzlugu o kadin degil kocaniz yaratti. Affetmeseydiniz. Pesine dusmeniz suan takinti. Zamaninda koysaydiniz tekmeyi gururumla siyrildim diyecektiniz. Ha ben olsam kocami affetmez kadinin kocasina soyler icimi soguturdum. Intikam boyle alinir. Oyle pese dusup degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…