Çok güldüm ya... Açıkçası ben bir şey anlayamadım da geçmiş konusu da karmakarışık zaten çocuklar diğer kadının çocuğu falan bence üyemiz düşünmekten sağlıklı düşünememeye mi başlamış yazık ki üzüldümZaten adam aldatmadi olaylar olurken gazozuna ilac katti kadin evet haklısın
Çünkü eşin masumiyeti ne kesin inanılacak tatlım :)Kocasi aldatmis affettigi halde o kadini bulmak istiyormus. Eee bulunca amac ne, madem affettin neden pesine dusuyorsun.
Edit: Bazi kadinlar da bir tuhaf. Olay bitmis, es sucsuz bulunmus , affedilmis ama kadinla gorusulmek istiyor cunku aslinda suclu o, kocayi ayartan da o. Gitmisken bos gelme, turkan soray kirpigini de ogretsin sana.
eski konusunda böyle demiş. tam evli bi erkekle birlikte olan kadın kendini düşürmüş oluyor da kocan da düşürmüş, affetmeyip hala kadının peşine düşerek sen de düşürmüşsün.Anlatamıyorum derdimi kk daş lar derdim kıyaslama yapmak değil görmek isteme nedenim sanki gözlerine baktığımda yüreğim soğuyacak tüm cevapları alacağım gözlerinden ve hemcinsimin neden bu kadar düştüğünü anlayıp belki daha kolay olacak yaşadıklarımı unutmam yani aslına bakarsanız tan olarak bilmiyorum ama kıyaslama değil kıskançlık hiç değil başka başka bir şey...
Aynen kocamı konuşurken ses kaydına alıt diğer kadının kocasına dinletir kendi affettiğim kocama gider en ağır sözleri eder arkama bile bakmazdım zararın neresinden dönsen kardırBen olsaydım kadının kocasına söylerdim benim evimde öyle bir olayın huzursuzluğu var ise onunda o huzursuzluğu yasamasini isterdim başkasının esi ne hadi onu geçtim kendi eşime nasıl yaparım lan zilli sinierim tepeme çıktı hep böyleleri yüzünden yuvalar bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?