O kadını buldum kızlar!

Fark değildir bence bayan şokta olabilir .beklemede kalalım

Bence kadın onu görür görmez tanıdııı !!!!
Çünkü kesin fotolarını görmüştür..
Hatta kocasına daha ilk günden karının fotosunuu gösterseneee demiştiiir...bence tanıdı ve olaylar karıştı... olaya kocası dahil oldu,hatta dua edelim öbür kadının kocası duymamışşşş olaaa ... çünkü adamın karakteri bilinmiyor ve duyduğunda vereceği tepkiiiii !!!! Valla gider bizim kızın kocasını vurur murur mazallahhhhh ... haberlerde hep böyle olaylar yok mu ???

bana sadece kadını görmek için gidecekmiş gibi geldi. ben de olsam eşimi affetsem de o kadını merak ederdim. kadından hıncını filan çıkaracağını sanmıyorum. sadece kocasının zevkini merak etmiştir. konu sahibine bu kadar yüklenmenize şaşırıyorum doğrusu. aldatmayı affetmek konusunda kadınla erkeğin aynı olmadığını, yalnız bunu unutma konusunda kadınla erkeğin eşit derecede kinli olduğunu düşünüyorum. kısacası biz kadınlar affetsek de unutmayız. ayrıca konu sahibi belki kocasının hayatını zindan etti ne biliyorsunuz. hemen kadıncağızı aldatan kocayı bağrına basıp diğer kadını suçlayan pozisyonuna düşürüverdiniz.
bi sakin olun la.

hah bu nokta yanlış işte.. kadın gitsin kendi kocasına hesap versin..
konu sahibesine karşı hesap verme zorunluluğu olan kocasıdır..
yok canım hukukta bile artık aldatılan kadın diğer kadına manevi tazminat davası açabiliyor.

Bir yanım konu sahibi için endişeleniyor bir yanım da konu sahibine kızıyor bizi merakta bıraktığı için
Hiçbir konuyu böyle merakla takip ettiğimi hatırlamıyorum umarım herşey yolundadır ve bi an önce bizi de meraktan kurtarırsın K kazzy

Sanırım konunun fake olduğu ihtimali üzerine bu kadar geyik muhabbeti dönüyor. Aksi halde böyle bir konudan nasıl espri malzemesi çıkartılır ben anlamıyorum..

Hepimiz kadınız, ihanet bir kadını ne kadar yaralar, ne denli büyük tahribatlar yaratır en iyi biz biliriz.. Kimisi güçlüdür ardına bakmadan çeker gider, kimisi de böyle içindeki ateşi söndürmeye çalışarak yaşamayı seçer.. Kadın perişan durumda, saçmalıyor, bocalıyor, çırpındıkca batıyor.. Bunun nesini komik buldunuz Allah aşkına ?

Ay çok ilginç. Ya görüşme oldu ve siz hatanızı anladınız yazmak istemiyorsunuz. Çünkü kapanmış yarayı yeniden deştiniz bence. Ya da görüşemediniz.
Yolunda gitmedi anlatmak istemiyorum falan deyin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…