Ya da giderken yazmayacaktın... değil mi ama gelince anlatacaktınHayır yok yani, buraya konu açıp da sonra cvp vermeyince cok mu keyif aldın? Bunun sana ne gibi bir kazancı var anlayamadım.
kavgada söylenmez yalniz bunlar :)Istedigin kadar bul, hesap sor. Sonucta esin o kadina dokundu, optu, sevisti... Belki iltifatlar etti, belki seni kotuledi. Yani bir sure de olsa onu sana tercih etti. Ve sen butun bunlari affetmissin. Kadini bulsan ne yazar. Yasadiklari seyi degistirecek mi? Esinin ve kadinin ozellikle senin hafizalariniz silinecek mi? O degil de kadin iliskilerine dair detay verse, ne kadar guzel zaman gecirdikleri vs. ne yapacaksin?
Yanlis kisiye sariyorsun. Ve bu durum seni ezik gosterecek benden soylemesi.
Aklıma tek bir şey geliyor. Konu sahibesi kendini emlak uzmanı diye tanıtmış, demek ki diğer kadın inşaat ya da emlak sektöründe. Bizimkinin üzerine beton döküp taş etti sanırım
Az önce bir şey arıyodum nette. Karşıma "Betona gömülen bir aşk hikayesi" diye bir şey çıktı, hemen koştum buraya acep cevap geldi mi diye
Bence bilerek üyeliğini iptal ettirdiKonu sahibi niye ban yemiş ?
Olabilir de kimse zorla konu açtırmıyor ki burda,mantığı neydi acaba konu sahibinin,onu çözemedim .Bence bilerek üyeliğini iptal ettirdi
Cevap vermek istemedi konusuna muhtemelen
Bende anlamadımOlabilir de kimse zorla konu açtırmıyor ki burda,mantığı neydi acaba konu sahibinin,onu çözemedim .
Benim için vakit kaybı oldu, şimdiye iki rapor yazdıydım destan boyuttaHayal dünyası geniş birinin sosyal deneyine maruz kaldık belki debazılarına çok üzülüp, sonra üzüldüğüme üzülüyorum
O kötü işte,zaman kaybı boşunaBenim için vakit kaybı oldu, şimdiye iki rapor yazdıydım destan boyutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?